- Poruka
- 71.134
Ma brate...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo su isto lepe sikice,šta falimršoguze, zgodne... Ili potencijalni? Latentni? Onaj što u nekom trenutku poludi? To je blizu i nekoj pedofiliji kada se pogleda konstitucija? Ne žalim se ni kada je bujno :-)
Pogledajte prilog 967069
Ne postoji muskarac,sa "malim" penisom.Svaki muskarac,sa bilo kojom duzinom penisa,moze da zadovolji u seksu,bilo koju zenu ili devojku....ovo je kao kad bismo rekli da je zena koja bude sa muskarcem malog penisa -latentna lezbejka
Ne postoji muskarac,sa "malim" penisom.Svaki muskarac,sa bilo kojom duzinom penisa,moze da zadovolji u seksu,bilo koju zenu ili devojku....
Tako se i ja tešim!Zensko s najmanjim sisama na svijetu bolje je od muskog s najbujnijim.
Nađi si neku sa siset... ma do zemlje! Nemoj ovde nas sa "picolo" sis. ama, da prozivaš po defoltu, gay osobama!Aj ti brale na neko lečenje nemoj da mi spamuješ temu o skrivenoj seksualnosti.
Meni uopce nije presudno ako zensko ima druge kvalitete.Tako se i ja tešim!![]()
I pedofil. Pardon, pedofilica.ovo je kao kad bismo rekli da je zena koja bude sa muskarcem malog penisa -latentna lezbejka
Sa feminiziranim dečkom male piše paaa da definitivno je latentna lezbaovo je kao kad bismo rekli da je zena koja bude sa muskarcem malog penisa -latentna lezbejka
a sta ako decko nije feminiziran vec bas muskarcina a kad je skinuo gace -mala pisha?Sa feminiziranim dečkom male piše paaa da definitivno je latentna lezba
Dobro si to primetio!