DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

Big Brown Beaver:
Hm, mislim da je ovo veoma diskutabilno ... cudne su deovjke iz Sapca ... npr ( kao sto sam napisao na jednoj temi vec ) sestre mi kukaju kako nemaju tipa vec duuugo a onda to isto vece odbiju u ( onom sugavom, odvratnom, kic, govnjivom, ogavnom ) hajnekenu skoro svakog tipa ... ekstremno ih je tesko odvuci i do urbana ( koji, suocimo se nije nista bolji od hajnekena ), a tamo tek krecu kriminali tripovi ... evo ovaj vikend, kvracovana klinka, prosecnog izgleda sa nekih 10-15 kg viska ... tip je juri po urbanu, i pita je za ime, ona sva vazna puna sebe, okrece se i progovori kao da gleda na nize bice: "Katarina" ... i sta ja sada da pridjem takvom skotu ... ne pada mi na pamet ... a i inteligencija im je na zavidnom nivou ... :), ako tip nece da im pridje automatski je slep/gay/jadnik/kukavica i slicno ... zasto one ako su takve ribetine, i sigurne u sebe ne pridju tipovima koji im se svidjaju? Jer da se ne lazemo, samo u onom hajnekenu ima vise lepih momaka ( nisam gay ) nego devojaka ... mislim mozda ima 8-10 lepih tipova ( ukljucujem i sebe, narcis 4ever ) a devojaka mozda jedna ( koju nisam video 100 godina ) ...

I kao sto je rekao mister u onom prvom postu gomila koja izlazi u onaj oziris ( diskoteka, rupa ili kako vec zelite da je zovete u Slepcevicu, iliti selu iz kojeg sam ja ) prosto oduzima dah ... koliko ih je ****** ... nocu kada se vracam iz grada prosto mi je muka kada vidim sa kakvim "parajlijama" one fufice izlaze ...

E da naravno da nisu sve devojke takve ... ali vecina, na zalost, jeste ... a sa druge strane totalni kontrast: fine, kulturne, obrazovane, pametne i veoma lepe devojke ... ali caka je sto sve imaju tipa vec od 8 razreda osnovne, koji je niko i nista ... zavrsio tu srednju i dize dzakove, i vara je dok ona studira negde daleko ...

lepo si to rekao....jedino mi nije jasno zasto karas urbano??pa to je jednino mesto za izlazak koje nije kontaminirano??

-MISTER:
lepo si to rekao....jedino mi nije jasno zasto karas urbano??pa to je jednino mesto za izlazak koje nije kontaminirano??
Daj brate gde nije kontaminirano ... ima i tamo sabana i sojki ... najmanje doduse, ali ima ih i tamo ...

Nasem raspalom gradu je potreban Jazz kafe ... ne Hard Rock ( iako ja licno slusam metal ), nego Jazz. I da se "raja" prvo obrazuje muzicki ... pa tek onda ih nahraniti notama ...

Vau....tema me je stvarno naterala da se registrujem i reagujem...
Slabo izlazim u Sapcu poslednje 3,4 godine, ali znam da se nije mnogo toga promenilo, uostalom izlazila sam u "vase vreme"(na nekim drugim temama sam nasla generaciju i tako to) i po svemu recenom, vase misljenje o Sabackim devojkama izgleda kao da je zasnovano na iskustvu u aferama sa devojkama koje izlaze po Slepcevicu, Bogaticu i okolini (pa ponekad zadju i u hajneken ili urbano), skockane, nakvarcovane (posto je nekome gore takva privukla paznju) i vi jos, iako sve to navodno mrzite, prilazite takvoj devojci i ocekujete da ona bude jos neka intelektualka...da nije malo mnogo???

Da, i razlog zasto se devojke ne vracaju u Sabac, po odlasku na studije ne lezi samo u tome da se havlimo sto zivimo u Beogradu. Beograd je prilicno tezak za zivot, mnogo urbaniji, ja daleko vise volim Sabac, ali nikad se ne bih vratila -volim grad, ne ljude, pogotovo ne muskarce sa takvim predrasudama, a u Beogradu danas 80% su ljudi iz okolnih krajeva (pogotovo sa juga Srbije, koji su po mom licnom iskustvu neuporedivo bolji ljudi, drugacijii mentalitet)...a cak ne znam ni puno muskaraca koji bi se vratili u Sabac, tako da mislim da je to problem licne prirode.

Onanija:
Slabo izlazim u Sapcu poslednje 3,4 godine, ali znam da se nije mnogo toga promenilo, uostalom izlazila sam u "vase vreme"(na nekim drugim temama sam nasla generaciju i tako to) i po svemu recenom, vase misljenje o Sabackim devojkama izgleda kao da je zasnovano na iskustvu u aferama sa devojkama koje izlaze po Slepcevicu, Bogaticu i okolini (pa ponekad zadju i u hajneken ili urbano), skockane, nakvarcovane (posto je nekome gore takva privukla paznju) i vi jos, iako sve to navodno mrzite, prilazite takvoj devojci i ocekujete da ona bude jos neka intelektualka...da nije malo mnogo???
Ko im prilazi? Dovoljno je cuti ih kako pricaju u samoposluzi ili u busu, ili na ulici i to shvatiti ...

Onanija:
Samo jedno i sreco, samo jedno i ...

Nisam ovo quote-ovao zbog greske u kucanju, ocigledno je da si brzo kucala, jer si bila iznervirana nasim komentarima. 'Sto, pronasla si se negde?

Onanija:
I dodelis sebi nick ONANIJA!
Nisam pisao na ovoj temi,ali ono sto su Mister i Brown napisali je stvarno tacno za mnoge devojke u Sapcu! Ali naravno da postoje i sasvim kulturne,obrazovane i lepe devojke u nasem gradu! Moje misljenje je da komunikacija izmedju polova u Sapcu mora da bude mnogo bolja!

E nemojmo o nick-ovima ... moj je kanadski sleng za zenski polni organ :).

Pa mozda bi i bila bolja kada bi ljudi ( namerno sam napisao ljudi, posto se odnosi na oba pola ) bili malo normalniji, i sa obe noge na zemlji ... one se tripuju da ima 10000 boljih likova u Beogradu/Nisu/Kragujevcu ili gde vec, a mi da ima 10000 bolji riba u istim tim gradovima.

Pazite, realno je da je u Sapcu jos uvek taboo da devojka pridje tipu ... onda je ona automatski ***** i slicno ( uglavnom joj to prikace one devojke koje nemaju muda za tako nesto ) ... ja, licno, ne znam da li se nekome svidjam ... i ja ne mogu da bacam graske kakva je ko osoba ... ja jednostavno pridjem, upoznam se, ali SAMO ako me interesuje, ili zanima ... nisam od onih koji "bulje" u devojku prva 3 meseca, pa je onda uhode jos 3 meseca, pa saznaju sve o njoj ( od omiljnih boja pa do velicine carapa ) pa se onda tripuju jos 3 meseca i onda kada ona nadje nekog tipa, onda pate za njom jos 1 godinu. A za sve to vreme mozda neka devojka umire da ih upozna, ali nema hrabrosti da im pridje ... sad but true ...

Ljudi kao de ne shvataju da imaju samo jedan zivot ...

Kao sto ima deo u pesmi You've got another thing comin', Judas Priest-a "One Life, I Am Gonna Live It Up". Mozda bi trebali da poslusate tu pesmu, ili samo ovu recenicu, bilo bi dovoljno ( odnosi se na oba pola ).

Big Brown Beaver:
Ko im prilazi? Dovoljno je cuti ih kako pricaju u samoposluzi ili u busu, ili na ulici i to shvatiti ...

Samo jedno i sreco, samo jedno i ...

Nisam ovo quote-ovao zbog greske u kucanju, ocigledno je da si brzo kucala, jer si bila iznervirana nasim komentarima. 'Sto, pronasla si se negde?

Busu, samoposluzi, ulici....kom busu?
A da, ti rece da si iz Slepcevica... samo ti njih slusasj!

Da, pronasla sam se u naslovu!

:) ... dobra ti je ta opaska ... da iz sela sam, pa sta ... ne stidim se toga ... ti si mozda faca zbog toga sto si rodjena u gradu :):) ... Ti nisi nesto mnogo pametna, zar ne? Ja sam pitao za KOMENTARE, ne za naslov ... Kada naucis razliku, onda cemo diskutovati o temi ...

Mislim da nisi ukapirao...tvoje poreklo mi je zapalo za oko zbog prevoza busom, nije bitno odakle si ti (mada ne bi trebalo to toliko da te pogadja), vec sto slusas price devojaka iz tog kraja, a to su upravo one koje posmatras kada se vracas iz grada (samo sto ih ne prepoznajes bez sminke i "parajlija"), i na osnovu tih prica donosis neke zakljucke o "devojkama iz Sapca"...
Ostatak tvoje poruke cu preskociti, smatram da je glup za diskutovanje.
Da, ponovicu jedno veoma pametno pitanje (koje je ostalo bez odgovora)...imas li ti sestru, tacnije svi vi...i da li i nju stavljate u isti kos sa gore opisanim "sabankama"?

Ima moj post na prosloj strani koji opisuje moje sestre ... i da ja jesam rekao i ulice i samoposluga ... cak i u fatalnim kaficima tipa "prostor""monca" i slicno ... na zalost cak i u rupi ...

Glup? Shvatio sam ja da si iz Sapca ( mislim rodjena, naravno ), ali ja sam i pre pitao da li si se pronasla u nasim komentatrima ... cim si postovala ovde, bilo je logicno da si ili rodjena tu ili zivis ...

I da devojke iz "tog kraja" ... mislis da su ove iz grada drugacije ... necu da se ponavljam, moj prvi post na ovoj temi mozes da procitas na prosloj strani. A koliko vidim mister ga je kompletnog quote-ovao ... procitaj ga.

Morala sam da dodam komentar na ovu temu. Pripadam malo starijoj generaciji kada su postojala neka pravila. Znalo se gde ko izlazi, pare nisu bilu bitne i devojke nisu jurile lovatore. Ovo sad je nesto najstrasnije, Gledam ceo grad izlepljen, "diskoteka, dom u Jevremovcu". Ej, bre, ljudi, diskoteka u domu? I sto je jos strasnije devojke iz grada se primile na to, pa lete tamo. Tu je kao najbolji provod. Uzas. Slusam moje klinke iz kraja kako prepricavaju izlaske, a tek kad se spremaju, kao za modnu reviju.
Pitam se gde ide ova mladost? Koliko puta ste i jedni i drugi otisli u pozoriste, ako ne racunamo sa skolom? Kada ste zadnji put bili u bioskopu? Na koncertu? Necemo da racunamo ove novokomponovane zvezde. O muzickoj kulturi da ne govorim. Sve u svemu, nista nije normalno. Gradske devojke izlaze poselima i glume ribe, a devojke sa sela to isto rade u gradu.
DIVNA STARA PROSLA VREMENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DIVNA STARA PROSLA VREMENA !!!!!!!!!!!

Ode tom vremenu ne pevamo samo mi stariji. I dosta mladih je shvatilo i zna da je romantika na izdisaju, da se prebrzo zivi, da su druga i bezvrednija merila, izvestacenost na vrhuncu itd. Novac i kic su zamenili romantiku i ukus. Mi nismo imali plejadu nafrckanih idola, jedni drugima smo bili dovoljni. Nas nestasluk je bio komsijina tresnja i poneka tuca, sada su ti isti mnogo tezi i kriminalniji. Imali smo i mi grdskih siledjija ali bez oruzja koji deluju naivno kao spanska sobarica u odnosu na danasnje reketase, mafijase, i druge.
Volim i postujem mlade ali smatram da im je mnogo lepota uskraceno.I da oni ne snose veci deo krivice nego im je mnogo sta nametnuto.
Pretpostavljam odgovor na ovo:- Imaju zdrav razum pa neka sami biraju.
Ali uvek vecina preteze.
Pozdrav !

Omanija evo ja sam se vratio u Šabac posle završenog fakulteta i lepo mi je ovde. Ljudi beže u veće gradove zato što je kod nas i dalje zemlja centralizovana pa se jedino i gradi po BG i NS. Ima istine u tome da dosta devojaka *luduje* kada ode iz Šapca i to je njihova stvar. Što se mentaliteta tiče južnjaci su veći neradnici ali bolji ljudi, čast izuzecima. Dovoljno je samo da uporediš Niš, BG, NS i Šabac i sve će ti biti jasno.

Draga Onanija,
vidim da si ti sve pogesno shvatila...prvo spusti loptu jer se mi ovde zabavljamo i jos niko nije shvatio temu tako ozbiljno kao ti a ne zameri na zapazanju, cini mi se da si se mozda i pronasla u nekom komentaru(ili mozda u vise njih??:) :)
zapazas da u Sapcu zivi skroz pogesan sistem vrednosti i da si zato kidnula iz njega...pa moram te razocarati TO JE ONO STO ZAMERAM DEVOJKAMA JER ONE SU TE KOJE PRESUDNO UTICU NA KONSTALACIJU MUSKO-ZENSKIH ODNOSA....ONE SU TE KOJE BIRAJU!!! :) muski se samo ulkapaju u ono sto one traze,te otuda vecina glumi krimose,folira se,trudi se da bude sto primitivnija....

pitala si, pa hajde da ti odgovorim,mada ne volim da ovde pricam o sebi....da, imam i jednu sestru u blizoj familiji.istina, isprva smo sumnjali da je zamenjena u porodilistu ali smo ipak skontali da takva pamet i lepota ne mogu da omanu,te da je definitvno nasa!! :)

pozdrav!

ps
za ostale- stavio sam sliku u profil pa kad me vidite u gradu da mozete da mi posaljete pice :)

Drago mi je da ti je lepo kuci, ali kao sto sam rekla, vecina moje generacije (pa cak i malo stariji, braca, rodjaci...) je vec kupila stan u Bg-u i skrasila se ovde ili bar to planira, mozda se vratio neko koga je cekao posao kuci ili slicno. Iskreno ja ne bih mogla da se vratim, ne samo zato sto u mojoj struci nema posla u Sapcu, nego posle fakulteta, kada upoznas toliko razlicitih ljudi, navika, razmisljanja (sto po meni cini coveka daleko iskusnijim, a i bogatijim) povratak mojim "sabanima" nekako mi zvuci previse jednolicno.
Sto se tice devojaka, verujem da se dosta oslobode (sto, naravno, ne znaci da kuci nisu bile slobodne), posto ipak je Sabac mala "varos", moras da pazis na ponasanje, postupke jer sta god da uradis...vec ujutru to prepricavaju cak i ljudi kojima ne znas ni ime. Ali, kao sto si rekao to je njihova stvar, a ne tema za forum.
A za juznjake (imala sam prilika da ih obidjem i uverim se) nemam reci, jesu malo vece lencuge, ali njihov odnos prema prijateljima i ljudima uopste(ja bih za dosta njih ruku u vatru), dosta su veseliji, druzeljubiviji...prave "bekrije"...kod nas je to nekako zamrlo.

A sad...za Mistera...
Ceo tvoj text u pocetku mi je bio stvarno smesan, kao da je neki bas pogodjeni decko posle "korpe" kod devojke nasao mesto da se izjada, pa onda aj...kad vec pise...malo i da "nakitimo"...ali odgovori posle...pa k'o neke alapacice, okupili se "odbijeni" muskarci pa ja sam video ono, ja ono...sta su se svi toliko primili (da se izvinim pre svega dadelu i lesmilosu i jos par ljudi koji nisu tako "komentarisali" sapcanke)...
Ali...posto znam za par tvojih "padanja na kolena" pred Sapcankama, izdizanja devojaka u nebesa i tako to ... a sad takve izjave...pa morala sam da odgovorim...moji komentari su se uglavnom odnosili na tvoj tekst, a ne ostalih...

A sad...za Mistera...
Ceo tvoj text u pocetku mi je bio stvarno smesan, kao da je neki bas pogodjeni decko posle "korpe" kod devojke nasao mesto da se izjada, pa onda aj...kad vec pise...malo i da "nakitimo"...ali odgovori posle...pa k'o neke alapacice, okupili se "odbijeni" muskarci pa ja sam video ono, ja ono...sta su se svi toliko primili (da se izvinim pre svega dadelu i lesmilosu i jos par ljudi koji nisu tako "komentarisali" sapcanke)...
Ali...posto znam za par tvojih "padanja na kolena" pred Sapcankama, izdizanja devojaka u nebesa i tako to ... a sad takve izjave...pa morala sam da odgovorim...moji komentari su se uglavnom odnosili na tvoj tekst, a ne ostalih...

-MISTER:
Draga Onanija,
vidim da si ti sve pogesno shvatila...prvo spusti loptu jer se mi ovde zabavljamo i jos niko nije shvatio temu tako ozbiljno kao ti a ne zameri na zapazanju, cini mi se da si se mozda i pronasla u nekom komentaru(ili mozda u vise njih??:) :)
zapazas da u Sapcu zivi skroz pogesan sistem vrednosti i da si zato kidnula iz njega...pa moram te razocarati TO JE ONO STO ZAMERAM DEVOJKAMA JER ONE SU TE KOJE PRESUDNO UTICU NA KONSTALACIJU MUSKO-ZENSKIH ODNOSA....ONE SU TE KOJE BIRAJU!!! :) muski se samo ulkapaju u ono sto one traze,te otuda vecina glumi krimose,folira se,trudi se da bude sto primitivnija....
:LOL: ... pa ti samo sto nisi poceo da je molis u ovom postu ... :lol: ...

Mislim imas taj deo u kome pokazujes kako si ljut ... ( onaj deo gde si zaboravio da iskljucis Caps Lock ) ... ali ostatak ... i treba da te zajebava.

Btw, ja nisam kukao kako su devojke skotovi prema meni ... nadjite mi neku lepu pa da joj pridjem ... ja kukam kako NEMA lepih devojaka ... slobodnih, naravno ... a ove manje lepe ( da ne kazem ruzne ) imaju ego iznad neba ... pa odbijaju tipove na extra brutalan nacin ... kao da se takmice koja ce biti ostrija prema momcima koji im pridju ... valjda im tako raste ego ...

Back