-MISTER
Zainteresovan član
- Poruka
- 334
Big Brown Beaver:Hm, mislim da je ovo veoma diskutabilno ... cudne su deovjke iz Sapca ... npr ( kao sto sam napisao na jednoj temi vec ) sestre mi kukaju kako nemaju tipa vec duuugo a onda to isto vece odbiju u ( onom sugavom, odvratnom, kic, govnjivom, ogavnom ) hajnekenu skoro svakog tipa ... ekstremno ih je tesko odvuci i do urbana ( koji, suocimo se nije nista bolji od hajnekena ), a tamo tek krecu kriminali tripovi ... evo ovaj vikend, kvracovana klinka, prosecnog izgleda sa nekih 10-15 kg viska ... tip je juri po urbanu, i pita je za ime, ona sva vazna puna sebe, okrece se i progovori kao da gleda na nize bice: "Katarina" ... i sta ja sada da pridjem takvom skotu ... ne pada mi na pamet ... a i inteligencija im je na zavidnom nivou ..., ako tip nece da im pridje automatski je slep/gay/jadnik/kukavica i slicno ... zasto one ako su takve ribetine, i sigurne u sebe ne pridju tipovima koji im se svidjaju? Jer da se ne lazemo, samo u onom hajnekenu ima vise lepih momaka ( nisam gay ) nego devojaka ... mislim mozda ima 8-10 lepih tipova ( ukljucujem i sebe, narcis 4ever ) a devojaka mozda jedna ( koju nisam video 100 godina ) ...
I kao sto je rekao mister u onom prvom postu gomila koja izlazi u onaj oziris ( diskoteka, rupa ili kako vec zelite da je zovete u Slepcevicu, iliti selu iz kojeg sam ja ) prosto oduzima dah ... koliko ih je ****** ... nocu kada se vracam iz grada prosto mi je muka kada vidim sa kakvim "parajlijama" one fufice izlaze ...
E da naravno da nisu sve devojke takve ... ali vecina, na zalost, jeste ... a sa druge strane totalni kontrast: fine, kulturne, obrazovane, pametne i veoma lepe devojke ... ali caka je sto sve imaju tipa vec od 8 razreda osnovne, koji je niko i nista ... zavrsio tu srednju i dize dzakove, i vara je dok ona studira negde daleko ...
lepo si to rekao....jedino mi nije jasno zasto karas urbano??pa to je jednino mesto za izlazak koje nije kontaminirano??
, ako tip nece da im pridje automatski je slep/gay/jadnik/kukavica i slicno ... zasto one ako su takve ribetine, i sigurne u sebe ne pridju tipovima koji im se svidjaju? Jer da se ne lazemo, samo u onom hajnekenu ima vise lepih momaka ( nisam gay ) nego devojaka ... mislim mozda ima 8-10 lepih tipova ( ukljucujem i sebe, narcis 4ever ) a devojaka mozda jedna ( koju nisam video 100 godina ) ...
...