Devojke,masturbacija?

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se devojaka tice ok. Ali nekad zaista placete zbog nevidjenih gluposti. Mali milion puta vidim drugaricu koja place, dusu izbacuje kroz oci. Gledam i mislim se ne daj boze da joj neko umro.

Ne, posvadjala se sa deckom... I zbog takvih primera i kad mi se place, stisnem zube i odem da vezbam.

Ali sto se tice muskih, mnogo je lakse i lepse potuci se sa nekime, ili istuci dzak, nego biti slab i plakati.
Sta, ja placem i zbog smesnijih stvari, samo kad mi naidje period. Al zbor raskida nikad nisam plakala, doduse jesam jednom zbog pocetka veze. Al ono, bude stvari tipa: macka me ne voli, Boni me ne voli, deda me nije pitao da li hocu da idem sa njim (a ne bih ni isla), slomila sam nokat, ne mogu da ubijem onu budalu sto skace iz kutije u fabrici u Donki Kongu, drug mi je rekao da mi je nos kao ski staza, potrosila sam plavi lak za nokte, kosa mi ide prema gore umesto prema dole ko sav normalan svet, i tako dalje, i tako dalje.
Al ja se kontrolisem dok se ne sakrijem u kupatilo, i ne izlazim dok se vise nista ne vidi na faci, pa ljudi obicno misle da sam bezosecajna gomila noktiju. :confused:

Al racnam da je bolje da se kontrolisem par sati i da je bolje da me smatraju ajs kjubom, nego da misle da sam imbecil, a dolaze mi momenti kad mi dodje da se kikocem na po ulice kao da mi nesto fali, tako da je uz ovo i sve ono plakanje samokontrola moja najkorisnija osobina.

I da, agresivno ponasanje podstice agresivna osecanja, kaze neko pametan cije ime nisam zapamtila a sto je eksperimentisao sa ljudima na tu temu, tako da je bolje valjda da umesto bezumnog lupanja u dzak meditiras ili vec nesto, sta ja znam. :mrgreen:

Ma ja sam banovan odavno, samo posecujem spam hq, citam viceve, gledam utube klipove, statuse i tako to.. A nick mi je bio "Mrki":D, a ti si bese don pop tamo, cini mi se da znam po slici..btw. salim se ovo za fore, samo sam hteo da ti stavim do znanja da znam da posecujes kgb:D

Da da :) ma tako i ja isto banem jednom u bar dana da odgledam one zanimljive klipove, i svastaru sa slikama i preporuke za filmove inace retko kad nesto napisem :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back