Devojke i žene, kako birate devojke i žene....?

najstarije prijateljstvo/kumstvo je od prvog dana gimnazije,kad je
jedno čudovište selo pored mene u klupu i potpuno 'ladno uzelo
moju svesku u kojoj je svašta pisalo i počelo da čita,tad sam joj
obećala batine i još uvek čekam da se naljutim na nju da je umlatim
ko mačku,al se sandžama ne da...imam ih četiri,baš sam ponosna na njih,
bile su uz mene u
najtežim trenutcima mog života,u svako doba dana i noći,naša
prijateljstva su preživela sva moguća iskušenja,ne moramo da se čujemo
mesecima pa i godinama,ali kad do toga dođe,sve se nastavlja istim tempom

Хондурас, за коју одмах морам да изјавим да бих волела да ми је пријатељица, јер има ставове који ми се допадају, рече да не бира пријатељства, него да се дешавају.
Слажем се.
Имам неколико пријатељица са којима се никад нисам видела, стекла сам их на Крсти, али смо пријатељство уствари започеле на ФБ. И много ми значи тај однос са њима.
Постоји једна пријатељица коју планирам да видим и лично упознам, али мислим да бих само волела да је загрлим. Све остало може да остане овако како јесте.
А моја најбоља другарица је особа коју никад не бих пожелела за пријатеља, ни себи ни било коме другом..Али смо се здесиле једна другој пре 17 година. :)
Иначе, две најбоље моје пријатељице су умрле, и тако ми недостају..
И вероватно сам омашила тему, али, мислим да не желим да се везујем за људе, јер ме јако заболи ако та веза нестане... а само сам се неколико пута везала. Пријатеље сам изгубила само тако што више нису живи.

... za svoje prijateljice?

Dakle, po kojim kriterujumima birate ženske osobe koje će vam biti prijateljice?

Koliko imate naj, naj, naj prijateljica?

Kada i zbog čega se odlučite na "seču knezova" tj da zauvek prekinete prijateljstvo?

Koliko vaša prijateljstva traju, kako ih negujete i da li neka traju i bez nege?

Ne spadam u osobe koje tesko sklapaju prijateljstva. Nemam narocite kriterijume, zapravo, skoro sam shvatila da sam ja covek koji dibidus nema kriterijume unapred srocene i stavljene na papir.
Brbljiva sam, volim da komuniciram sa ljudima koje sam tek upoznala i tako, sa nekim se desi da se poklope interesovanja i senzibilitet.

Karakteristicna su stara prijateljstva. Najbolju drugaricu sam upoznala u vrticu kada smo obe imale sest godina.

Ne secem posebno naglo. Jednostavno se udaljim...ili nas zivot udalji sto olako dopustim ukoliko nisam zainteresovana da produzavam kontakt. Ne volim te sece, svadje, rasprave, zamerke, isterivanje na cistac i slicne ponizavajuce radnje po oba ucesnika.

Back