Devojke, koliko ste sreli muskaraca koji su obdareni...

chokolada:
Devilishgirl:
pravicu ti drustvo :P
Evo nadjoh i cimera! :P
Kakvu vrstu ludila ti imas? :lol:

e, jel smem i ja sa sa sa s a a vama? heheehhe ja jos nemam dijagnozu, al je cekam ko ozeblo sunce? pffffff :P
ako me ne puste sa vama u celiju, odnosno sobu (nemam iskustva) ja cu staviti krevet ispred vase celije, ovaj sobe :lol:

heheheheh evidentno sam najgori slucaj :P :roll: :wink:

hiljade..svaki put kad vidim musko gledam tamo gde bi trebalo da se nalazi njegova cudesna stvar..i stalno se pitam koliki mu je..ali prestala sam da se pitam, jer sam pocela da nosim cm, i svaki put kad osetim da se priblizava veliki, ja vadim, i on izvadi, samo da proverim....a sta je to 'obdaren'? kad udara u matericu? jel' to sex? ili burgijanje? kad 'kao' uporedim jednu burgiju i jedan prosek, dolazim do zakljucka da je to cisto njesra, jer ..mrzi me da objasnjavam sada..ali to vazi isto i ..obrnuto...dzabe joj doope i sise kad je glupa k'o qurac..i ako ne osecate nista prema njoj..ili sta znam..valjda je tako..ili nema veze..nemam pojma..vama se digne na odredjene stvari, a to je, slozicete se, ipak ono Najvaznije :P

Usamljena mala:
zunomiljan79:
Malo podataka:
-duzina gnjurca dovoljna da zadovolji zenu je 13cm
-normalna duzina 13-18cm
-nadprosecna preko 18 cm

posto spadam u onu trecu grupu moram vam reci da to nije bas obdarenost, jer kad u nekim pozama vrlo lako dodirnem grlic materice moje partnerke, a za nju to nije ni malo ugodno. tako da je ova prica po malo besmislena, a fantazije treba da orijentisete prema nekim drugim mastanjima.
ukoliko bas sanjate o velikom, idite do sexy shopa pa kupite jednog od onih konjskih vibratora i videcete da velicina ne igra ulogu:)

Priznajem da i nije bas prijatan dozivljaj kada spada u ovu trecu grupicu :cry: :cry: :cry: Boli,ubija!

Ovaj problem moze da se rijesi odgovarajucom pozom.

Devilishgirl:
hiljade..svaki put kad vidim musko gledam tamo gde bi trebalo da se nalazi njegova cudesna stvar..i stalno se pitam koliki mu je..ali prestala sam da se pitam, jer sam pocela da nosim cm, i svaki put kad osetim da se priblizava veliki, ja vadim, i on izvadi, samo da proverim....a sta je to 'obdaren'? kad udara u matericu? jel' to sex? ili burgijanje? kad 'kao' uporedim jednu burgiju i jedan prosek, dolazim do zakljucka da je to cisto njesra, jer ..mrzi me da objasnjavam sada..ali to vazi isto i ..obrnuto...dzabe joj doope i sise kad je glupa k'o qurac..i ako ne osecate nista prema njoj..ili sta znam..valjda je tako..ili nema veze..nemam pojma..vama se digne na odredjene stvari, a to je, slozicete se, ipak ono Najvaznije :P

meni se ovo dešavalo! :lol: :lol: :lol:

Queen_:
Devilishgirl:

meni se ovo dešavalo! :lol: :lol: :lol:

A zato ti znači, zavidiš onoj Španjolki Otresiiiiti, koja i u pp boxu iznađe po neki komad, A NIJE NI TRAŽILA, a zamisli tek da jeste, bilo bi joj sanduče k'o 'ladnjača !!! :lol:

Queen_:
krvolok:
Queen_:
Krovloče, prati fabulu radnje :lol:
Već rekoh da mi je susret sa gdinom. zimskom salamom bio prilično bolan i neprijatan :lol:

A šta sad ja da radim ( po pitanju tvog ukusa ! ) ?!? :shock: Nit' mi je da se PROGURAVAM, a niti da BEŽIM !!! :roll:

Ne moraš ti ništa da radiš. Samo lezi i opusti se :lol:

Važi, ako ti RADIŠ sve ostalo !!!
:D

Back