Devojke=sponzoruše

Zadnji seks sam bas imao sa strankinjom(turkinjom) Mala je fantasticna bila. Gostoljubiva, prijatna slatka, upoznali se na plazi. Jezik verovali ili ne problem bio. Ja polovicno engleski i ona 😃 Ziveli bi zajedno nije to problem, ali eto ipak je ili ona morala srpski skroz ili ja turski. Cujemo se i dan danas
Pa šta je tu problem , jezik se brzo savlada

pa idi juri strankinje,ne znam sta bih ti rekla.
Imas fakultet a engleski jezik ti je raketna nauka
Nije raketna nauka ali ga ne znam 100 posto. Znao sam kao i ona za sporazumevanje. Kad ima hemije nijedan jezik nije prepreka 😉 Pazi i u Turskoj se zivi mozda i gore nego kod nas, pa devojke ne trce toliko za parama. Da je rodjena u Srbiji, verovatno bi od te iste popio korpu 😃

Pa pazi jel bi se ti udala za turcina? I okolina moja je problem. Oni su myslimani i tesko bi iko prihvatio. Moji nisu primitivni ali su patrijahalni. Fazon od ovoliko lepih devojaka ti bi Sultaniju 🤣 Dalje, verovatno njena familija bi trazila da predjem u islam 😀 Oni su religijski gori id nas
Brak he tu nemoguc. Ako ponovo idem javicu joj se sigurno ako ne bude bila zauzeta

okolina moja je problem. Oni su myslimani i tesko bi iko prihvatio. Moji nisu primitivni ali su patrijahalni. Fazon od ovoliko lepih devojaka ti bi Sultaniju 🤣 Dalje, verovatno njena familija bi trazila da predjem u islam 😀 Oni su religijski gori
Pa dobro roditeljima ne možeš zabraniti da govore ali si ipak ti taj koji treba da živiš s nekim.. dakle ti treba da odlučiš ako već imaš i svoj stan i to sve i posao i lepo izgledaš mislim onda šta tvoji treba da se mešaju

Pa dobro roditeljima ne možeš zabraniti da govore ali si ipak ti taj koji treba da živiš s nekim.. dakle ti treba da odlučiš ako već imaš i svoj stan i to sve i posao i lepo izgledaš mislim onda šta tvoji treba da se mešaju
A sto ti ne ozenis neku devojku sa razlicitom kulturom, verom...
? Probaj pa da vidis da li je jednostavno. Imati samo seks mozes sa kim hoces i kad, brak je vec drugo i mnogo slozenije. Ti recimo mozes da tucas i arapkinje ali ako saznaju njeni ko zna sta sledi i njoj i tebi

izmisljas,dovidjenja.
Pazi, ja da lazem ovde bi pisao da imam lovu, zenske itd... Ne bi se zalio sigurno plus ovo je anonimno. Lazem sebe tako. Bas zato sto sam iskusio strankinjo i cuo druge primere pa tako tvrdim. Nigde nisam ziveo da mogu reci 100 posto je tako. Jedno je brak sa amerikankom, nemicom, francuskinjom a sasvim drugo sa devojkama muslimanske veroispovesti

Devojke = devojke
Sponozuse = sponzoruse

Nemojte vredjati sponzoruse, i to ce jesnog dana biti majka pa kad seta dete bice kad sam ja ovu po ulici :D
Nizak iq, traume iz detinjstva, lose vaspitanje i drustvo pravinod njih sponzoruse, to su uglavnom plitke klosarke na koje se normalan uspesan muslarac ne pali u opste, naprotiv gadljive su.
To prolazi kod rmpalija , dok su im dobre u krevetu.
U reda je zvati zenski rod sponzorusama

Al da se nadovezem, to su uglavnom tuzne i nesrecne duse. Poznajem dosta sponzorusa, i bivsih, i sadasnjih i onih koje mogu najke da mi po godinama budu, treba to breme k*ve ceo zivot sa sobom nositi.

Dalje, ne vredjam prostitutke, mada su i to nesrecne duse vecinom, koje krvavo svoj hleb zaradjuju, a i secam se onih sto su tako fakultet placale, jer poticu iz siromas ih porodica, kad nije bilo onlyfansa, chatrubate i slic ih sajtova, sve je to mac sa dve ostrice.
Eto jedna “zena” nazovimo je sad u kasnim 40 tim je bila poNata NS dama be morala i sad sa decom, sa ko zna kojim ocevima, zivi sama sa decom prezivljava kako zna ume, deca sikanirana od vranjaka, mama ti je k va, radi teske poslove po planatazama da ih prehrani, lepota prosla sram ostao. Kile se natukle

Pozdrav! Naime, ne pišem baš često po forumima, ali iz nekog besa, ogorčenosti želim da otvorim ovde temu jer smatram da je ovo ozbiljan problem pre svega muškaraca u Srbiji. Pre nekoliko dana na Ig-u usudim se da zapratim nekih 50-tak profila devojaka. Pritom, to su devojke većinom 7-8 ocena ne ni neke "bombe" a ne ni prosečne, mada neke objektivno i jesu. Većina su iz mog grada. Rezultat je krajnje poražavajuć. Ni JEDNA nije uzvratila. Profil mi je sasvim normalan, ima tu i slika sa nekih letovanja, izlazaka itd... I da, sa većinom imam zajedničke pratioce. Izgledam ajde da ne budem prepotentan i snob lepo. Visok sam, crn, imam i fakultet ali to nije sad bitno. Ovo me baš bacilo u bedak žešći! Nemam se kom poveriti a i stamota me je iskreno bilo kome priznat. Kada odem negde vani to je druga priča. Zapratim zgodne brazilke, italijanke, portugalke, skor dosta bolji. Engleski znam polovično pa ne ulazim u konverzaciju sa njima. Baš mi je spušteno samopouzdanje, iako ćete reći to je samo ig, gluposti..itd ja ovo smatram kao da su me odbile i uživo. Nevidljiv sam i uživo. Radim za prosečnu platu, auto prosečan, sve prosečno osim izgleda možda. Letovao sam u Španiji pre 2god.sa drugarom i malo drugačija pesma je bila. Želim našu devojku, ali izgleda da su njima samo pare i pare bitne.

Vidi danas sve ima cijenu,zene danas imaju visoke kriterijume vece nego ikada.Internet i digitalno doba zauvijek su promjenili psihologiju zena globalno ne samo u Srbiji,nemoj da mislis da si te poruke poslao nekim zenama iz neke druge zemlje da bi rezultat tvoj bolji bio.

Prije digitalnog doba.Malo koja zena je bila primjecena danas je manje vise svaka primjecena sem ako nema 100 kila i ono je ruzna.Ali moras shvatiti da je instagram promjenio pravila igre kada je zenski svijet u pitanju.Zene danas lakse nego ikada imaju par minuta slave.Svaka lijepa djevojka na insta ne mora biti poznata niti najbolja riba, dovoljno da izgleda solidno lijepo skockana samo objavi sliku ili vise njih ona ce odmah imati pratilaca na Instagramu koliko hoce i onda se ponasa kao holivuduska zvijezda a ne obicna djevojka.A zvijezde ne primjecuju nekog obicnog lika kao ti ne zadovoljavas njene kriterijume cak ni paznju njenu ne dobijes jer ti i ne odgovori.

Zapitaj se koliko likova toj djevojci u inbox salje poruke a da ih ignorisu kao tebe.Nekada je tesko bilo privuci paznju muskaraca sve se desvalalo na ulici i parku nekom I onda isle su druzine i momci bi obicno zapazili naljepsu u drustvu zena a njih 4 idu ulicom i uvijek bi 3 izvisile i sada ako ti ne zbaris najljepsu onda pridjes nekoj manje lijepoj I onda imas sansu i tako je more veza posle brakova sklapano posebno u Ex Yu pa i 1990 ih donekle.

Danas je svaka zena skoro ta najljepsa,oblace se 10 puta bolje a lakse dobijaju popularnost jer imas insta profil pa je prate muskarci po njih 100 ili 200 ili 1000 itd.Logicno da joj onda ti muskarci dizu ego i onda mora biti nadmena ne obraca paznju na nekog obicnog lika kao ti

Nekada je zena morala debelo da se potrudi da zadobije kompliment muskaraca i onda je bila zena mnogo realna sa 2 noge na zemlji i cijenila bi to ako joj kazes lijepa je itd.Jer je par likova pohvali.Danas nikad lakse dobije divljenje i komliemente muskaraca udjes na Insta more lajkova onda komentari tipa - lutko,najljepsa si,posebna,prava dama pa do onih napaljenih itd.Zasto ona ne bi bila uobrazena

Zamisli da ti kao muskarac imas inbox pun poruka sve zene ti salju poruke: ej kako si,cao lepi,ili ti salju sve kompliemnte moguce.Uobrazio bi se vremenom

Poslednja izmena:
Uopšte nemam problema sa tim, kao uostalom i većina, do tebe je.

Nije to tako lako,naravno da treba da krene da muva ali mora da ima plan i strategiju nije to nimalo jednostavno.Kukanje nije opcija nijedna me nece,ali ni prazno nekog hrabriti i govoriti mu samo hrabro prilazi takodje nije opcija

Moj savjet ti je da radis na sebi radi sebe a ne radi zena,a naravno treba da pocnes da analiziras zene i da shvatis zasto one ignorisu more likova a neke ne.Moras da imas plan,jer svaki sto moze da ima veci broj riba kraj sebe,iako moze djelovati kul i opusteno i neki lik,u sustini taj lik koji ima uspjeha sa zenama biti je kul niti opusten vec debelo proracunat lik sa strategijom kako da ih ima.Ucio je ne greskama gradio iskustvo i naucio da bude neiskren i proracunat

Svaki uspjesan lik sa zenama ili poslovno uspjesan je proracunat lik sa strategijom

Ne mozes tek tako spontano dobiti nista u zivotu jedino u kockarnici to mozes i nigdje vise

Al da se nadovezem, to su uglavnom tuzne i nesrecne duse. Poznajem dosta sponzorusa, i bivsih, i sadasnjih i onih koje mogu najke da mi po godinama budu, treba to breme k*ve ceo zivot sa sobom nositi.

Dalje, ne vredjam prostitutke, mada su i to nesrecne duse vecinom, koje krvavo svoj hleb zaradjuju, a i secam se onih sto su tako fakultet placale, jer poticu iz siromas ih porodica, kad nije bilo onlyfansa, chatrubate i slic ih sajtova, sve je to mac sa dve ostrice.
Eto jedna “zena” nazovimo je sad u kasnim 40 tim je bila poNata NS dama be morala i sad sa decom, sa ko zna kojim ocevima, zivi sama sa decom prezivljava kako zna ume, deca sikanirana od vranjaka, mama ti je k va, radi teske poslove po planatazama da ih prehrani, lepota prosla sram ostao. Kile se natukle
Vecina tako i zavrsi i ne zali
Vidi danas sve ima cijenu,zene danas imaju visoke kriterijume vece nego ikada.Internet i digitalno doba zauvijek su promjenili psihologiju zena globalno ne samo u Srbiji,nemoj da mislis da si te poruke poslao nekim zenama iz neke druge zemlje da bi rezultat tvoj bolji bio.

Prije digitalnog doba.Malo koja zena je bila primjecena danas je manje vise svaka primjecena sem ako nema 100 kila i ono je ruzna.Ali moras shvatiti da je instagram promjenio pravila igre kada je zenski svijet u pitanju.Zene danas lakse nego ikada imaju par minuta slave.Svaka lijepa djevojka na insta ne mora biti poznata niti najbolja riba, dovoljno da izgleda solidno lijepo skockana samo objavi sliku ili vise njih ona ce odmah imati pratilaca na Instagramu koliko hoce i onda se ponasa kao holivuduska zvijezda a ne obicna djevojka.A zvijezde ne primjecuju nekog obicnog lika kao ti ne zadovoljavas njene kriterijume cak ni paznju njenu ne dobijes jer ti i ne odgovori.

Zapitaj se koliko likova toj djevojci u inbox salje poruke a da ih ignorisu kao tebe.Nekada je tesko bilo privuci paznju muskaraca sve se desvalalo na ulici i parku nekom I onda isle su druzine i momci bi obicno zapazili naljepsu u drustvu zena a njih 4 idu ulicom i uvijek bi 3 izvisile i sada ako ti ne zbaris najljepsu onda pridjes nekoj manje lijepoj I onda imas sansu i tako je more veza posle brakova sklapano posebno u Ex Yu pa i 1990 ih donekle.

Danas je svaka zena skoro ta najljepsa,oblace se 10 puta bolje a lakse dobijaju popularnost jer imas insta profil pa je prate muskarci po njih 100 ili 200 ili 1000 itd.Logicno da joj onda ti muskarci dizu ego i onda mora biti nadmena ne obraca paznju na nekog obicnog lika kao ti

Nekada je zena morala debelo da se potrudi da zadobije kompliment muskaraca i onda je bila zena mnogo realna sa 2 noge na zemlji i cijenila bi to ako joj kazes lijepa je itd.Jer je par likova pohvali.Danas nikad lakse dobije divljenje i komliemente muskaraca udjes na Insta more lajkova onda komentari tipa - lutko,najljepsa si,posebna,prava dama pa do onih napaljenih itd.Zasto ona ne bi bila uobrazena

Zamisli da ti kao muskarac imas inbox pun poruka sve zene ti salju poruke: ej kako si,cao lepi,ili ti salju sve kompliemnte moguce.Uobrazio bi se vremenom
Bravo! Sve ste napisali kako treba! Ali ja bih samo srocio jednom recju Kompleks! Ovo vazi za cure sa balkana mahom. Ima naravno i u drugim zemljama i sponzorusa i ovakvih obicnih likusa, ali u manjem obimu. Ovde je jedan veliki problem mentalitet. Evidentno je da nasi muskarci lakse dolaze do strankinja. Ovde svako sto kazu babe digne nos cim nesto iole bolji, ne samo devojke. Novac je samo nuzno zlo. Ljubav je najlepsa stvar, novac dodje i ode. Ako ste zensko izvinite, ali he vec koliko puta dokazano da je zenama preci nego muskarcima sto se tice veze. Ja ne volim sigurno siromastvo i bedu. Niko ne voli. Ali bih pre prosecno ziveo tjst skromnije sa lepom curom nego bogato sa onom koja mi se fizicki ne dopada. Nije ni sve na svetu seks i ljubav a nije ni novac. Zdravlje, bistar um...

Back