devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam, meni nekako baš lepo kad devojka puši.

Još više je lepo što se u poslednjih deset godina broj plućnih bolesnika povećao za 50%.
Takodje je lepo što se na Kliničkom Centru sve više vidjaju ljudi starosti izmedju 30 i 40 godina,a nekada se takvo nešto ni u šali nije moglo čuti.

Negde sam čuo da žene koje puše (cigare,naravno:lol:),sklonije su i do 50% pobačaju u odnosu na one koje ne puše.

Da,da,sve je to lepo ... Ipak je mnogima lepše da u datom trenutku uživaju maksimalno,a šta će biti sutra - "bole ih brige".

Postoje mnogo bolji načini za uživanje,samo ih treba otkriti.

Necu samo o devojci i cigari... (treba promeniti naslov teme)
Cela shkola smrdi na cigare, eeeeeej pa jel to normalno, pa da odgovorite mi sa da....
Gde god da odem, sa strane, levo desno, gore dole, svuda osecam taj miris, znachi aaaaaaaa....
Dva dana zaredom me boli glava.....

Necu samo o devojci i cigari... (treba promeniti naslov teme)
Ta nemoj

Cela shkola smrdi na cigare, eeeeeej pa jel to normalno, pa da odgovorite mi sa da....
da

Gde god da odem, sa strane, levo desno, gore dole, svuda osecam taj miris, znachi aaaaaaaa....
Gotovo pa zvuci prozaicno

Dva dana zaredom me boli glava.....
Nista sto Rapten K ne moze izleciti.
Stalna glavobolja moze znacit tumor na mozak

Eh sad, da je Lajbnic genijalac, to ti je malo topla voda. Pored Getea i naravno, Da Vinčija, možda najveći genije u istoriji.

Ja sam stoga siguran da su sva trojica bili vrhunski pušači, na nekom nama sasvim neshvatljivom nivou.

I ne znam koliko ti je poznato, ali čuo sam i da je Buda morao pošteno da se napuši da bi dostigao Nirvanu.

Back