Devojke,masturbacija?

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoguce da neko u tim godinama nema zelju za seksom :eek:

313746_10150320719406200_722136199_8174399_2040831262_n.jpg

Plakanje je prihvatljiv nacin izbacivanja frustracija, vi gnomi od ljudi. -.-
Bolje nego da se potucem sa nekim kad sam iznervirana, ionako bih samo dobila batine i slomila nokat, sta ce mi to u zivotu, znas koliko nerviraju kad su onako ni kratki ni dugacki.

Ma ja sam banovan odavno, samo posecujem spam hq, citam viceve, gledam utube klipove, statuse i tako to.. A nick mi je bio "Mrki":D, a ti si bese don pop tamo, cini mi se da znam po slici..btw. salim se ovo za fore, samo sam hteo da ti stavim do znanja da znam da posecujes kgb:D

Poslednja izmena:
Plakanje je prihvatljiv nacin izbacivanja frustracija, vi gnomi od ljudi. -.-
Bolje nego da se potucem sa nekim kad sam iznervirana, ionako bih samo dobila batine i slomila nokat, sta ce mi to u zivotu, znas koliko nerviraju kad su onako ni kratki ni dugacki.

Sto se devojaka tice ok. Ali nekad zaista placete zbog nevidjenih gluposti. Mali milion puta vidim drugaricu koja place, dusu izbacuje kroz oci. Gledam i mislim se ne daj boze da joj neko umro.

Ne, posvadjala se sa deckom... I zbog takvih primera i kad mi se place, stisnem zube i odem da vezbam.

Ali sto se tice muskih, mnogo je lakse i lepse potuci se sa nekime, ili istuci dzak, nego biti slab i plakati.

ee nemo se ljutiti kad ti kazem ovo...:D sad dok sam citao tvoja izlaganja, kad smo otkrili istinu htedoh da napisem u potpisu hriscanin je drkao...toliko sam se smejao da mi nije bilo dobro :D
a inace postujem, neam nikakav komentar na celu pricu....
A sta je to bila tajna pa je morala da se razotkriva...:?: :eek:
Vi nikada niste postavili konretno pitanje, tako da nisam ni odgovorio, a sve to sam rekao jos pre kad sam tek dosao na teenage... e sad sto to niste videli, i sto sve tumacite na svoj naicn onda sta ća da vam stvaram... :neutral:
Muskarci nikad ne placu pred nekime van porodice. I ne placu zbog gluposti, i placu vrlo retko, gotovo nikad.

E sad moze lock :D
Ja placem mene nije sramota :eek:
Jel neko primetio da ovde ima malo spama? :think:

Odavno...
I to mnogo spama, a sto n isi prijavljivao? Tvoja je tema, i lepo kazes modu da kaze ''Svaki sledeci spam ce biti sankcionisan'' i zavrsis pricu ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back