DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

Ne mogu sve da citam stvaarno...malo je...hm...ne znam kako bih to nazvala-tezak ovaj tekst...
Mnogo si se zalepio za to Sapcanke...one ovo,one ono...kao to nema u BG-u ,samo u Sapcu?
Imam utisak da pricamo o biljkama,ovde im prija klima pa se dobro primaju...
Svuda imas zena-idiota,sponzorusa,iskompleksiranih,baba-devojaka,usedelica itd. ali i muskaraca nosilaca istih osobina...i to nije vezano za prostor na kom zive,to je jednostavno nesto ljudsko.
Ne poricem sredina dosta utice na ljude,ali ne toliko da smo mi treca rasa u odnosu na npr. BG ili Slepcevic..

Zasto devojku izdvajati iz drustva biti nasamo i pricati ? Ako je drustvo dobro, raspolozenje,interesantne teme, pa uzivajmo oboje, kad se drustvo rastura vazno je da je ti ispratis kuci i uz put je imas samo za sebe. Ako joj pases ,interesantan si i zabavan, par puta ce te biti u drustvu a kada sama odluci da joj je lepse sa tobom samim, to je to.Onda ste par.

Ima samo jedan problem... Drustvo je i moje i njeno jedno te isto... Kada ona zeli na mene se nakaci drug, kada ja zelim na nju drugarica...

Ja nemogu da pricamo sa njom o intimnim stvarima kada nas prati copor...

A ja naravno zelim da zavrsavam posao bez publike i copora...

Ne razumem ovu temu,devojke i jesu za muvanje,nije zanimljivo kad ti se devojka odmah preda,gde vam je vitestvo ljudi,pogledajte kerove na ulici i oni se teraju i jure dok se ne smuvaju,a kad se smuvaju zalepe se i rade ono za sta ih je priroda stvorila,tako i oko devojke morate da se potrudite da joj se udvarate,naravno ako vam je stalo,ako udarate samo recke to onda ide u promiskuitet,zar je covek rodjen da zivi sam,zar svi ne tecimo ljubavi aznji i razumevanju?Pozdrav

Burhan_Saban:
Ne razumem ovu temu,devojke i jesu za muvanje,nije zanimljivo kad ti se devojka odmah preda,gde vam je vitestvo ljudi,pogledajte kerove na ulici i oni se teraju i jure dok se ne smuvaju,a kad se smuvaju zalepe se i rade ono za sta ih je priroda stvorila,tako i oko devojke morate da se potrudite da joj se udvarate,naravno ako vam je stalo,ako udarate samo recke to onda ide u promiskuitet,zar je covek rodjen da zivi sam,zar svi ne tecimo ljubavi aznji i razumevanju?Pozdrav

Neko je dirao moju temu?!! Znas li ti brate da sam ja autenticni sabacki pucac i da se nije pametno kaciti sa mnom!! Izbusicu te kao sir.Pazi brate,nece mi biti prvi put,veruj brate,nemam sta da izgubim,brate,brate..... Znas li ti kako sam ja zajeban,zar ti ova opasna frizura i pogled ne govore nista??Aaaa!?! A ekipa? Mnogo smo jaki,**** te!! Kad testosteron udari u glavu pukne zivac i odkaci se saka, zato.....cuvaj se brateeee......

Nego da se vratimo na temu. Imam dopunu sto se tice karakterologije devojka iz Sapca:

-PROSTE DEVOJKE. Bez namere da ikoga uvredim,cinjenica je da ove devojke obicno zive u delovima grada gde nema ulicnog osvetljenja ili gradske kanalizacije.Izlaze na mesta sa narodnom muzikom. Gledaju spanske serije. Dosta vremena provode u komsiluku. Imaju sobe izlepljene posterima zaljubljenih parova.
vazno-NE POKUSAVAJ DA JE OSVOJIS!! NIKADA NECES USPETI!! Znam,znam,ima tu stvatno dobrih riba i finih dusa ali veruj lakse bi osvojio i Andjelinu Dzoli nego li neku od ovih imitacija Dragane Mirkovic.
Razlog?? To sto citas ovu korespodenciju koja egzistira u syber prostoru interneta dovoljan je dokaz da nisi za nju. ti si prosto receno,PREKVALIFIKOVAN!!! Tu je caka!
Nisi ni svestan da i ona tebe komentarise na isti nacin kao i ti nju.Obicno kad te vidi,ili nekoga slicnog tebi kaze "Vidi ovog ispao iz...B92"
Jos kuci je naucila da je najvise sto majka dobija od oca jeste,da jednom godisnje,za 1.maj vrte prase(sabane ne zameri:) I TO JE TO! Zato,nemoj da se trudis da budes kavaljer,da je zabavis,da joj pokazes da si pametan i da imas nekakva ocekivanja od zivota. Ona to ne zeli,njoj je to strano i daleko kao aljaska,njoj je to neshvatljivo kao portugalsko selo....

Mister, ja bih bas volela da znam kako definises " Slozene devojke" procitala sam definiciju "Prostih Devojaka", kako ih ti nazivas.Naravno ja se sa tim ne bih slozila, ali ipak sam radoznala da cujem ovu drugu definiciju. Ipak ako tvoja majka jednom godisnje dobija na poklon kako ti to nazivas " vrtenje praseta na raznju" ne znaci da taj isti poklon dobijaju sve ostale majke (zene).Ruku na srce i bez ljutnje, ja bih ti ipak preporucila da se spustis malo na zemlju ne leti visoko i pazi na krila, uz to volela bih znati imas li ti recimo sestru i spadali ona u tu vrstu cura koju si upravo opisao.:) Eto toliko od mene, bez ljutnje nestrpljivo ocekujem da procitam kako definises ostale cure.Ah da jos nesto, ako si ti zenomrzac to ne znaci da su i ostali, uostalom i prsti na ruci se razlikuju :).Pozdrav

Pa niko od nas ne mrzi zene...

Problem je sto zene uvek traze najboljeg frajera i ne gledaju sebe pre toga... Nego sve hoce dobrog frajera i facu, a ima hiljadu nas koji smo dobri u svim stvarima ali necemo da se eksponiramo i trazimo ok curu mada je takvih cura malo...

Back