- Poruka
- 552
tctctctctctctctctc!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Losmilos:hehehe, evo mene opet.... Ja sam na finjaka i zakuvao celu raspravu (tj jedan njen deo) i nestao kao betmen u noc
Sad moram da se umesham jer kao prvo slava k udavi sa ovom pricom, mrzelo me i da citam. Drugo, MISTER je cool lik pa ga postedite malo. Trece, ona Loznicanka mi delovala simpaticno, mislim zbog godishta![]()
Goat with bongo:ja mislio da ću biti slika šabčanki kad ono... zvučite kao gomila klinčadije...
ako ste klinčadija onda ništa
Ovaj Saban je saban. Vidis da decko forsira neke dziberske fazone a nema ni mao obrazovanja.
Verujem ja da je slava cool lik, sta da nije. I Saban je samo da nauci da pravi pozitivnu atmosferu a ne samo da je rushi, Zna on da bude stvarno OK, ali nemam pojma kji mu je opet klinac? Ajmo Sabane, daj malo bejza Losmilos:au bongo Novosadjanine ili da ti kazem Novosajdzanine, pa kako si to napisao.... Pa valjda se kaze "Sapcanke"....? Nismo svi klinci po godistu, evo vidis tu smo MISTER i ja.....Ovaj Saban je saban. Vidis da decko forsira neke dziberske fazone a nema ni mao obrazovanja.
MISTER evo me vracam se u formu. Poceo sam da radim u ShA pa mi je trebalo malo vremena da se organizujemVerujem ja da je slava cool lik, sta da nije. I Saban je samo da nauci da pravi pozitivnu atmosferu a ne samo da je rushi, Zna on da bude stvarno OK, ali nemam pojma kji mu je opet klinac? Ajmo Sabane, daj malo bejza
![]()

pa zar do sada nisi i sam zakljucio, pa on je organizator muzickih svecanosti....Ivan015:sabane sta si po zanimanju?

Burhan_Saban:Ja se sebe ne stidim,a sve sto sam zeleo u zivotu sam ostvario,za razliku od tebe ja IMAM da zivim 50 godina i nista da ne radim,zato mogu svako vece da se zajebavam na internetu,a ti prijatelju moras da se krijes iza 7 mora,iza 7 gora...
P.S. Sada je na tebe red!

Mene nije vredjao ... na onu glupost o muzici za vreme uskrsnjeg rock-a ( sa njegove strane, satro satanisti i crkvena zvona ), na sta sam JA njega isprozivao da nema pojma o muzici i o glupavoj religiji zvanoj hriscanstvo, on je poprilicno mirno odgovorio ... nije me pljuvao ...-MISTER:Ti se ne ponasas tako, vec kao gadno isfrustiran...zao mi te je,obicno se iza takvog nastupa krije nesigurna,plasljiva osoba,pichkica...siguran sam da si takav ..ipak, uspelo ti je vise puta da ogadis forum ljudima ,pa tako,evo skoro i meni..seti se samo ima li koga da nisi vredjao.....primetio sam da se tako ponasas kad se pojave devojke na forumu,verovato te pali da pricas gadosti u tim prilikama...necu se baviti vise tobom...ja sam ti pomogao,dao sam ti dijagnozu ti nadji nacin da se izlecis...odjebi jos jedared,ne citam te,ides na ignor listu
ps znam svakako ko si.oprez!
Glavni:sapcanke su najgore devojke novosadjnke su bolje
Big Brown Beaver:Mene nije vredjao ... na onu glupost o muzici za vreme uskrsnjeg rock-a ( sa njegove strane, satro satanisti i crkvena zvona ), na sta sam JA njega isprozivao da nema pojma o muzici i o glupavoj religiji zvanoj hriscanstvo, on je poprilicno mirno odgovorio ... nije me pljuvao ...
Ja ne znam koji je svima vama ***** ... ovo je jedan glupavi forum, niti cete se videti ikada, niti raditi zajedno, niti izlaziti ... nista ... sta se toliko palite oko njegovih reci ...
Mister prestani da izigravas viteza na belom konju, jer to je uglavnom uvek, ali UVEK maska za belog konja, a ne viteza ... sta tebe briga da li se on lozi na to da klinke citaju njegovo pljuvanje ...
Jebeno se ponasate kao glupa mala deca ... svi ste ( sem ovog Ivana ovde ) stariji od mene, a ponasate se kao jebena deca!!!!!!