Wilkołak
Domaćin
- Poruka
- 3.441
E sada, ako bas ne mozes da je odvojis od drustva ... pa sta sada? Teraj dalje! Ih, ni prva ni poslednja (mada znam da ne izgleda tako).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jednostavno receno, ti je jednom pozovi da sami izadjete. Videces onda njenu reakciju.Ivan015:Ima samo jedan problem... Drustvo je i moje i njeno jedno te isto... Kada ona zeli na mene se nakaci drug, kada ja zelim na nju drugarica...
Ja nemogu da pricamo sa njom o intimnim stvarima kada nas prati copor...
A ja naravno zelim da zavrsavam posao bez publike i copora...

Burhan_Saban:Ne razumem ovu temu,devojke i jesu za muvanje,nije zanimljivo kad ti se devojka odmah preda,gde vam je vitestvo ljudi,pogledajte kerove na ulici i oni se teraju i jure dok se ne smuvaju,a kad se smuvaju zalepe se i rade ono za sta ih je priroda stvorila,tako i oko devojke morate da se potrudite da joj se udvarate,naravno ako vam je stalo,ako udarate samo recke to onda ide u promiskuitet,zar je covek rodjen da zivi sam,zar svi ne tecimo ljubavi aznji i razumevanju?Pozdrav

Burhan_Saban:Da nije zalutao iz Kovina mozda?

I TO JE TO! Zato,nemoj da se trudis da budes kavaljer,da je zabavis,da joj pokazes da si pametan i da imas nekakva ocekivanja od zivota. Ona to ne zeli,njoj je to strano i daleko kao aljaska,njoj je to neshvatljivo kao portugalsko selo....Ivan015:hehe pa text je tacan...
potpisujem ;-)
Eto toliko od mene, bez ljutnje nestrpljivo ocekujem da procitam kako definises ostale cure.Ah da jos nesto, ako si ti zenomrzac to ne znaci da su i ostali, uostalom i prsti na ruci se razlikuju
.Pozdrav