gost 94023
Ističe se
- Poruka
- 2.527
glupe seljoberske fore,koje nigde ne pale sem kod raspalih fuxa!!!!!!!!!i to bas raspalih
Kod seljančura iz moje škole to itekako pali...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glupe seljoberske fore,koje nigde ne pale sem kod raspalih fuxa!!!!!!!!!i to bas raspalih
Kod seljančura iz moje škole to itekako pali...
sestro...i ja sam u zemunu...doduse kod okretnice ali i to je zemun.znaci nije selo.
a sto s teme tice,jeste deluje kao lupanje gluposti ali ko ne veruje nek proveri![]()
tako sto ces mi prici i odvuci me sa sobom na podijum...bez reci...onda ces me poljubiti divlje...a posle svega toga otici....tada bih prevrnula svet da te nadjem....![]()
ja ne trazim mnogo
samo da imaju dugu kosu i da nisu debili
ja vec par godina stalno nosim vojnicku frizuru i ne dam da mi kosa poraste uopste... muskarci sa dugom kosom mi nisu muskarci... bar po meni vojnicka je zakon...![]()
ja vec par godina stalno nosim vojnicku frizuru i ne dam da mi kosa poraste uopste... muskarci sa dugom kosom mi nisu muskarci... bar po meni vojnicka je zakon...![]()
a ti si muskarac zbog kose???ma idiiii koji si retard
uskaces sam sebi u usta...to govori podosta o tvom karakteru![]()
okej
da ne bude oftopik...srecno ti osvajanje devojaka.javi ako nesto osvojis
ahahhaahhaha
sta je imao si ribu pa si sad faca... ti si moj idol ***... jel moguce da si imao ribuuu![]()
a ivae samo se svadjas...nasao si zamenu za mene..
Pa... kako? Koje osobine je potrebno da momak poseduje, kako bi trebalo da izgleda, na sta prvo obratite paznju (oci, usne, telo....)?