devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidite simpaticnu, zgodnu, zavodljivu, potpuno ok devojku. A onda zapali cigaretu, sexy ili ne :?: :?: :?:

Nije sexy,ali ako ona kaze da joj je neophodno-nek' uziva ;)
ne vidim shta ima loshe u tome
ja ne pushim [samo vuchem da se ne ugasi :P] shalim se.. (:
ali sam okruzena ljudima koji pushe
i nikada mi nije smetalo
niti osecam bilo kakvu vrstu odbojnosti ka cigaretama,jednostavno-meni ne prijaju.

moj ortak kazhe iz navike, kad sam ga ja pitao kako iz navike on mi je ovako objasnio:
"zamisli da 2 godine ustajesh u 9 i idesh da seresh uvek u isto vreme, i jednog jutra posle 2 godine keva zauzme WC u to vreme kad ti treba da seresh, i shta onda, ti necesh sachekati, vec cesh se usrati, jel tako?"
ja ga bash nisam ni skont'o ovde...

A da vam devojka pridje,sve je super,muvate se i odjednom ona izvadi cigare i zapali,a sta bi vi uradili?

ja bih se iz ovog raspolozenja ---> :cmok: ---> pretvorio u ovo --->
download.aspx
, pa u ovo --->
:banovati:

moj ortak kazhe iz navike, kad sam ga ja pitao kako iz navike on mi je ovako objasnio:
"zamisli da 2 godine ustajesh u 9 i idesh da seresh uvek u isto vreme, i jednog jutra posle 2 godine keva zauzme WC u to vreme kad ti treba da seresh, i shta onda, ti necesh sachekati, vec cesh se usrati, jel tako?"
ja ga bash nisam ni skont'o ovde...

JAO,KOJE POREDJENJE!!!!!:worth:
:hahaha::hahaha::hahaha:

Cigare generalno su glupost.
Pre razumem one koji se drogiraju, zato što droga ipak dovede to nekog drugačijeg stanja [ne]lucidnosti, dok pušenje ne vodi ničemu.
Ovo kažem bez osvrta na uticaj istih na zdravlje.

realno..potpuno se slazem
@tema pa shta..msm,meni su cigare bljak,fzn zapalim jednu u 100god chisto iz smora,ne znam ni shto al nema weze..elem ja smatram da je pushenje foliranje totalno i ljudi misle da ce ispasti nznm shta ako propushe....a to da li dewojka pushi ili dechko...pa boze moj,jaka stwar.moj ortak koji pushi izgleda ko debilchina s pljugom,znachi uzas,dok uz jednu ortakinju pljuge nekako bash idu....bla

Mene jedan dobri drug popusi 2-3 kutije Drine dnevno, ali to mu je kao droga,igramo fudbal juce,neki turnir i nasa ekipa ceka da se mec zavrsi i ja njemu sakrijem upaljac... Trazi in 5min po terenu ima li ko upaljac,niko nema, moli ,preklinje da mu vratimo upaljac... Ruke mu drhte ***, gubi se :) i kaze on da ce da brani citavu utakmicu samo da mu damo upaljac,i dam mu ga ;)
Zakljucak: koja bolest to moze da bude :D

Back