DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

Maregirl:
U Sabac sam dosla ovog septembra,a iz Loznice sam.Primetila sam da su devojke u Sapcu u velikom broju iskompleksirane,i uopste mi se ne dopadaju.Od septembra do danas je njih desetak(devojaka)htelo da me tuce,verovatno zato sto se u mnoooogo cemu razlikujem od njih.To mi se pre dolaska u Sabac nikada nije desavalo.Naravno da takvo(divljacko,zivotinjsko)ponasanje sebi nisam dozvolila.
Veliki problem mi predstavlja to sto sebi ne dozvoljavam da se adaptiram na Sabacki,po mom misljenju,poremeceni sistem vrednosti,pa cu im vrovatno jos dugo biti "trn u oku".
Nadam se da cu skorije upoznati nekog ko ce po pogledima na svet meni biti "srodna dusa".

.....zelim ti srecnu potragu za licnom soul mate, mozda ga nadjes bas u shabangradu ovog proleca, vidim ponude pljuste...:)

STEFANO - M:
Misteru, ti si u sustini u pravu, i bas sam se nasmejala tvojoj opsirnijoj konstataciji, ali ipak mislim da si previse generalizovao celu situaciju. Ima tu mnogo vise interakcije drustva i licnosti, da ne kazem konflikata, mnogi drugi faktori takodje ulaze u igru, tako da je moj zakljucak da ne treba ici iz krajnosti u krajnost. Sve sto razmatram postavljam u neki okvir posmatranja, vezujem ga za neku globalnu sliku ali se baziram i na "if" slucajeve... da ne sirim, ovo je i onako mrtva tema....... pozzzzz

da,pomalo izumire tema, ipak resen sam da je spasem, ovaj weekend sam u sapcu pa ce biti novih zapazanja siguran sam...devojke pazite na ponasanje, gledam vas.... 8)

Ivan015:
izvini curo ali licni oglasi su podforum na desnoj strani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

salu na stranu ali nase ribe se ne tuku nikad nisam cuo da su nekog tukle sem ako ne ides ulicom i vices ua sabac ua macva ua fenseri :lol:

misim, mene nisu jos tukle :lol: :lol:

Zapravo,mene su htle da tuku zato sto se smejem(ne njima)....Toliko o tome.
A desni podforum cesto posecujes? SALA :lol: :lol: :lol:

-MISTER:
?? ne znam kako je to pripadam narodnjackoj srbiji i sta to znaci? konzervativac jesam,u globalu...
Narodnjackoj Srbiji itekao pripadas promovisanjem likova poput Velje Ilica...
A to da li slusas Cecu i Boru Corbu u ovom trenutku je manje bitno, mnogo je bitnije da na vreme shvatis da put koji si izabrao je put muljanja, put devedeestih, put kozervativne Srbije, put nacionalizma, put koji nas ostavlja bez viza i bez Evrope...
Shvatis li to i cela tvoj prica o devojkama bice drugacija, svetlija i liberalnija...

juvelight:
A to da li slusas Cecu i Boru Corbu u ovom trenutku je manje bitno, mnogo je bitnije da na vreme shvatis da put koji si izabrao je put muljanja, put devedeestih, put kozervativne Srbije, put nacionalizma, put koji nas ostavlja bez viza i bez Evrope...
Shvatis li to i cela tvoj prica o devojkama bice drugacija, svetlija i liberalnija...

hahaha sad sam shvatio!! nisam taj koji mislis da jesam, cudi me da nisi pogledala sliku u mom profilu shvatila bi to, pa me ne bi vezivala za tamo neke selje ilice..... :)

glamur girl:
I MISTER kakva su zapazanja bila ovog vikenda?

hehe...nisam izlazio ali sam bio u laganoj vecernjos setnji po gradu...i zapazanje je da preko dana ima puno vise lepih devojaka nego nocu kad izajdem...
Cini se jos, da velika vecina lepih devojka ima momka...preko dana sve te lepotice, nocu ih nema ni od korova...Verovatno nocu sede kuci sa momcima,gledaju filmove, ljubavisu.... :)

...Inace zanimljiviji mi je bio prethodni weekend (uskrsnji)...Predivna 4 dana....Shvatio sam da kad se vrate studenti i sva ta populacija izajde ima nas vise normanih nego onih drugih....puno je bilo i pozoriste i bioskop i bas je grad bio kao generator pozitivne energije, uz jos lepo vreme, nesto me je teralo da ceo dan bazam okolo....Cini se da stvari idu nabolje...

juvelight:
Prvo i pre svega ja sam svestan da u polemisanju oko politickih ubedenja,navijackih strasti i ukusa nema pobednika,niti je iko ikada nekog ubedio da promeni misljenje ali moram ti odgovoriti.Ja promovisem narodnjacku Srbiju i to iskreno i sa ubedjenjem.Velja Ilic je covek koji je za svoga zivota toliko toga dobrog uradio i toliko politickih borbi prosao da mi je veliko zadovoljstvo sto sam clan Nove Srbije.Da nije bilo tog coveka sada ni vi koji se zalazete za tzv.liberalnu Srbiju ne bi mogli da se oglasavate sa cuvene b92.Kada se borilo protiv socijalista tada ste se svi kleli u njega i govorili kako ste svi 5. oktobra bili odmah iza Cacana.Sada kada se intersi Sorosa i njegovih sledbenika ne poklapaju sa interesima Srbije napunio vam je glavu nekim liberalnim idejama koje uz to i nemaju veze sa liberalizmom.Verujem da sam ja i liberalniji u mnogim shvatanjima i od vecine ldp-ovaca,ali postoje neke stvari koje su iznad svega.Ja jesam veliki patriota ali to podrazumeva da postujem svoje a ko zna da postuje svoje zna da postuje i tudje.Gnusam se ljudi koji se stide guce a kao forsiraju exit.I jedno i drugo su blago ove zemlje.Kakvi su ljudi u ldp i slicnim strankama pokazala je Vesna Pesic kada je napala ime i delo jednog coveka kakav je Emir Kusturica.
Kada bi neko u npr. Norveskoj rekao da treba odvojiti jedan deo njihove drzave onda bi on bio proglasen za vele izdajnika a kada bi to neko rekao za Cedu Jovanovica onda mu kazu kako je nazadan i kako ne zeli da Srbija udje u Evropu
Jednu stvar moras shvatiti nije sve sto je tudje dobro i sve sto je nase lose.Mi moramo sacuvati svoje dobre navike a i prihvatiti iste iz EU.Kada kazem da treba forsirati cirilicu opet sam nazadan a niko ne napada Izrael sto forsira svoje pismo.
Prvi koji imaju predrasude su tzv. liberali koji kada razgovaramo o politici odmah kazu kako su mislili da sam ja urban lik.Sta podrazumeva to biti urban lik?Jel to obavezno da si ldp-ovac.Kako je danas urbano biti urban!
Ja volim Sabac vise od icega i rodjeni sam Sapcanin,Bairac i to je jos jedan od razloga sto sam u Novoj Srbiji.Nova Srbija je jedna od retkih stranaka koja se bori za decentralizaciju Srbije i recima i u praksi.Voleo bih da moj grad nema u ovom trenutku vise od 20000 nezaposlenih ljudi.Jeste glavna ulica sredjena i Sabac je dosta lepsi nego pre ali kakav je to domacin kome je kuca okrecena a frizider prazan!
Imao bih jos dosta toga da ti kazem ali ovo nije mesto.Ja sam PONOSAN sto sam clan NOVE SRBIJE!Voleo bih da su mladima idoli ljudi kao Velja Ilic.
Mozda sam bio suvise opsiran ali veruj mi toliko sam toga hteo da ti kazem i pojasnim.
Hvala na strpljenju!

Maregirl:
Zapravo,mene su htle da tuku zato sto se smejem(ne njima)....Toliko o tome.
A desni podforum cesto posecujes? SALA :lol: :lol: :lol:
ako zanemarimo zadnju rec odgovor bi bio - nahhh...nisam ja taj tip...net mi je izvor zabave i igranja online igara i obavljanja poslica...vise volim rl...

ps. nije lepo smejati se drugim devojkama...pogotovu ako si i sama devojka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehehe, evo mene opet.... Ja sam na finjaka i zakuvao celu raspravu (tj jedan njen deo) i nestao kao betmen u noc :)
Sad moram da se umesham jer kao prvo slava k udavi sa ovom pricom, mrzelo me i da citam. Drugo, MISTER je cool lik pa ga postedite malo. Trece, ona Loznicanka mi delovala simpaticno, mislim zbog godishta ;)

Back