- Poruka
- 3.568
Pisaću mu
ops:
ovih dana... samo da izmislim neka pitanja

ovih dana... samo da izmislim neka pitanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Selena:Ma ne boj se!
Piši mu,šta te briga.
Jedno poznanstvo više,ne može da škodi.
A još ako je savršen,super!!!
lav607:Selena:Ma ne boj se!
Piši mu,šta te briga.
Dobro jutro,sad sam stigao.....![]()
Selena:lav607:Selena:Ma ne boj se!
Piši mu,šta te briga.
Pa gde si lepi![]()
lav607:Selena:lav607:Selena:Ma ne boj se!
Piši mu,šta te briga.
Pa gde si lepi![]()
Pa evo...kao sto znas pet dana ludnice i trcanja zbog gluposti,ali sada je ok...sta ima....da li sam ti nedostajao...![]()
Selena:lav607:Selena:lav607:Selena:Ma ne boj se!
Piši mu,šta te briga.
Pa gde si lepi![]()
Pa evo...kao sto znas pet dana ludnice i trcanja zbog gluposti,ali sada je ok...sta ima....da li sam ti nedostajao...![]()
Pa šta ti misliš?
Selena:Evo javno da jesi![]()
lav607:Selena:Evo javno da jesi![]()
Lutko moja.......kiss.... :wink:
Selena:lav607:Selena:Evo javno da jesi![]()
ops:
lav607:Selena:lav607:Selena:Evo javno da jesi![]()
ops:
Kad se gledamo da mi das poklon za rodjendan....![]()
Selena:lav607:Selena:lav607:Selena:Evo javno da jesi![]()
ops:
Kad se gledamo da mi das poklon za rodjendan....![]()
Šta pokloniti čoveku koji sve ima?
peach:![]()
![]()
da probas sa jednom crvenom masnicom oko svog vrata,selena? :wink:
n_i_c_k_y:...kad vam se decko napije? Tacnije,devojka kod kuce celo vece,on u provodu "nalizao" se k'o budala. Zove na mob... Pricate... Posle par sekundi se ne seca ni da je on zvao... I onda "aj laku noc,cujemo se sutra".
I ja sam sad popi*dela.![]()
![]()
![]()
![]()
ma,jock! probala sam ja i to! on ostao kod kuce s nekim drugom,kao,frka razgovaraju,poverljivo uz kaficu,drug se razvodi,treba mu saosecanje i prijateljsko uho,nece on izlaziti to vece.ja kazem,dooooooobro,odo' sa moje 2 drugarice i drugom u grad.i zove on mene u gluvo doba,mi se bas "opustili" i ja mu lupetam na telefon k'o on meni.onda pita gde sam.ja kazem.budala.i eto njega,za 5-10 minuta,shatro:vozio sam druga kuci,pa k'o velim:da vidim sta radite,al' idem ja kuci.ja htedoh reci:ma idi,al' onaj moj drug poceoguda:n_i_c_k_y:...kad vam se decko napije? Tacnije,devojka kod kuce celo vece,on u provodu "nalizao" se k'o budala. Zove na mob... Pricate... Posle par sekundi se ne seca ni da je on zvao... I onda "aj laku noc,cujemo se sutra".
I ja sam sad popi*dela.![]()
![]()
![]()
![]()
Uhvati jedno vece kada je trezan i kada sedi sam u kuci, a ti izadji sa svojim jatacima, napij se iz prave, pozovi ga telefonom i posle sve to zaboravi... Da vidis da li ce ponovo da zaboravi da te ponudi picem pre nego sto se obeznani![]()
Od zvocanja nema vajde - jedino sta deluje jeste instrumentalno ucenje![]()
1.dovoljno je mastovit da u svakoj prilici nadje izgovorguda:Breskvice - napravila si par kardinalnih gresaka![]()
Prvo - mora da bude SAM u kuci (da nema izgovor kako bi dosao)
Drugo - napravis situaciju i lepo objasnis da ides SAMA tj. bez njega u grad
Trece - drzis se prva dva![]()
I jos nesto - mislis li da to sto je to vece dotrcao kod tebe polupijane u klub, nije potez nesigurnog coveka, koji bi ipak da licno motri na svoju mezimicu,aaaa![]()
![]()
![]()
peach:1.dovoljno je mastovit da u svakoj prilici nadje izgovorguda:Breskvice - napravila si par kardinalnih gresaka![]()
Prvo - mora da bude SAM u kuci (da nema izgovor kako bi dosao)
Drugo - napravis situaciju i lepo objasnis da ides SAMA tj. bez njega u grad
Trece - drzis se prva dva![]()
I jos nesto - mislis li da to sto je to vece dotrcao kod tebe polupijane u klub, nije potez nesigurnog coveka, koji bi ipak da licno motri na svoju mezimicu,aaaa![]()
![]()
![]()
2.objasnim ja to trezna,al' kad me cuje "u elementu" on misli da to vise ne vazi
3.jedina greska koju sam napravila je sto sam dugo ostala s njim u vezi
i,naravo,da je dotrcao sto je zeleo licno da motri...al' to nije odraz nesigurnosti vec balkanskih muskih dvostrukih standarda(cast izuzecima)