Devojke pomagajte

Mislim da jeste "pecena", ali hoce da igra na sigurno...ipak ima decka, neku sigurnost...
A ti si tu eto u medjuvremenu...i isprobava naravno, koliko moze, a pritom je to za nju satisfakcija.
Treba da je napravis ljubomornom kako kaze georgejune, ili jednostavno, kreni u akciju pa vidi:)

E pa ovako.... upoznali smo se pre par meseci, nista posebno se nije desavalo sve do pre mesec dana...tada je sve pocelo. ona ima decka, ne vidjaju se cesto, ja sam sam, imamo zajednicko drustvo u kome je pocelo zezanje, tj. ona je pocela zezanje, kao mi smo par, pa me zove ljubavi pa se mazi kod mene i tako to...na pocetku sam i ja to shvatao kao zezanje dok nije pocela da me drzi za ruku na ulici, da setamo zagrljeni i tako to...i uvek je ona bila inicijator te "zezancije". onda se nismo videli 15 dana i igra je opet pocela i opet njenom inicijativom... to se sve desavalo van zemlje...po povratku kuci se sve nastavlja, setnja, drzanje za ruke itd. sad je nema da se javi par dana, a trebalo bi da se vidimo...ona se meni dopada ali ne znam sta da radim, ona uvek govori kako je to zezanje itd ali meni ne lici da je to tako...sta vi mislite????

Iskreno bez uvrede mislim da si za zezanje jedino i pogodan

E pa ovako.... upoznali smo se pre par meseci, nista posebno se nije desavalo sve do pre mesec dana...tada je sve pocelo. ona ima decka, ne vidjaju se cesto, ja sam sam, imamo zajednicko drustvo u kome je pocelo zezanje, tj. ona je pocela zezanje, kao mi smo par, pa me zove ljubavi pa se mazi kod mene i tako to...na pocetku sam i ja to shvatao kao zezanje dok nije pocela da me drzi za ruku na ulici, da setamo zagrljeni i tako to...i uvek je ona bila inicijator te "zezancije". onda se nismo videli 15 dana i igra je opet pocela i opet njenom inicijativom... to se sve desavalo van zemlje...po povratku kuci se sve nastavlja, setnja, drzanje za ruke itd. sad je nema da se javi par dana, a trebalo bi da se vidimo...ona se meni dopada ali ne znam sta da radim, ona uvek govori kako je to zezanje itd ali meni ne lici da je to tako...sta vi mislite????
Ima dosta takvih slučajeva...Nevernica jedna,vara svog muškarca:(:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Imam i ja drugove,ali se ne drzimo za ruke...To nije zezanje,a sta je,to znate samo Vi...Ko pita-ne skita...:mrgreen:

pretvori se tema u kladionicu koliko imaju godina....hm,hm...i ja bih rekla 15-16... ili su bar ostali na tom nivou =) hihihi.... uglavnom...pitaj je...inace ja sam se sa drugovima znala i vishe "zezati" a bili su mi samo drugovi... trebao si i anketu odmah da otvorish,da fino glasamo xD pa sve u procentima da se vidi =)

nedozvoli da te neki od komentara povrede ...
uzivaj u osecaju ali..
nedozvoli da te zeza budi direktan nemoj da joj dozvolis svoju ruku ili zagrljaj ili to zezanje ...
moras to razdvojiti sto pre da ne bi izasao povredjen iz tog zezanja...
pitaj je da li to znaci da kada bi vis dvoje bili zajedno da bi se ona zezala sa jos nekim drugim tako ili mozda sta ako se ti zezas sa nekim drugim tako malo je provociraj ali budi ostar u svom provociranju da bi je naterao da bude iskrena ili je nateraj nekako da bude iskrena....

tu dok jednom od vas dvoje ne prekipi da uradi nesto konkretno neces znati na cemu si!

pretvori se tema u kladionicu koliko imaju godina....hm,hm...i ja bih rekla 15-16... ili su bar ostali na tom nivou =) hihihi.... uglavnom...pitaj je...inace ja sam se sa drugovima znala i vishe "zezati" a bili su mi samo drugovi... trebao si i anketu odmah da otvorish,da fino glasamo xD pa sve u procentima da se vidi =)

Evo ja dajem 20 evra da su još klinje...ja i kad sam bila klinac, nisam se tako zezala sa drugovima...kao što već negde na nekoj temi rekoh, drug mi je uvek i samo drug a momak je momak.:manikir:

Back