Devojke, kako Vas osvojiti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je kod dečka bitno da vodi računa o sebi, svom izgledu i ponašanju..Znači da ima lepu frizuricu, da se lepo oblači, da se normalno ponaša, da ne bude mutav..i da prvi priđe! volim crne oči i crnu kosu, mada sam sad pala na smeđeg.......:?:-?:???::-(

volim da decko bude razuman, duhovit,pametan,pazljiv.nezan,romntican,volim da mi prica one pateticne stvari tipa da me voli najvise na svetu,da bi mi skinuo sve zvezdice s neba i to tako:)..to mi je jednostavno preslatko..volim da ume da pokaze osecanja..da mi poklanja crvene ruze i cokoladna srca:),da mu poljubci budu nezni a ne strastveni..,da ne bude agresivan,da ne voli da se bije,..da slusamo istu muziku i da ide sanmom na svirke, ima stil oblacenja kao ja..to bi me zadovoljilo.e ako jos plus svira gitaru i ima puno pirsinga i tetovaza...mmm e a izgled-MORA da ima dugacku kosu, bilo plavu ili crnu,da se bavi sportom..moze da pije ali ne sme da pusi, da bude zgodan, da ima lepu guzu..., tamne oci..ima jos mnooogo al me mrzi da nabrajam..sve u svemu decko mora ovo da ispuni da bi me osvojio..

pa dobro priboj to je ono sto ti ocekujes hahah
ma ne stvrano pridji mi polako zagrli me jako zelim biti sigurna da me stvarno zelis!!!!!!!!!e bas tako...ozbiljno mislim ok da bi me npr osvojio moras da pricas samnom kad me sretnes i da me gledas STALNO

Pa... kako? Koje osobine je potrebno da momak poseduje, kako bi trebalo da izgleda, na sta prvo obratite paznju (oci, usne, telo....)?

Za mene je pogled ubedljivo najprivlacnija stvar kod decka,a posle ide sve ostalo.Mislim da je paznja takodje bitna,potrebno je da devojci stavis do znanja da je posebna(naravno ako zaista to mislis)i drugacija od ostalih...i gotovaaaa jeeee....:p

Za mene je pogled ubedljivo najprivlacnija stvar kod decka,a posle ide sve ostalo.Mislim da je paznja takodje bitna,potrebno je da devojci stavis do znanja da je posebna(naravno ako zaista to mislis)i drugacija od ostalih...i gotovaaaa jeeee....:p

da bas aam primetila da obozavam kad me decko koji mi se svidja mnogo gleda i sve mi povladjuje i daje mi do znanja da sam ja ta,i da me stalno smara preko poruka to mi dokazuje da misli na mene,a ja hocu da on misli na mene.inace da mi se ne svidja to slatko smaranje mi ide na smor

Pa shta znam... Mnogim devojkama je na pochetku bitan fizichki izgled...(da se ne lazemo) Ali ne znachi da morash da budesh visok plav plave ochi i sl... Jednostavno devojci treba neshto sto ce je stvarno privuci... Nebitno... Ali ako nemash smisla za humor i ako pushtash da samo ona pricha, brzo ce se smoriti... Najbolje je biti prirodan.. Tako bar ja mislim... Al sve zavisi, od devojke do devojke...

Definitivno treba da bude zanimljiv,da mi vreme s njim brzo prolazi jer mozemo i da se zezamo ali i da ozbiljno pricamo,ipak nije ok da imas osecaj da je decko previse detinjest;)Sve je dobro dok je u granicama normale:ok:Ne znam,ponekad mi to previse zvuci kao opis najboljeg druga,ali verovatno je razlika sto treba da postoji i neka "hemija"-tako kazu:confused:To je valjda ono kad se sav izgubis kad sretnes tu osobu,srce ti kuca jace,itd.Tad znas da je to ono pravo:heart:Ako je to neki tvoj cilj:cool:Mada,za mene kazu da sam previse komplikovana,trazim savrsenog....:whistling:To je glupost,tacno je da svako trazi savrsenog,ali za sebe,a svi imaju razlicita potrebe:think:Ma,najsigurnije je prvo malo glumiti druga,cisto da vidis sta voli...al ne predugo:!::ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back