Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
ZOLA U.F.:KAKVI VAM SE MOMCI SVIDJAJU?
DA LI JOS GLEDATE LEPOTU,HUMOR I TE MUNJE ILI VAM JE NASE MATERIJALNO STANJE NA PRVOM MESTU? 8)
DA LI GOTIVITE NAVIJACE RADA?
STA VAS NAJVISE PALI?
DA LI TRPITE ONE STIDLJIVE ops: ?
DA LI VOLITE HUMOR KOD MOMAKA ?
JEL MORAJU BITI PAMETNI ?
Evo ovako... ja definitivno gledam humor i to mi je na prvom mestu!!! Lepota... pa, recimo da ne patim za tim da imam ruznog decka, ali uopste ne smeta ako nije slika i prilika Apolona... naravno, uvek je lepse imati lepseg decka, ali ne i presudno, jer ko moze da garantuje da ce mi biti isto toliko ,,lep'' kad progovori? Materijalno stanje.... sasvim nebitno!!! Za koga navija... boli me uvo, sve dok mene ne smara u fazonu ,,moras i ti'' (ja sam Zvezda :wink: ). Najvise me pali duhovitost i pamet, kad onako izvali nesto i obori me s nogu... A sto ne bi trpela stidljive, mada ne valjda kad moram klestima da mu izvlacim reci iz usta jer na kraju krajeva, ko je musko u vezi??? ops: A bilo bi pozeljno da je pametan, ne mora da ima super ocene (jos je bolje kad je pametan tj. inteligentan a ne mari za skolu... e to stvarno pali!). Ne mogu sebe da zamislim s nekim idiotom koji ne zna da sastavi recenicu.