Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Човече како слажеш у секунди чим се окренем

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne bih volela da imam dečka koji puši cigarete.
a ja sam u stanju da batalim pljuge zbog devojke, eh!![]()

a ja sam u stanju da batalim pljuge zbog devojke, eh!![]()
па ја не бих баталио пљуге из принципа. Исто као два ортака у последњих месец дана... имали су дуге косе и обојица се ошишали и обојица због жена... чињеница јесте да им је много боља кратка коса, али ја је не бих ошишао из принципа, а ове две су њих толико смарале да се ошишају да сам ја долазио у ситуацију да се свађам с њима колико су биле досадне... Човече како слажеш у секунди чим се окренем![]()
![]()
A koliko sam tvrdoglava, ni ne chudi me.
Ja isto iz principa ne bih se odrekla nechega shto volim i shto mi se dopada...A koliko sam tvrdoglava, ni ne chudi me.
Kakva korelacija.![]()
![]()
![]()

stvar je u tome sto se u meni preplicu boemski i sportski zivot i nikako ne idu jedan uz drugi. Zeljno zelim da ostavim cigarete, al' opet su mi jako prirasle za srce... treba mi neki izuzetno jak motiv da bi me naterao da se batalim tog sranja, fina devojka se sasvim uklapa u taj model. Nesreca moja je sto se stalno upecam na neku pljugerku...Стандардни папучар...па ја не бих баталио пљуге из принципа. Исто као два ортака у последњих месец дана... имали су дуге косе и обојица се ошишали и обојица због жена... чињеница јесте да им је много боља кратка коса, али ја је не бих ошишао из принципа, а ове две су њих толико смарале да се ошишају да сам ја долазио у ситуацију да се свађам с њима колико су биле досадне...
женско
![]()
ma cini ti se...![]()

Nesreca moja je sto se stalno upecam na neku pljugerku...![]()

glupo mi je selektovati partnera na osnovu toga da li pushi ili ne.,,,Da, puka slučajnost.
Odupri se nagonima.![]()

glupo mi je selektovati partnera na osnovu toga da li pushi ili ne.,,,![]()
Glupo je selektovati na osnovu bilo koje negativne osobine. Tolerancija je divna stvar.

glupo mi je selektovati partnera na osnovu toga da li pushi ili ne.,,,![]()
)Ljubila se jesam, al to mi nisu bili momci.Па рекла си на овој истој теми да си се љубила са пушачима сећаш се?![]()

Ljubila se jesam, al to mi nisu bili momci.
I shta, nijedna riba ti nije pushila... Mislim cigare. Ne valja to, treba sve iskusiti...![]()

A ti me josh nisi video kako ne pushim tako da... 

Zaista... Vlada je apsolutno nezanimljiv...