DEVOJKE, da li ste sponzoruse?

Da li ste sponzoruse?

• Da, nikada ne bih bila sa prosecnim deckom

• Ne, vaznije mi je kakva je osoba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima tu još nešto. Razmisli ponovo. Razmisli zašto nema sponzoruša od 13-14-15-16 godina.
Evo samo ovo: sponzoruša će biti sve dok postoje muškarci koji će ih sponzorisati. A sad ti razmisli zašto oni to rade.

Zato što su samo materijalno bogati,
ničim drugim nisu,niti će ikada biti.
I da,
nisu ni sposobni za nešto bolje.

Što me vraća na ono sa parama.

I na ono da svest o tome da ništa što Postoji ne može biti uništeno,oslobađa.

Ima tu još nešto. Razmisli ponovo. Razmisli zašto nema sponzoruša od 13-14-15-16 godina.
Evo samo ovo: sponzoruša će biti sve dok postoje muškarci koji će ih sponzorisati. A sad ti razmisli zašto oni to rade.

Druze iz koje si ti zemlje?? Iz Srbije sigurno nisi!! Imam primere kod mene u skoli da devojke imaju "decka" koji ima 33 godine koji vozi Mecku ili neki zajeban motor!! Znaci devojke se krecu od 15-16 pa do 19 godina!! Cak znam likuse koje su u osnovnoj imale decka koji ima 26 godina!!

Druze iz koje si ti zemlje?? Iz Srbije sigurno nisi!! Imam primere kod mene u skoli da devojke imaju "decka" koji ima 33 godine koji vozi Mecku ili neki zajeban motor!! Znaci devojke se krecu od 15-16 pa do 19 godina!! Cak znam likuse koje su u osnovnoj imale decka koji ima 26 godina!!
Id' bre u p.m. ne računam te izuzetke. Možda ih i ima u tim godinama, ali je procenat tih daleko manji nego onih koje imaju 20-30.

OK, definisali smo zašto postoje sponzoruše. To je jasno odakle im potreba da budu takve. Ali ponavljam - zašto postoje muškarci koji ih sponzorišu?
Nadrealista, ako pogodiš - častim te pićem u Šumatovcu. :mrgreen:

Jednostavno pitanje, da li ste sponzoruse, ste mislite o njima? Da li biste bile sa nekim deckom zbog love, da biste bile poznatije u drustvu itd.? Da li ste snobovi? Da li dozvoljavate da vam decko placa pice, picu, poklone, da vam uplacuje kredit i slicno?

p.s. Pitanje je za devojke, ali mogu svi naravno da komentarisu... Pisite nesto o tome, i molim vas sve nas postedite kratkih odgovora (jesam, nisam, da, ne i sl.) i obrazlozite malo svoje stavove... hvala

ne,nisam sponzorusa. vise bih volela da me svi znaju zbog mene same a ne zbog toga sa kim sam. snob? pa,ne bas. zbog cega bi mi decko uplacivao kredit?svejedno sto sam postpaid,to mi je skroz glupo. ali ne mogu da ga sprecim da plati pice,eb ga

Id' bre u p.m. ne računam te izuzetke. Možda ih i ima u tim godinama, ali je procenat tih daleko manji nego onih koje imaju 20-30.

OK, definisali smo zašto postoje sponzoruše. To je jasno odakle im potreba da budu takve. Ali ponavljam - zašto postoje muškarci koji ih sponzorišu?

zato sto ne mogu da nadju normalnu devojku,mogu samo da budu sa klinkicama kojima se svidja njihov auto i odelo

Hm,jedino mi pada na pamet ono što sam već napisao,a to je da ih nijedna koja je iole drugačija neće hteti.Jednostavno,staviš se u njihov položaj,mama i tata su im do 18-te sređivali sve,sad ovo moraju već sami,a kako drugačije - ne znaju.I da pokažu da sve što su do sad uspeli,mogu na isti način da nastave da ostvaruju.

'Ajd izloži svoju teoriju. :mrgreen:

'Ajd izloži svoju teoriju. :mrgreen:
Što ne reče odmah. :mrgreen:

Naime, moja teorija malo prelazi okvire ovog pdfa, ali šta da radim. :lol:
Znam da me ovi mladji neće razumeti, možda će me čak i napasti, ali ovi stariji će sigurno znati o čemu pišem. ;)
Pojam prave sponzoruše kažem da postoji tek kada ista ima preko 18 godina. Manje-više. Muškarac devojci plaća sve, verovatno sa nekim razlogom. Taj razlog je - vaginalna manipulacija. :lol: Ja sam iskreno umro od smeha kada je meni neko objašnjavao šta to znači. To znači sledeće - devojke novčano ucenjuju muškarce da bi ovi došli do... hm... "višeg cilja". Ne postoji drugo logično objašnjenje zašto za nekoga kažemo da je budala zato što nekoj ženskoj plaća sve i radi sve za nju, a da nije u pitanju ljubav. Jer se podrazumeva da u sponzorisanju nema mesta ljubavi.
Ako mislite da sam lud (možda i jesam, ali nebitno), pogledajte ovo: http://forum.krstarica.com/threads/25031

:rotf::rotf: pa ko ce reci da ja sam sponzorusa i ja sam sa mojim deckom samo zbog para?? msm da je tema prilicno bzvz...

Pa zato postoji anketa ako je nekog sramota da prizna. Nije svrha ove teme da ja sad vas pitam da li ste sponzoruse, uff dosadno mi bilo kuci i nisam imala pametnija posla nego da pitam ko je ovde od vas sponzorusa!?!?! :roll: Svrha je u tome da se vidi koje devojke preovlađuju, i da li je danas ostalo dobrih devojaka... Mi ovde pricamo o stavovima, a ne o necijem zivotu...

Pa verovatno nece reci tako " da ja sam sponzorusa... " ali ce mozda reci da su joj vazne pare i da dozvoljava da joj decko placa sve jer je to njegov posao i bla bla bla sta ja znam...

p.s. Ako ti se tema ne sviđa ne moras nista POST-ovati.

To znači sledeće - devojke novčano ucenjuju muškarce da bi ovi došli do... hm... "višeg cilja"

Misliš do "među" cilja? :mrgreen:
U svakom slučaju,to se podrazumeva.Naravno,sve se vrti oko toga.
:arrow: http://sigmundfreud.3h.com/teorijalibida.htm
(kasnije je te strasti podelio na instinkte života(za ljubavlju) i smrti(za uništavanjem),a ne nagon za hranom i seksom).
Ja napisah zašto oni potežu baš to oružje - a šta im treba(šta svima treba) to je poznato.

Pa hebote sve se vrti oko one stvari :mrgreen:
I one dominiraju.

Zašto se muškarci trude da budu uspešni?

Pa prost čovek bio je samo ono sto su drugi mislili da on jeste...i sada običan čovek još uvek prvo čeka mišljenje o sebi,pa mu se onda nagonski potčinjava.

Samo nemoj da nas Anarho čuje :mrgreen:

nisam ni sponzorusa ni fuxa, radije su biti ono sto jesam, pa makar mi niko ne prisao, jer ce naici neko pametan, koji ce se zaljubiti u mene samu, a ne u moj izgled...

ne znam koliko je to vezano za temu, ali eto... xD
i nikad mi nece trebati neko da me "sponzorise" sama cu da zaradim svaki svoj dinar...
Dobro,realno nisam rekao bas za tebe, ti onda spadas u oni 2% "cistih" :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back