Gost
Sto rece Dusko Dugousko "Ja nisam ni Mikista ni Djokista, ja volim samo vaaaas."underwater:nista novo...to se desavalo i djoki marjanovicu jos sezdeset i neke :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto rece Dusko Dugousko "Ja nisam ni Mikista ni Djokista, ja volim samo vaaaas."underwater:nista novo...to se desavalo i djoki marjanovicu jos sezdeset i neke :wink:

Anonymous:Meni tu malo nesto smrducka. Zasto se o tome govori samo na pinku, proganjaju glumce koji se pojavljuju na pinku, "slucajno" ih hvataju "amaterske" kamere koje salju svoje radove na "Pink". To je otprilike kao ona njihova istrazivanja javnog mnenja kad u veceri kad svi gledaju "Idol" i "Klopku" tacno 3507968 gledalaca gleda onog ofucanog Minimaxa, a pomenute emisije ne gleda niko. Ne moramo bas sve verovati ruzicastim ispiracima mozga
sarra:Zorpe, gde ces da visis? Dolazim po tebe i vodim te sa sobom
zorpe:to se isto desilo i mom drugu! sutra cu da visim ceo dan u gradu nebili i mene napale
little:4ivy:Danas se u centru Beograda dogodilo nesto neobicno,grupa zena je doslovno receno napala Andriju Milosevica onog glumca,a jeste sladak?Da li su to zene postale grublje i otvorenije ?ili su suvise gledale sex&city????![]()
stuped women...
pa cekaj zorpe a ja i ja sam te ishvalila,a mene ni da pozdravis,ili ti je mozda mnogo 3 devojke na tebe jednog?zorpe:Ohoho ovde postaje sve zabavnije!Zahladnelo napolju pa ste presle i na mrezu!Super!Mislim,mozemo da se dogovorimo oko mesta okrsaja!Veliki pozdrav za Lukrciju i Sarru,upozoravam vas mozda se necu braniti!
parli:oooo pa imamo ovde i jednog clana "Zorpe" koji se izgleda ne plasi ovih pojacanih zenskih aktivnosti i koji bi se prepustio zenskim kandzama,e pa zorpe za svaku pohvalu si?samo napred ja te podrzavam!!!
Gde je troje tu je i cetvoro!Kosava lagano slabi...sve je toplije ... Nadam se skorom dzogingu po beogradskim ulicamaparli:pa cekaj zorpe a ja i ja sam te ishvalila,a mene ni da pozdravis,ili ti je mozda mnogo 3 devojke na tebe jednog?zorpe:Ohoho ovde postaje sve zabavnije!Zahladnelo napolju pa ste presle i na mrezu!Super!Mislim,mozemo da se dogovorimo oko mesta okrsaja!Veliki pozdrav za Lukrciju i Sarru,upozoravam vas mozda se necu braniti!
Cela ta predstava je dobro organizovana i s jednim skrivenim ciljem(videccete kasnije).Ugursuz:![]()
Bice da ste neozbiljni. Hajde malo... zamislite se nad ovim fenomenom. Kako je moguce da se nesto tako javno plasira, a da niste zabrinuti. Sta ze dogadja sa zenskim svetom? Kakva je to patologija?
One kao neke uspaljene zenke napadaju muzjake! Nonsens, ali zestok!