Devojke, koliko ste sreli muskaraca koji su obdareni...

Snezna_kraljica:
rubiroza78:
Ja cito u nekim stranim novinama da je neki crnja ima dugacak 37 cm . I zbog toga je ima velikih problema, kad god mu se digne sva krv se sjuri dole i on jadnik padne u nesvest. Morao je zbog toga da ga skracuje.
Cuj ovo, trajni glagol, znaci, u vise navrata, skracivao i skracivao... 8)

hehe snežna. :D Vidim da listaš seriju knjiga za neupućene. :mrgreen: "Gramatika Srpskog jezika za neupućene", "Hrišćanstvo za neupućene", "Sex za neupućene" :P

iluzionista:
hehe snežna. :D Vidim da listaš seriju knjiga za neupućene. :mrgreen: "Gramatika Srpskog jezika za neupućene", "Hrišćanstvo za neupućene", "Sex za neupućene" :P
Па шта ћу, кад сам неупућена? 8)
(П.С. будеш ли још нешто рекао за моју граматику... настрадаћеш, не видим да јој ишта фали :P :P :P :twisted: :wink: )

mario80:
nije me bilo dugo a vama devojkama, devojcicama, babama, babetinama...samo ku*rac u glavi? :twisted:
Ja sam primetio da te name dugo,ako ti to nesto znaci.A znaci ti do qurtza.Ma sve je ostalo isto,nisi nista propustio.Red qurtza,red ******,red sisa,red anala,red pusenja i tako u krug.Moze da se desi da nekad u semu upadne neki sado-mazo u nekoj blazoj varijanti ili eventualno neko ili neka koja vise ceni duhovne vrednosti,ali generalno sve drugo je isto.A i zasto bi bilo drugacije kad se niko ne zali da je lose? Jel neko primetio da ni zavodljive1976 nema dugo? :wink:
Drago mi je da si tu,hoces pivo ili borovnicu? :D

Back