devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ja sam u stanju da batalim pljuge zbog devojke, eh! :mrgreen:

Стандардни папучар... :P па ја не бих баталио пљуге из принципа. Исто као два ортака у последњих месец дана... имали су дуге косе и обојица се ошишали и обојица због жена... чињеница јесте да им је много боља кратка коса, али ја је не бих ошишао из принципа, а ове две су њих толико смарале да се ошишају да сам ја долазио у ситуацију да се свађам с њима колико су биле досадне... :roll: женско :roll:

Kakva korelacija. :lol: :lol: :lol:

ma cini ti se... :lol:

Стандардни папучар... :P па ја не бих баталио пљуге из принципа. Исто као два ортака у последњих месец дана... имали су дуге косе и обојица се ошишали и обојица због жена... чињеница јесте да им је много боља кратка коса, али ја је не бих ошишао из принципа, а ове две су њих толико смарале да се ошишају да сам ја долазио у ситуацију да се свађам с њима колико су биле досадне... :roll: женско :roll:
stvar je u tome sto se u meni preplicu boemski i sportski zivot i nikako ne idu jedan uz drugi. Zeljno zelim da ostavim cigarete, al' opet su mi jako prirasle za srce... treba mi neki izuzetno jak motiv da bi me naterao da se batalim tog sranja, fina devojka se sasvim uklapa u taj model. Nesreca moja je sto se stalno upecam na neku pljugerku... :confused:

Ljubila se jesam, al to mi nisu bili momci. :mrgreen:
I shta, nijedna riba ti nije pushila... Mislim cigare. Ne valja to, treba sve iskusiti... :P

Аха... занимљиво... :)
Није ниједна. Не знам како и зашто, али кад видим да девојка пуши, то ме аутоматски одбије, ма колико да ми се пре тога свидела... то је већ дошло у стадијум да не могу да искотролишем ту реакцију :)

Па ето... могуће... али онда би ти требало да се кајеш тј да будеш срећна јер сам те поново видео сада кад си престала :D

Back