DEVOJKE u NAPADU

• Začetnik teme Začetnik teme 4ivy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
parli:
zasto su te devojke jurile i van nase prestonice,da nema mozda veze sa tvojim korisnickim imenom"nick name -dug jezik"
hmhmhm,am i right?

8) 8) 8) Parli, to je zdravo moguce, ali kako pocinju da me gledaju i na domacem terenu, izgleda da u mom novom imidzu neke nove tendencije uzimaju maha. Tj. sve cesce budem "svuchen and obuchen" mnogim slatkim ocima i to drsko, dok ih i ja vidim da mi to rade.

Ocigledno sam doprineo tome novom garderobom, novim autom i sa jedno 5-10 kg manje.

Sta ti kazes i sta vi kazete ?! :P :P :P

zorpe:
parli:
zorpe:
Ohoho ovde postaje sve zabavnije!Zahladnelo napolju pa ste presle i na mrezu!Super!Mislim,mozemo da se dogovorimo oko mesta okrsaja!Veliki pozdrav za Lukrciju i Sarru,upozoravam vas mozda se necu braniti!
pa cekaj zorpe a ja i ja sam te ishvalila,a mene ni da pozdravis,ili ti je mozda mnogo 3 devojke na tebe jednog?
Gde je troje tu je i cetvoro!Kosava lagano slabi...sve je toplije ... Nadam se skorom dzogingu po beogradskim ulicama

ok, ribe slazem se, samo vi dzogirajte, a zorpe i ja cemo jedan na jedan, jel tako zorpe?

dugi777jezik:
parli:
zasto su te devojke jurile i van nase prestonice,da nema mozda veze sa tvojim korisnickim imenom"nick name -dug jezik"
hmhmhm,am i right?

8) 8) 8) Parli, to je zdravo moguce, ali kako pocinju da me gledaju i na domacem terenu, izgleda da u mom novom imidzu neke nove tendencije uzimaju maha. Tj. sve cesce budem "svuchen and obuchen" mnogim slatkim ocima i to drsko, dok ih i ja vidim da mi to rade.

Ocigledno sam doprineo tome novom garderobom, novim autom i sa jedno 5-10 kg manje.

vidim da ti sve to prija,ma sve je to super svi smo mi od krvi i mesa.uvek ti prija kad vidis da te neko smeka,jos ako dobro izgleda to moze da ti savrseno ulepsa dan :lol: :)

parli:
dugi777jezik:
parli:
hmhmhm,am i right?

vidim da ti sve to prija,ma sve je to super svi smo mi od krvi i mesa.uvek ti prija kad vidis da te neko smeka,jos ako dobro izgleda to moze da ti savrseno ulepsa dan :lol: :)

8) 8) 8) Cool ! Uvek se rado predajem silovanju od strane zenskih pogleda, a kad se umeshaju i ruke (a i shire), odbrane nema. Shto ti lepo kazesh, kad josh dama koja strelja okicama ludo trendi izgleda , ne da je ulepsan dan, vec i svaka noch ! :P :P :P

:D Sara i Zorpe! To su...!
Da vam kazem ja nesto.
:!:
Bice velika zabava 13.03.Razresice misteriju.
:arrow:
Vas dvoje lepo mozete da se raspitate malo vise (ja ne znam, rado bih vam pomogla), pa da se konacno tamo upoznate i dovrsite zapoceto.

Slonchica:
:D Sara i Zorpe! To su...!
Da vam kazem ja nesto.
Bice velika zabava 13.03.Razresice misteriju.
:arrow:
Vas dvoje lepo mozete da se raspitate malo vise (ja ne znam, rado bih vam pomogla), pa da se konacno tamo upoznate i dovrsite zapoceto.
HVALA!Otkri nam jos samo gde i kako da nabavimo ulaznice,a mi cemo se pobrinuti za pocetak jednog divnog "prijateljstva"!

:?:
Koji su uslovi za biranje riba i frajera?
Sta se reklamira?
Zamislite ako je neka salama, pasteta!!!

:arrow: To sve treba da nam se kaze, pa da vidimo da li ce uopste biti zainteresovanih.

Saro, Saro! Dobices po guzi...
Kazi nama ti!
Ko ce da dodje od poznatih faca?
:twisted:
Ja preferiram da idem, vidim i opipam misice nekog vaterpoliste...
Koga biste vi voleli da vidite na toj famoznoj big party?

Ester:
Saro, Saro! Dobices po guzi...
Kazi nama ti!
Ko ce da dodje od poznatih faca?
:twisted:
Ja preferiram da idem, vidim i opipam misice nekog vaterpoliste...
Koga biste vi voleli da vidite na toj famoznoj big party?

draga, ne diraj mi guzu! inace, za vaterpoliste ne brini, cekaju te 13-og
takodje, RIO mozes da se nadas slobodi, a cujem da ce na zurci biti jos jednako atraktivnih zena, pa...
sto se mene tice, tamo ce biti ZORPE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back