DEVOJKE, da li ste sponzoruse?

Da li ste sponzoruse?

• Da, nikada ne bih bila sa prosecnim deckom

• Ne, vaznije mi je kakva je osoba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jednostavno pitanje, da li ste sponzoruse, ste mislite o njima? Da li biste bile sa nekim deckom zbog love, da biste bile poznatije u drustvu itd.? Da li ste snobovi? Da li dozvoljavate da vam decko placa pice, picu, poklone, da vam uplacuje kredit i slicno?

p.s. Pitanje je za devojke, ali mogu svi naravno da komentarisu... Pisite nesto o tome, i molim vas sve nas postedite kratkih odgovora (jesam, nisam, da, ne i sl.) i obrazlozite malo svoje stavove... hvala

malo si se zeznula...ovo nisu sponzoruse...to su samo napicene klinke koje zele da budu u centru paznje....tesko da neko sa 15, 16 godina moze da bude prava sponzorusa...

Def:
Sponzorusa-atraktivna, obicno plavusa, maneknski tip, voli putovanja, musko drustvo, provode, izlaske...ona je sa muskarcem SAMO zbog novca i ni zbog cega drugog....kupuje najskuplju garderobu, obeduje iskljucivo van stana, koji je veliki kao necija kuca i to obavezno u centru grada, i jede iskljucivo u najelitnijim i naravno najskupljim restoranima, pije najskuplja pica....

Def:
Sponzorusa-atraktivna, obicno plavusa, maneknski tip, voli putovanja, musko drustvo, provode, izlaske...ona je sa muskarcem SAMO zbog novca i ni zbog cega drugog....kupuje najskuplju garderobu, obeduje iskljucivo van stana, koji je veliki kao necija kuca i to obavezno u centru grada, i jede iskljucivo u najelitnijim i naravno najskupljim restoranima, pije najskuplja pica....

A šta mu daje zauzvrat novca? To niste znali?

Hm...
Definicija The Look:

Budala, budala i budala. Nikad nije dobila poklon od decka, jer su joj pokloni za svaku sitnicu glupost i obicno preterivanje... Dva puta se svadjala sa deckom jer joj je uplatio kredit (oseca se da ga iskoriscava, a to nije lep osecaj)... Tri puta su joj osobe koje joj nisu rod platile pice, zazalila je samo poslednji put...

Ne znam sta mi bi da napisem ovo gore. Ali mislim da ako i ima sponzorusa, nema ih bas toliko koliko se prica, a ako ih bas i ima - ja ne zelim da poverujem u to...

Na ovu anketu ne mogu da odgovorim jer nisam sponzorusa, ali daleko da trazim prosek, to se trazi u 30 kad ne mozes bolje, a sada sada uzimas najbolje, a to najbolje je mozda jedna extra osoba... a to nema veze sa bogatstvom i siromastvom u novcu...

Ne,mnogo waznija su mi osecanja,nemora uyopshte da ima para niti da mi placa pice owo ono,ne bih mogla da budem sa nekim samo zato shto je bogat ili je neka faca, a meni se ne swidja,ali npr kada decko oce da casti picem owo ono shto da ne prihwatim,ali nishta wise od pica sladoleda i tak to

de ćeš ovakvo pitanje medj tinejdžere, medj decu koja ne znaju šta su i ko su sponzoruše???
ipak su potrebne godine uticaja sredine da bi se kod neke devojke stvorio takav način razmišljanja...da više ceni kola nego vozača i sl.
nisam ni sumnjala da će svaka odgovoriti poznatom rečenicom: " ne, nisam, bitno je kakva je osoba.." ček ti par godina, pa će da vidimo za kakima će se okreću ;)

slazem se, ali ja nisam glasala na anteti, jel stvarno ne znam. rekla sam da mi podjednako vazno i jedno i drugo. nikad se ne bi udala/zabavljala sa nekim ko ima sve sto pozeli, ali je ruzan. nikad se ne bi udala/zabavljala sa nekim ko prosi na ulici, a prelep je. jednostavno bilo bi pozeljno i jedno i drugo. mada mozda malo vise ljubav.... :heart:

E, a ko ovde prica o lepoti?! ;) Pod onim " Ne, vaznije mi je kakva je osoba " sam mislila vise na osobine... I izgled ima znacaj ali to je u ovom slucaju ipak u drugom planu...

malo si se zeznula...ovo nisu sponzoruse...to su samo napicene klinke koje zele da budu u centru paznje....tesko da neko sa 15, 16 godina moze da bude prava sponzorusa...

E, a kako sam trebala da postavim temu? " Devojke da li ste napicene klinke? ", pa niko me ne bi skontao... Pa u teenagerima smo, nisam ni mislila na one odrasle sponzoruse... U svakom slucaju - ko razume shvatice...

Hm...
Definicija The Look:

Nikad nije dobila poklon od decka, jer su joj pokloni za svaku sitnicu glupost i obicno preterivanje... Dva puta se svadjala sa deckom jer joj je uplatio kredit (oseca se da ga iskoriscava, a to nije lep osecaj)...
...

Isit slucaj,al isti.Prosto se osecam vrlo neprijatno,a to niko ne kapira.

Zasto bi mi decko uplacivao kredit,kad mogu i sama...I kao da se podrazumeva da dobijas poklone od decka,za Dan zaljubljenih,rodjendan,ostale gluposti.

Barem je tako kod dosta devojaka koje poznajem.

Sta ce mi koji djavo poklon?:roll: Sta on oznacava uopste...

Da, osecam se nekako obavezna, uglavnom te veze brzo i puknu. Ja volim da sam samostalna i slobodna, ne treba mi neko ko ce da me ogranicava i da mi namece neku obavezu, pa makar mu to i ne bila namera. Pokloni su ok, ali posle duzeg vremena, kad imaju stvarno neko duboko znacenje i opet nista preterano.

Secam se kako me je to oduvek nerviralo... kad moje drugarice ushicene idu da kupe neki poklon od dve - tri hiljade za mesec dana (ovo su bas ekstremi)... Pravo da ti kazem iz iskustva i decko vise voli kad kraj sebe vidi neku iole odgovornu devojku kojoj nemora da udovoljava za svaku sitnicu...

ne gotivim sponzoruse ni malo!kada bi mi neko kupovao sve zivo(kao sto je to primer kod njih)ne bi se osecala svojom...ako me razumete......pa nisam ja na prodaju,pa ko mi vise udovoljava on je bolji...ljudi,nije sve u parama,poklonima,jahtama,kreditima...!takve osobe nikada nisu osetile sta znaci rec "ljubav" ili "voleti".....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back