DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

Onanija totalno si mi antisimpatična isključivo zbog jedne stvari a to je da sve nas koji živimo u Šapcu nazivaš 'šabanima'. Ako si pak mislila na pojedince ili izdvajaš pojedince iz te grupe odmah da ti kažem da ih po BG ima mnogo više. Boli te uvo, uvalila si dupe u BG pa sad ih i si slepa na Bg šabane. Mislim da si se našla u ovim opisima 100% pa te je to pogodilo jer u suprotnom ako te već briga za nas šabane zašto se javljaš na forum uopšte.

Pa meni "saban" nema pogrdno znacenje, i devojke nazivam "sabankama", to vise vezujem za nas kraj...meni je simpaticno...
Sto se tice tih sabana u Bg-u...pa naravno da ih ima brojno daleko vise (i ima 2 miliona ljudi u odnosu na nasih 80-ak hiljada), ali valjda biras ljude s kojima se druzis...iskreno...ne krecem se po mestima gde se oni skupljaju.
A vec sam rekla zasto sam se javila...

Big Brown Beaver:
:LOL: ... pa ti samo sto nisi poceo da je molis u ovom postu ... :lol: ...

Mislim imas taj deo u kome pokazujes kako si ljut ... ( onaj deo gde si zaboravio da iskljucis Caps Lock ) ... ali ostatak ... i treba da te zajebava.

nisam primetio da me neko zajebava a tek nisam da me je neko zajebao,jer to je nemoguce... :)

ali kad ostavim sujetu po strani pa jos jednom procitam sta si napisao,U PRAVU SI,lepo si mi rekao!! u sledecem postu sledi rasplet...

Onanija:
Ali...posto znam za par tvojih "padanja na kolena" pred Sapcankama, izdizanja devojaka u nebesa i tako to ... a sad takve izjave...pa morala sam da odgovorim...moji komentari su se uglavnom odnosili na tvoj tekst, a ne ostalih...

HAHAHAHA znaci presli smo na licni nivo...video sam odmah da si nesto besna na mene a mogu i da naslutim zasto....moram te razocarati,sa iskompleksiranim devojkama ne pricam(vidi tvoj nick), a ni sa prostakusama(vidi tvoj vokabular)..ides na ignore listu

Dominika_:
Misterija Mistera otkrivena. Ha, Rajko! haha..........e smesan li si. ja sam mislila da ti bre imas mnogo finu devojcicu, a kakve ovo gluposti ovde citam??? :roll:

aj poz

...pa da,valjda je jedini SHABAN pre mene stavio sliku u profil (al' je i sklonio)...bice da sam najlepsi :)
hehe... ma to ja SAMO pisem o ovakvim kao sto je ONANIJA i sl. :)

-MISTER:
caps lock sluzi da bi POVRSNI LJUDI KAO TI mogli da shvate poentu,KAPIRAS?? :)
Ne, objasni mi malo bolje ...

Stvar je u tome sto si se ti poneo opusteno ( da li si ti nju hteo da spopadas, ili sta, ja ne znam, niti me interesuje ... ) i ona je samo prihvatila tvoj "spusteni gard" ( kao sto bi svako normalan i uradio ) i uzvratila ti ...

Btw ja mislim da to uopste nije zensko, nego neki metro ... ili bilo koji vec seksualac, samo da je tip ... mislim Onanija ... hej bre ...

Vidimo se veceras u Urbanom ... ako budem bio saljem ti pivo ... 8)

ogresih se o tebe veliki braon dabre...evo ODMAH POVLACIM ONO STO SAM REKAO!

a jeste,ja hteo na finjaka da joj objasnim gde mislim da gresi a ona je taj moj dzentlmenski stav shvatila kao slabost i naravno odmah je htela da me uzjase...ccc

pozdav!!

U Sabac sam dosla ovog septembra,a iz Loznice sam.Primetila sam da su devojke u Sapcu u velikom broju iskompleksirane,i uopste mi se ne dopadaju.Od septembra do danas je njih desetak(devojaka)htelo da me tuce,verovatno zato sto se u mnoooogo cemu razlikujem od njih.To mi se pre dolaska u Sabac nikada nije desavalo.Naravno da takvo(divljacko,zivotinjsko)ponasanje sebi nisam dozvolila.
Veliki problem mi predstavlja to sto sebi ne dozvoljavam da se adaptiram na Sabacki,po mom misljenju,poremeceni sistem vrednosti,pa cu im vrovatno jos dugo biti "trn u oku".
Nadam se da cu skorije upoznati nekog ko ce po pogledima na svet meni biti "srodna dusa".

Maregirl:
U Sabac sam dosla ovog septembra,a iz Loznice sam.Primetila sam da su devojke u Sapcu u velikom broju iskompleksirane,i uopste mi se ne dopadaju.Od septembra do danas je njih desetak(devojaka)htelo da me tuce,verovatno zato sto se u mnoooogo cemu razlikujem od njih.To mi se pre dolaska u Sabac nikada nije desavalo.Naravno da takvo(divljacko,zivotinjsko)ponasanje sebi nisam dozvolila.
Veliki problem mi predstavlja to sto sebi ne dozvoljavam da se adaptiram na Sabacki,po mom misljenju,poremeceni sistem vrednosti,pa cu im vrovatno jos dugo biti "trn u oku".
Nadam se da cu skorije upoznati nekog ko ce po pogledima na svet meni biti "srodna dusa".

izvini curo ali licni oglasi su podforum na desnoj strani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

salu na stranu ali nase ribe se ne tuku nikad nisam cuo da su nekog tukle sem ako ne ides ulicom i vices ua sabac ua macva ua fenseri :lol:

misim, mene nisu jos tukle :lol: :lol:

Misteru, ti si u sustini u pravu, i bas sam se nasmejala tvojoj opsirnijoj konstataciji, ali ipak mislim da si previse generalizovao celu situaciju. Ima tu mnogo vise interakcije drustva i licnosti, da ne kazem konflikata, mnogi drugi faktori takodje ulaze u igru, tako da je moj zakljucak da ne treba ici iz krajnosti u krajnost. Sve sto razmatram postavljam u neki okvir posmatranja, vezujem ga za neku globalnu sliku ali se baziram i na "if" slucajeve... da ne sirim, ovo je i onako mrtva tema....... pozzzzz

Back