Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
ne znam ja... ti si glavni shmeker ovde! sta god da smislis, predji na private covece...![]()
ПРАЈВАААААТ... тако јееее... то је решење... е ако ово успе имаш пивце

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam ja... ti si glavni shmeker ovde! sta god da smislis, predji na private covece...![]()
Vidite simpaticnu, zgodnu, zavodljivu, potpuno ok devojku. A onda zapali cigaretu, sexy ili ne![]()
![]()
![]()
devojka izgleda isto, drzala cigaru u rukama ili ne.... to joj ne menja izgleda.....
meni nije toliko ruzno kad neko zapali cigaru...... mnogo je na primer ruznije kad devojka ide pijana kroz grad..... isto vazi i za momke......
izbegavam da idem ulicom i da pusim.... jeste ruzno, ali ako mogu negde da zapalim, sto da ne zapalim..... ***, sta cu kad ponekad osetim potrebu da zapalim.......
Ja sam stvarno protiv cigara, nikada nisam ni dim povukla (i ne zelim), jako jako jako mi smeta kad npr zimi sednem u kafic, a ono sve zadimljeno- kashljem, suze mi ochi, nos mi curi...
Ali slazem se, znam par mushkaraca kojima taaaaako yebachki stoji cigara. Uf.
Sexy.............![]()
kakve veze ima gde pusi ako ti se ne svidja to sto pusi uopste?
Zadimljenost smeta i pušačima.
Zato su, na primer, užasno male šanse da me vidite u nekom od fakultetskih kafića.
Ono je smrt.![]()
Ja mrzim ljude koji pušu u kolima.
Tom problemu sam doskočio na sasvim fin način - povadio sam sve pepeljare u kolimai sad i da hoću da im dozvolim - nemaju gde. Takodje sam i ćaleta kao pušača eliminisao iz te priče.
![]()