devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ahahaha,
ovako me je jedak klosar pokusavao nagovorit
da uzmem dzoint :lol:

(ne hvala, igrala sam od najranijh godinama, od atarija preko ostalih konzola i red je da odmorim, od svega)

Znam zato sam tako i rekao, onaj video sto sam ti dao da pogledas kad narkoman na kokainu i narkoman na heroinu ubedjuju ovog da potrazi pomoc jer ima ozbiljan problem...Epic deo :klap::klap::klap:

odmori se, sad ce leto plaza ovo ono, uzivaj...Pusti nas kontinentalce sto moramo za kompom... :bye: Mada ja leti igram samo oko 3-4 po ponoci...tad je najbolje :klap::klap::klap:

ewo mi juce tj danas imali maturu,od 30-ak dewojaka pusilo je jedno 10 i swe one su i pile,i stwarno ih je bilo grozno gledati onako pijane pa puse,pa powracaju,pa smrde na cigare,ma odwratno
haha...ja samo kad zamislim moju maturu...mi smo ,,alkoholicarsko'' odeljenje,a mozda bude i jos necega, pa kad nas zamilsim onako skockane sa crvenim ocima:rotf::rotf::rotf: ali, nama ce da bude lepo,a to je valjda najbitnije...tesko da bismo se na maturi lepo provele trezne...a i to nam je poslednje zajednicko pijanstvo:lol:

dragi moj goste bez namjere da ikog vrijedjam sam rekao da djevojka sa cigaretom uzasno izgleda i ni malo mi se ne svidja, aj muskarcu i moze malo da se progleda kroz prste jer nas je Bog i stvorio da za neke gluposti, a sto se tice kose volio bi da ti se ukaze prilika da pokusas da zapalis u moja kola...

Mrzim cigare jednostavno ne volim onaj njihov odvratni smrad koji se osjeca na kilometar od pusaca.

Sto se tice teme u "zdravlju" zaboravio sam da vec postoji tema o pusenju zato sam otvorio onu, no nebitno prosto volim sto su Njemci kraljevi sto se tice duvana sad ce paklica sa 18 cigara da kosta 4.10€ pa pusaci sirom Njemacke trujte se a pri tom skupo placajte.

Chek, chek.. sad bi od ove teme mogli da razvijemo zilion drugih varijacija... ali nema veze, nebitno...(ne zhelim da zalazim u teme tipa ko je sexipilniji, plavushe ili crnke itd itd...) Mislim da je sve to stvar ukusa i dal je nekome to podnoshljivo il se gadi toga...

Uostalom u tvoja kola ne bih ushla taman da me molish na kolenima....

Gago gresis!

Nece biti da je tako. Mozda vecina postupa tako, mozda samo 50% onih koji puse, ali ne svi.
Moj otac je poceo da pusi u dvadeset i nekoj kad se vratio sa Kosova, a majka nije imala najsrecnije detinjstvo, kao ni njen otac pa je jednom krisom uzela cigaru od njega i prijalo joj je (u stvari gusilo ju je al' je i zelela da se ugusi pa je nastavila).

Mozda danas i nije takva situacija... ali mozda je i gora, svako drustvo ima svoje probleme. Ako se neko oseca odbacen od drustva, ima probleme u porodici... cigare su mu "odlican" nacin da pobegne od svega.

Devojke koje ja poznajem, a koje puse su sve neke face, sto se tice decaka, situacija je obrnuta...

dobro mozda negde i nije tako,ali poznajem dosta slucajewa,mnoge moje drugarice sada puse swaki dan,a pocele su onako swi su u drustwu pusiloe pa sad ajde i one....poznajem dosta njih koji su poceli zbog drustawa i tako

dobro mozda negde i nije tako,ali poznajem dosta slucajewa,mnoge moje drugarice sada puse swaki dan,a pocele su onako swi su u drustwu pusiloe pa sad ajde i one....poznajem dosta njih koji su poceli zbog drustawa i tako

hm... e sad to je vec relativna stvar... Neki pochnu zbog ovog, neki zbog onog... mada si u principu u pravu, vecina njih pocne zbog drushtva....

E neki ljudi pisu ovde strasne gluposti! Cigarete su stvar licnog izbora! To da li neko pusi ne menja osobu...:roll:
KAd izadjem u neki klub 70% ljudi oko mene pusi,pa ni za koga ne pomislim:"Ju pljunula bih ga!" A ni momci se u praksi nesto ne bune...Tako da.....Meni samo smeta kad neko pusi zbog drugih a ne zato sto mu se to svidja....

Back