Devojke sa malim grudima jel to gej?

Sto volim taj argument. Zene su pre 10k godina imale velike grudi i kukove. Aha ok, odoh sad da nadjem neku i po mogustvu da ima izrazen ceonibrezanj i izbacenu vilicu.

Prilozi

• lursabetorcover2.jpg
    lursabetorcover2.jpg
    34,6 KB · Pregleda: 11
Pa mene malo generalno nervira ta zapadna i tiktok kultura. Debele obrve, uzak strukic a dupe i sise kao da je uspricala sapun unutra. Nije mi to trip. Ali to je licni ukus. Necu da osudjujem ljude koji to vole. Doduse ovo je medijski nametnuto. Kao latina fazon? Pogledaj malo karnevale i one gazelice vitke. Nema veze sa rijanom i bijonsom i kojom vec.

Stvarno mi je cudna ta pojava ljudi koji paradiraju okolo, plutaju kroz medije i prozivaju ljude da su pedeji i pedofili ako vole manje sise, obrijanu chku i sl. Jos i izbacuju neka kvazi naucna istrazivanja. A najcudnije mi je kako niko ne kaze: da niste vi malo paglu, a iz petnih zila se trudite da zvucite pametno? I toga je kroz istoriju bilo koliko hoces. Doduse, cesto se pristojni sklanjaju pred bahatim i glupim. I toga je oduvek bilo.
No offense.

Jeste to sve ok ali je tema u suštini vezana za latentnu homoseksualnost i pedofiliju koju svi očigledno nosimo negde skrivenu, kod nekih baš baš izleti u prvi plan i budu gej ili pedofili... Popuste sve moralne kočnice :think:
Sve je to toliko nebitno u granicama normale dok nije seek.
Sad treba Frojdovati po svskoj seksualnosti i tražiti njeno poreklo u maminom anali.
Msm boleština totalna.
Stvari privlače ili ne! Sadvim dovoljno!
Kada svaku pojavu ili nagon ili bilo šta što je dobro razbiješ na atome te stvari gube na magiji pod mačem još nolesnije analize.
Da prostiš pored takvih bolesnih stručnih analiza čoveku se više ne hebe...
Da je Frojd nešto hebo siguran sam da mnoge stvari ne bi ni napisao.
Za njegove učenike Froma i Junga mogu reći da du nešto ******...i to je sasvim druga priča od Frojda ..
Razlog zbog kojeg se veštački spinom još drži na površini upravo da bi se ubila svaka seksualnost i prirodan poriv koji mora stati u neku glupu definiciju.

Stvarno mi je cudna ta pojava ljudi koji paradiraju okolo, plutaju kroz medije i prozivaju ljude da su pedeji i pedofili ako vole manje sise, obrijanu chku i sl. Jos i izbacuju neka kvazi naucna istrazivanja. A najcudnije mi je kako niko ne kaze: da niste vi malo paglu, a iz petnih zila se trudite da zvucite pametno? I toga je kroz istoriju bilo koliko hoces. Doduse, cesto se pristojni sklanjaju pred bahatim i glupim. I toga je oduvek bilo.
No offense.
Grudi su prirodne, obrijana pic.ka nije

Back