Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
ne znam ja... ti si glavni shmeker ovde! sta god da smislis, predji na private covece...![]()
ПРАЈВАААААТ... тако јееее... то је решење... е ако ово успе имаш пивце
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam ja... ti si glavni shmeker ovde! sta god da smislis, predji na private covece...![]()
Vidite simpaticnu, zgodnu, zavodljivu, potpuno ok devojku. A onda zapali cigaretu, sexy ili ne![]()
![]()
![]()

devojka izgleda isto, drzala cigaru u rukama ili ne.... to joj ne menja izgleda.....
meni nije toliko ruzno kad neko zapali cigaru...... mnogo je na primer ruznije kad devojka ide pijana kroz grad..... isto vazi i za momke......
izbegavam da idem ulicom i da pusim.... jeste ruzno, ali ako mogu negde da zapalim, sto da ne zapalim..... ***, sta cu kad ponekad osetim potrebu da zapalim.......

salim se.nemam neki stav po pitanju cigareta.na moj utisak o nekome ne utice to da li pusi cigarete ili ne.jedino sto ne volim kod pusaca je sto mnogima pozute prsti.zato predlazem mustikluJa sam stvarno protiv cigara, nikada nisam ni dim povukla (i ne zelim), jako jako jako mi smeta kad npr zimi sednem u kafic, a ono sve zadimljeno- kashljem, suze mi ochi, nos mi curi...
Ali slazem se, znam par mushkaraca kojima taaaaako yebachki stoji cigara. Uf.

Sexy.............![]()

kakve veze ima gde pusi ako ti se ne svidja to sto pusi uopste?

i sad i da hoću da im dozvolim - nemaju gde. Takodje sam i ćaleta kao pušača eliminisao iz te priče. Zadimljenost smeta i pušačima.
Zato su, na primer, užasno male šanse da me vidite u nekom od fakultetskih kafića.
Ono je smrt.![]()
tkacio:Ja mrzim ljude koji pušu u kolima.
Tom problemu sam doskočio na sasvim fin način - povadio sam sve pepeljare u kolimai sad i da hoću da im dozvolim - nemaju gde. Takodje sam i ćaleta kao pušača eliminisao iz te priče.
![]()