Nije to bas tako, muskarac treba da vodi a zena da prati, ti ako si odlucan i znas sta hoces, ona ce da se prepusti i da te sledi, i nije tu disbalans, dobices puno za uzvrat od ljubavi, preko oaznje, oreko podrske, preko brige i saveta do svega. Samo treba da budes ono sto jesi MUSKO.
Mnogo vise one daju nego sto traze za uzvrat, ako si taj. Ja razumem ocaj momka koji je orvorio temu zato i kazem, danas na sta smo spali? Na seka perse muskarce sto farbaju kosu u roze, boje se svoje senke, i onda kukaju zene ovakve onakve. Nije na tebi da budes zena vec na njoj. Nije ni njima lako, cak mislim da je lakse biti muskarac ali mnogo, posebno kako staris. Tu one sve privilegije gube a dobijaju obaveze i obaveze.
I opet musko ne sme da ima stid da kaze sta misli i oseca, ne mislim da treba da bude rmoalija napaljeni manijak i slicno, al da se ne stidis svojih osecanja, znaju one to da cene.
One su kukavice u prici musko zenskih odnosa da, ali su zato majke , a kao majke su sve spremne da urade. Nije sve u tome da li sam ja ulozio vise u bezu ili ne, vec kakav ce majka biti mojoj deci.
Sto se sponzorusa tice on ocigledno na pogresne decojke obraca paznju.
Ima muskaraca koji tuku zene pa ne vidim teme da zene kukakju, tako ima i sponzorusa, zaobidjes i lepo.
Principniato zene cene, ja ne delim sakom i kapom, ok pokloni i to, al em sto mora biti obostrano, i nije bitno materijalno, vec znak paznje, a moj rodjak placa letovanja i slicno sponzorusama, pa ga prevari i on se cudi, pa da ti lupim samar oce pomoci