psy cat
Početnik
- Poruka
- 17
ju ju kakve su ovde raspravke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maregirl:U Sabac sam dosla ovog septembra,a iz Loznice sam.Primetila sam da su devojke u Sapcu u velikom broju iskompleksirane,i uopste mi se ne dopadaju.Od septembra do danas je njih desetak(devojaka)htelo da me tuce,verovatno zato sto se u mnoooogo cemu razlikujem od njih.To mi se pre dolaska u Sabac nikada nije desavalo.Naravno da takvo(divljacko,zivotinjsko)ponasanje sebi nisam dozvolila.
Veliki problem mi predstavlja to sto sebi ne dozvoljavam da se adaptiram na Sabacki,po mom misljenju,poremeceni sistem vrednosti,pa cu im vrovatno jos dugo biti "trn u oku".
Nadam se da cu skorije upoznati nekog ko ce po pogledima na svet meni biti "srodna dusa".

STEFANO - M:Misteru, ti si u sustini u pravu, i bas sam se nasmejala tvojoj opsirnijoj konstataciji, ali ipak mislim da si previse generalizovao celu situaciju. Ima tu mnogo vise interakcije drustva i licnosti, da ne kazem konflikata, mnogi drugi faktori takodje ulaze u igru, tako da je moj zakljucak da ne treba ici iz krajnosti u krajnost. Sve sto razmatram postavljam u neki okvir posmatranja, vezujem ga za neku globalnu sliku ali se baziram i na "if" slucajeve... da ne sirim, ovo je i onako mrtva tema....... pozzzzz

Ivan015:izvini curo ali licni oglasi su podforum na desnoj strani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
salu na stranu ali nase ribe se ne tuku nikad nisam cuo da su nekog tukle sem ako ne ides ulicom i vices ua sabac ua macva ua fenseri![]()
misim, mene nisu jos tukle![]()
![]()

dollar MC:Maregirl, mozda ne trazis u pravim krugovima.. Budi deo moga kruga
Ivane, ja sam vidjao ihahaj tuca devojakaNekada mi je bilo zanimljivo.. pa mije postalo dosadno. Sad mi je svejedno
![]()

dollar MC:Hoces? Odlicno.. Samo ostavi godiste i obim grudi.
No, ovo nemoj ozbiljno da shvatis![]()
Narodnjackoj Srbiji itekao pripadas promovisanjem likova poput Velje Ilica...-MISTER:?? ne znam kako je to pripadam narodnjackoj srbiji i sta to znaci? konzervativac jesam,u globalu...

juvelight:Narodnjackoj Srbiji itekao pripadas promovisanjem likova poput Velje Ilica...
A to da li slusas Cecu i Boru Corbu u ovom trenutku je manje bitno, mnogo je bitnije da na vreme shvatis da put koji si izabrao je put muljanja, put devedeestih, put kozervativne Srbije, put nacionalizma, put koji nas ostavlja bez viza i bez Evrope...
Shvatis li to i cela tvoj prica o devojkama bice drugacija, svetlija i liberalnija...

glamur girl:I MISTER kakva su zapazanja bila ovog vikenda?
dollar MC:-MISTER pa nisam ja njoj nista nudio.. tj razmislicuo ponudi braka, ako ona ponudi dobar miraz. Znas ono.. ljubav prema novcu i interes prema devojci
No, nisam citao temu od pocetka. O cemu se radi u kratkim crtama?![]()

Prvo i pre svega ja sam svestan da u polemisanju oko politickih ubedenja,navijackih strasti i ukusa nema pobednika,niti je iko ikada nekog ubedio da promeni misljenje ali moram ti odgovoriti.Ja promovisem narodnjacku Srbiju i to iskreno i sa ubedjenjem.Velja Ilic je covek koji je za svoga zivota toliko toga dobrog uradio i toliko politickih borbi prosao da mi je veliko zadovoljstvo sto sam clan Nove Srbije.Da nije bilo tog coveka sada ni vi koji se zalazete za tzv.liberalnu Srbiju ne bi mogli da se oglasavate sa cuvene b92.Kada se borilo protiv socijalista tada ste se svi kleli u njega i govorili kako ste svi 5. oktobra bili odmah iza Cacana.Sada kada se intersi Sorosa i njegovih sledbenika ne poklapaju sa interesima Srbije napunio vam je glavu nekim liberalnim idejama koje uz to i nemaju veze sa liberalizmom.Verujem da sam ja i liberalniji u mnogim shvatanjima i od vecine ldp-ovaca,ali postoje neke stvari koje su iznad svega.Ja jesam veliki patriota ali to podrazumeva da postujem svoje a ko zna da postuje svoje zna da postuje i tudje.Gnusam se ljudi koji se stide guce a kao forsiraju exit.I jedno i drugo su blago ove zemlje.Kakvi su ljudi u ldp i slicnim strankama pokazala je Vesna Pesic kada je napala ime i delo jednog coveka kakav je Emir Kusturica.juvelight:Narodnjackoj Srbiji itekao pripadas promovisanjem likova poput Velje Ilica...
A to da li slusas Cecu i Boru Corbu u ovom trenutku je manje bitno, mnogo je bitnije da na vreme shvatis da put koji si izabrao je put muljanja, put devedeestih, put kozervativne Srbije, put nacionalizma, put koji nas ostavlja bez viza i bez Evrope...
Shvatis li to i cela tvoj prica o devojkama bice drugacija, svetlija i liberalnija...
ako zanemarimo zadnju rec odgovor bi bio - nahhh...nisam ja taj tip...net mi je izvor zabave i igranja online igara i obavljanja poslica...vise volim rl...Maregirl:Zapravo,mene su htle da tuku zato sto se smejem(ne njima)....Toliko o tome.
A desni podforum cesto posecujes? SALA![]()
![]()
![]()