devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E neki ljudi pisu ovde strasne gluposti! Cigarete su stvar licnog izbora! To da li neko pusi ne menja osobu...:roll:
KAd izadjem u neki klub 70% ljudi oko mene pusi,pa ni za koga ne pomislim:"Ju pljunula bih ga!" A ni momci se u praksi nesto ne bune...Tako da.....Meni samo smeta kad neko pusi zbog drugih a ne zato sto mu se to svidja....

pametno recheno ;)
Ljudi ne bi trebali da vode tudju brigu... :roll:

Nikoga ja ni u šta ne moram da ubeđujem. Što, je l želiš da te ubedim da je glupo hvaliti se alkoholisanjem? Pa to znaš i sama.
ma bre to nije bilo hvaljenje, pogresno si me shvatila...nego, nebitno je...
Evo, prosla je i ta matura i nismo bili alkoholisani...mnooogo je bilo vrucina, toliko da ti nije ni do cega sto nije hladna obicna voda :D

Nisi ti cool, ti si pametna :D Salim se...kod nas nije bio niko, samo je par njih bilo na belom...i, da, profesor fizike je bio razvaljen od vina, a ni fizicarka nije zaostajala...:lol:
A to sam rekla ne da bih se hvalila kako cu ja biti alkoholisana, vec mi je bilo smesno/zalosno kad je neko pricao o tome kako su neke cure pusile i pile i kao ,,aaaaaa,fuuuuuuuj, groznoooo" :roll: ma daaaaaaaaaaj...da mi se pilo na maturi, pila bih i stvarno ne znam sto bi to bilo nesto grozno i za stid...

To jeste...neko voli, neko ne voli...nekome je mozda odvratno da se ljubi sa pusacem, ali ne razumem one tripove kao odvratni su pusaci(narocito devojke :roll:) oni su glupi, debili, bla,bla...mislim jeste malo bzv kad zavisis od necega, ali ga preterase ovde...
Vole ljudi tako da seruckaju, sta ces... ja se ubi ovde im to malo predocim, ali dzaba!

Dobro, al ja ne volim izjave tipa ''to je odvratno''.. TEBI je odvratno i ogradi se, molim...

Naravno ne mislim na tebe Stefane, nego pričam u globalu.
Sto bi neko morao da se ogradjuje? To sto se to moze smatrati generalizacijom me uopste ne pogadja...

Nisi ti cool, ti si pametna :D Salim se...kod nas nije bio niko, samo je par njih bilo na belom...i, da, profesor fizike je bio razvaljen od vina, a ni fizicarka nije zaostajala...:lol:
A to sam rekla ne da bih se hvalila kako cu ja biti alkoholisana, vec mi je bilo smesno/zalosno kad je neko pricao o tome kako su neke cure pusile i pile i kao ,,aaaaaa,fuuuuuuuj, groznoooo" :roll: ma daaaaaaaaaaj...da mi se pilo na maturi, pila bih i stvarno ne znam sto bi to bilo nesto grozno i za stid...

:eek:
hm... :think:

Back