Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Muchas Grasiac, ma no grasiac! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam...
el ti ovde citas postove ?![]()
Je vise sve se ponavlja jedno isto pitanje.....
SAPM!
pa spam je cela tema o meni, a u pitanju su devojke
Muskarci nikad ne placu pred nekime van porodice. I ne placu zbog gluposti, i placu vrlo retko, gotovo nikad.
E sad moze lock![]()

Muskarci placu, devojke prde i masturbiraju LOCK!
Samo cu reci ne kradi aysove fore![]()
koji ti je nick tamo?FUUUUUUUUUUUUUJ., ja ne znam sta je sa mnom al ne secam da sam u poslenjih mesec dana "ispustio gas", da l' mozda nemam nekih problema sa varenjem:S:

Plakanje je prihvatljiv nacin izbacivanja frustracija, vi gnomi od ljudi. -.-
Bolje nego da se potucem sa nekim kad sam iznervirana, ionako bih samo dobila batine i slomila nokat, sta ce mi to u zivotu, znas koliko nerviraju kad su onako ni kratki ni dugacki.
hahahahahahahhaahhahahahahaha Boze citam ovo i nesvesno sam ispustio gas kad sam naleteo na "ispustio gas"![]()

Jel me lozis. Majke mi i ja. Samo mislim da sam ga ispustio negde kod "problemi sa varenjem".
EDIT:
EVo jos jedared. Dvared!

A sta je to bila tajna pa je morala da se razotkriva...ee nemo se ljutiti kad ti kazem ovo...sad dok sam citao tvoja izlaganja, kad smo otkrili istinu htedoh da napisem u potpisu hriscanin je drkao...toliko sam se smejao da mi nije bilo dobro
a inace postujem, neam nikakav komentar na celu pricu....

Ja placem mene nije sramotaMuskarci nikad ne placu pred nekime van porodice. I ne placu zbog gluposti, i placu vrlo retko, gotovo nikad.
E sad moze lock![]()

Jel neko primetio da ovde ima malo spama?![]()
Ja placem mene nije sramota :eek:[/QUOTE:Odavno smo shvatili da si pi+ckica xDDD