Pozdrav! Naime, ne pišem baš često po forumima, ali iz nekog besa, ogorčenosti želim da otvorim ovde temu jer smatram da je ovo ozbiljan problem pre svega muškaraca u Srbiji. Pre nekoliko dana na Ig-u usudim se da zapratim nekih 50-tak profila devojaka. Pritom, to su devojke većinom 7-8 ocena ne ni neke "bombe" a ne ni prosečne, mada neke objektivno i jesu. Većina su iz mog grada. Rezultat je krajnje poražavajuć. Ni JEDNA nije uzvratila. Profil mi je sasvim normalan, ima tu i slika sa nekih letovanja, izlazaka itd... I da, sa većinom imam zajedničke pratioce. Izgledam ajde da ne budem prepotentan i snob lepo. Visok sam, crn, imam i fakultet ali to nije sad bitno. Ovo me baš bacilo u bedak žešći! Nemam se kom poveriti a i stamota me je iskreno bilo kome priznat. Kada odem negde vani to je druga priča. Zapratim zgodne brazilke, italijanke, portugalke, skor dosta bolji. Engleski znam polovično pa ne ulazim u konverzaciju sa njima. Baš mi je spušteno samopouzdanje, iako ćete reći to je samo ig, gluposti..itd ja ovo smatram kao da su me odbile i uživo. Nevidljiv sam i uživo. Radim za prosečnu platu, auto prosečan, sve prosečno osim izgleda možda. Letovao sam u Španiji pre 2god.sa drugarom i malo drugačija pesma je bila. Želim našu devojku, ali izgleda da su njima samo pare i pare bitne.