devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
devojka izgleda isto, drzala cigaru u rukama ili ne.... to joj ne menja izgleda.....
meni nije toliko ruzno kad neko zapali cigaru...... mnogo je na primer ruznije kad devojka ide pijana kroz grad..... isto vazi i za momke......

izbegavam da idem ulicom i da pusim.... jeste ruzno, ali ako mogu negde da zapalim, sto da ne zapalim..... ***, sta cu kad ponekad osetim potrebu da zapalim.......

devojka izgleda isto, drzala cigaru u rukama ili ne.... to joj ne menja izgleda.....
meni nije toliko ruzno kad neko zapali cigaru...... mnogo je na primer ruznije kad devojka ide pijana kroz grad..... isto vazi i za momke......

izbegavam da idem ulicom i da pusim.... jeste ruzno, ali ako mogu negde da zapalim, sto da ne zapalim..... ***, sta cu kad ponekad osetim potrebu da zapalim.......

to:ok:

Ja sam stvarno protiv cigara, nikada nisam ni dim povukla (i ne zelim), jako jako jako mi smeta kad npr zimi sednem u kafic, a ono sve zadimljeno- kashljem, suze mi ochi, nos mi curi...
Ali slazem se, znam par mushkaraca kojima taaaaako yebachki stoji cigara. Uf.

ne pusim.jos sam mlada :)salim se.nemam neki stav po pitanju cigareta.na moj utisak o nekome ne utice to da li pusi cigarete ili ne.jedino sto ne volim kod pusaca je sto mnogima pozute prsti.zato predlazem mustiklu:D

Ako pazish, ne mora. Meni su i cale i keva okoreli pushachi vec 20 i vishe godina, i na svakom pregledu kod chika doce, doca je mislio da nisu pushachi. Znachi, na njih to nije toliko razorno delovalo kako je kod nekih koji pushe i 5 godina. Sve to zavisi od osobe do osobe. Ja nisam pushach, jednostavno ne mogu da se navuchem na cigare ali zapalim kad izadjem i kad je u drushtvu josh neki pushach. Fino mi legne...

Ja sam stvarno protiv cigara, nikada nisam ni dim povukla (i ne zelim), jako jako jako mi smeta kad npr zimi sednem u kafic, a ono sve zadimljeno- kashljem, suze mi ochi, nos mi curi...
Ali slazem se, znam par mushkaraca kojima taaaaako yebachki stoji cigara. Uf.

Zadimljenost smeta i pušačima.
Zato su, na primer, užasno male šanse da me vidite u nekom od fakultetskih kafića.
Ono je smrt. :eek:

Zadimljenost smeta i pušačima.
Zato su, na primer, užasno male šanse da me vidite u nekom od fakultetskih kafića.
Ono je smrt. :eek:

Iz mog iskustva dim vise smeta pusacima nego nama nepusacima...

pa npr idemo u grad i ja predlozim kafic a moja naj drugarica, okoreli pusac kaze " jao Lana bre pa tamo svi puse, zadimljeno je, ugusicu se" - 5 sekundi kasnije pali cigaru.

Ja nemam problema sa dimom, ne smeta mi...

Nije mi sexy kad vidim da neko pusi cigare ,bilo to zensko ili musko.
Nisam pusac niti mi smeta kada neko pusi oko mene..ustvari jedino sto me nervira je kada vidim neko dete od 12 godina kako pusi cigaru i misli da je cool,a ustvari to je toliko zalosno da naprosto boli.

Back