DEVOJKE u NAPADU

• Začetnik teme Začetnik teme 4ivy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:!:
Bice da ste neozbiljni. Hajde malo... zamislite se nad ovim fenomenom. Kako je moguce da se nesto tako javno plasira, a da niste zabrinuti. Sta ze dogadja sa zenskim svetom? Kakva je to patologija?
One kao neke uspaljene zenke napadaju muzjake! Nonsens, ali zestok!

:shock: Videh sve te zene u raznim emisijama na tv.
Zena sam, hormonski uravnotezena i ne mogu da zamislim sebe u takvoj situaciji. Pa cak i kada mi se neki muskarac zaista dopada.
Nikada ga ne bih jurila na ulici!!!
Ovo je neka buvica, a mi moramo da izmastamo ko je organizovao ovu ekipu na terenu.
Ako nije koska, ovo su neke animalisticke zenke (koje pod uticajem ko zna cega i koga?!), kao zveri, po mirisu, reaguju na muskarce spopadajuci ih svuda.
Zene, koji vam je vrag????

Kaze mi drugarica koja je u petak bila u Pioniru na klizanju da je primetila da su neke devojke grupno startovale jednog momka. Ovog su, koliko je videla, uhvatile, ali dok je prisla svi su nestali, pa ne zna sta se stvarno desilo.Mislim, sve to ima neki zivotinjski obrazac ponasanja, ali cemu?

jel se uplasio i odklizao,ako je pobegao onda mora da je mnogo dobar na klizaljkama.a kad devojke tako pocnu da jure za tipovima jel im se pridruzuju i devojke koje su posmatraci ili ne?

Meni tu malo nesto smrducka. Zasto se o tome govori samo na pinku, proganjaju glumce koji se pojavljuju na pinku, "slucajno" ih hvataju "amaterske" kamere koje salju svoje radove na "Pink". To je otprilike kao ona njihova istrazivanja javnog mnenja kad u veceri kad svi gledaju "Idol" i "Klopku" tacno 3507968 gledalaca gleda onog ofucanog Minimaxa, a pomenute emisije ne gleda niko. Ne moramo bas sve verovati ruzicastim ispiracima mozga

Anonymous:
Meni tu malo nesto smrducka. Zasto se o tome govori samo na pinku, proganjaju glumce koji se pojavljuju na pinku, "slucajno" ih hvataju "amaterske" kamere koje salju svoje radove na "Pink". To je otprilike kao ona njihova istrazivanja javnog mnenja kad u veceri kad svi gledaju "Idol" i "Klopku" tacno 3507968 gledalaca gleda onog ofucanog Minimaxa, a pomenute emisije ne gleda niko. Ne moramo bas sve verovati ruzicastim ispiracima mozga

I meni je to palo na pamet kako da se sve to plasira samo na Pinku,ali sam u par novina citao o tome,a pre neko jutro slusao cak i na b92.ne mogu da poverujem da je to neka kampanja da li je neko lud da se na ovaj nacin reklamira?!?

oooo pa imamo ovde i jednog clana "Zorpe" koji se izgleda ne plasi ovih pojacanih zenskih aktivnosti i koji bi se prepustio zenskim kandzama,e pa zorpe za svaku pohvalu si?samo napred ja te podrzavam!!!

Ohoho ovde postaje sve zabavnije!Zahladnelo napolju pa ste presle i na mrezu!Super!Mislim,mozemo da se dogovorimo oko mesta okrsaja!Veliki pozdrav za Lukrciju i Sarru,upozoravam vas mozda se necu braniti!

zorpe:
Ohoho ovde postaje sve zabavnije!Zahladnelo napolju pa ste presle i na mrezu!Super!Mislim,mozemo da se dogovorimo oko mesta okrsaja!Veliki pozdrav za Lukrciju i Sarru,upozoravam vas mozda se necu braniti!
pa cekaj zorpe a ja i ja sam te ishvalila,a mene ni da pozdravis,ili ti je mozda mnogo 3 devojke na tebe jednog?

parli:
oooo pa imamo ovde i jednog clana "Zorpe" koji se izgleda ne plasi ovih pojacanih zenskih aktivnosti i koji bi se prepustio zenskim kandzama,e pa zorpe za svaku pohvalu si?samo napred ja te podrzavam!!!

Caos, Parli, evo moj pozdrav za tebe, imas one zenske inicijative koja itekako zari ovim topic-om !

Ja sam visio i po Bg i po drugim gradovima, ali su mi se ovakvi zenski jurishi dogadjali uvek u van prestonice. Cudo jedno. Skoro da sam morao da se spasavam inace bi me pojele ! Sta kazes ti i sta kazete sve ?!

parli:
zorpe:
pa cekaj zorpe a ja i ja sam te ishvalila,a mene ni da pozdravis,ili ti je mozda mnogo 3 devojke na tebe jednog?
Gde je troje tu je i cetvoro!Kosava lagano slabi...sve je toplije ... Nadam se skorom dzogingu po beogradskim ulicama

Ugursuz:
:!:
Bice da ste neozbiljni. Hajde malo... zamislite se nad ovim fenomenom. Kako je moguce da se nesto tako javno plasira, a da niste zabrinuti. Sta ze dogadja sa zenskim svetom? Kakva je to patologija?
One kao neke uspaljene zenke napadaju muzjake! Nonsens, ali zestok!
Cela ta predstava je dobro organizovana i s jednim skrivenim ciljem(videccete kasnije).
Sledecci korak je JAVNO SPALJIVANJE BRUSHALTERA!
Guske se prave da su se prejele kozja sira,mislim mogle su malo originalnije da budu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back