- Poruka
- 51.813
jedi pitevolim sve - male velike srednje kruskolike jabukolike samo da nisu dlakave

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedi pitevolim sve - male velike srednje kruskolike jabukolike samo da nisu dlakave
mršoguze, zgodne... Ili potencijalni? Latentni? Onaj što u nekom trenutku poludi? To je blizu i nekoj pedofiliji kada se pogleda konstitucija? Ne žalim se ni kada je bujno :-)
Pogledajte prilog 967069
Pa realno je tako zar ne? Zašto su figure iz istorije imale izražene grudi i bokove?![]()
jel volis ti vise malene mesnate sisiceUff sa tim antilopicama si opet raspalio moju bolesnu maštu o natezanju bradavichica u nedostatku ostalog![]()
i nauljeneNapaljene
Baš to, nije gej al me neki pedofiličarski osećaj od njih obuzima.mršoguze, zgodne... Ili potencijalni? Latentni? Onaj što u nekom trenutku poludi? To je blizu i nekoj pedofiliji kada se pogleda konstitucija? Ne žalim se ni kada je bujno :-)
Pogledajte prilog 967069
Koji poso bi radile ovoj maloj sa slike? Da lakše bebi puni flašicu? Ajde moje te priche.Sise su sise, rade poso
Pa ne puni flašicu salo nego žlezda, a svaka sisa ima žlezdeKoji poso bi radile ovoj maloj sa slike? Da lakše bebi puni flašicu? Ajde moje te priche.
Ma ne znam baš što priroda puni salom okolo?... I malo pedu je superiornije od velikog i lepše izgleda pa je ipak tako obdarenim ženama teže sa bebama...Pa ne puni flašicu salo nego žlezda, a svaka sisa ima žlezde
A druga stvar je to što misliš da sisa nije sisa ako ne puni flašicu, lol, kakav bizaran fetiš
?Ma ne znam baš što priroda puni salom okolo?... I malo pedu je superiornije od velikog i lepše izgleda pa je ipak tako obdarenim ženama teže sa bebama...
Pa i ne puni, strukturno najkvalitetnija dojka je dominantno žlezde, a ne saloMa ne znam baš što priroda puni salom okolo?... I malo pedu je superiornije od velikog i lepše izgleda pa je ipak tako obdarenim ženama teže sa bebama...