devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da pusaci jesu svesni sta unose. Ja pusim i bas me briga sta ko misli, da'l sam seksi ili ne, jer ne radim to zbog toga nego zato sto mi se pusi,znam da je to bacanje para, unistavanje zdravlja, svesna sam svega...al i dalje to radim...

Naravno da pusaci jesu svesni sta unose. Ja pusim i bas me briga sta ko misli, da'l sam seksi ili ne, jer ne radim to zbog toga nego zato sto mi se pusi,znam da je to bacanje para, unistavanje zdravlja, svesna sam svega...al i dalje to radim...

:think:

Da li da budem zla? :mrgreen:

Ako si svesna da je loše po zdravlje, da je bacanje para, sve u svemu svesna si svih posledica koje pušenje donosi, zašto onda i dalje to radiš?

No, moj odgovor na samu temu...
Majka mi puši od 25 godine, protiv pušača nemam ništa protiv.
Međutim, ono što mi je neshvatljivo da mladić ili devojka od 14, 15, 16 godina puši iz sledećih razloga - prevelika napetost i nervoza... Hm... :think:
Koje li su ih to životne muke morile, pa su ih navele da spas nađu u cigarama?... :think:
Sam odgovor ću jednog dana skinuti sa neba...

šta je poenta?!

devojka+cigarete
muškarac+cigarete
devojka+alkohol
muškarac+alkohol
devojka+droga
muškarac+droga
devojka+muškarac
muškarac+devojka
devojka+devojka
muškarac+muškarac

...

sve su to životni ciklusi...

milsim, svejedno mi je da li puši... konzumiranje alkohola je, pak, poželjno...

Nikako ne idu zajednu.Koliko su mi puta nudili cigaretu, na foru: ajde samo jedan dim...ne budi *****...odvratno.Zuti zubi, smrad dima...uf

bilo mko i cigarete ne (treba da ) idu zajedno.Koliko su mi puta nudili cigaretu, na foru: ajde samo jedan dim...ne budi *****...zivim sa pusacima i ne podnosim duvanski dim.
Ali ne osudjujem one koji puse...njihov izbor, njihova stvar.

Poslednja izmena od moderatora:
Једна моја (бивша) наставница пуши доста,а нема ни жуте зубе,ни жуте прсте,нити смрди.;)

Мада има жуту косу.:think:

Moj deda ima 80 i nesto god. a savrersenog je zdravlja i menja babe k'o carape, a pusi....pa nista.

Negde sam citao da ako pijes dovoljno vode, mozes da ocistis sve prljavstine koje se nanesu od pusenje i slicnih stvari.;)

Back