devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cudno je, sto to uzimas za podatak
jer
stvari su obicno gore od registerovane slike :confused:

Pa baš zato.Koliko ih tek ima mlađih?

bila sam samo jednom sa osobom pushacem, vrlo kratko
cak i ako nije pusila u mom prisustvu i odrzavala je higijenu detaljno
gadilo mi se svako priblizavanje

ali opet, ja u porodici nemam pushaca, ni u okolini
mozda neko drugi ne bi ni primjetio jer se davno navikao na sve to

Ja ne pušim i generalno mi smeta duvanski dim(kome uostalom ne smeta?).
Ali imamo to što imamo - decu koja se po uzoru na roditelja,koji se vraća u neko doba noći mrtav pijan,opijaju i puše jer je to preduslov za njihovu identifikaciju sa društvom.
A i kako bi drugačije...Otac sa pivom u ruci drži predavanje kako ne treba piti,a majka sa cigaretom govori da ne treba pušiti.Deca su najmanje kriva u svemu tome.

dobro je da ti nije politicko opredeljenje presudno...ivane,mnogo si mi ti cudan...videces kad se zatreskas u neku a ona pusi...da l' ce ti smetati??tj,da l' ces biti sa njom ili ne?

Bitno mi je i politicko opredeljenje :super:... Ne bih mogao da trpim nekoga ko bi bio zainteresovan za politiku koliko i ja a da je pritom radikal ili dssovac... no, to nije tema pa necemo o tome :bye:. Inace jedan moj veoma dobar drugar [nas 3 se druzimo] je radikal...ali nikad ne pricamo o politici :bye:

Nisam brate cudan nego mi smeta, nervira me itd. Moras da pusis? Pa to je kao da ja npr drmnem svako jutro po 3-4 rakije... Mada opet, njihov izbor, samo me to odbija prosto. Vise volim prirodnu patrijarhalnu devojku koja ne pusi, ne pije itd :bye:

Inace, mislis da mi se nikad nije dopala neka koja pusi? Ako ima drugih kvaliteta koji mogu da presude mozda cu i biti sa pusacem u vezi, ali samo kazem da mi je to minus :ok:

prirodna, po svemu osim kosi,
matrijahalno vaspitana,
ne pijem i ne pusim

:mrgreen:

"...i kurvе ne jurim..." :mrgreen: :D

Hyron_03.gif

Bitno mi je i politicko opredeljenje :super:... Ne bih mogao da trpim nekoga ko bi bio zainteresovan za politiku koliko i ja a da je pritom radikal ili dssovac... no, to nije tema pa necemo o tome :bye:. Inace jedan moj veoma dobar drugar [nas 3 se druzimo] je radikal...ali nikad ne pricamo o politici :bye:

Nisam brate cudan nego mi smeta, nervira me itd. Moras da pusis? Pa to je kao da ja npr drmnem svako jutro po 3-4 rakije... Mada opet, njihov izbor, samo me to odbija prosto. Vise volim prirodnu patrijarhalnu devojku koja ne pusi, ne pije itd :bye:

Inace, mislis da mi se nikad nije dopala neka koja pusi? Ako ima drugih kvaliteta koji mogu da presude mozda cu i biti sa pusacem u vezi, ali samo kazem da mi je to minus :ok:

Ne vidim zbog chega je to toliki minus.Znachi ja ako pushim moram da se polomim oko tebe da bi ti zanemario to shto ja pushim i bio sa mnom npr.... boze... :dontunderstand:

Ne vidim zbog chega je to toliki minus.Znachi ja ako pushim moram da se polomim oko tebe da bi ti zanemario to shto ja pushim i bio sa mnom npr.... boze... :dontunderstand:

Nemam ja preterano visoke kriterijume, ali ako ima hemije onda pusenje nije tesko prevazici, a ako nema hemije mozes biti savrsena ne vredi ti mnogo.

Pusenje mi je iskreno ruzan hobi, nervira me dim, ali umem da postujem tudje odluke. Kao sto ja igram WoW, neko pije, neko se drogira, neko pusi a neko ne znam sta trece, svako ima pravo. Samo kazem da mi je to minus, zato sto ne vidim realne potrebe za pusenjem i mislim da je vecina propusila da bi bili vazni a da su stvorili totalno drugi efekat. :bye:

Popusiti par cigareta dnevno to mogu da prevazidjem u vezi, ali nekoga ko pusi kao turcin tesko :bye:

haha "dude tht blood elf paladin over there is so hot"

znam ovaj vid od ranije,super je :lol:

btw sto vise budes lvlovao bice ti teze da napustis wow,dok se ne smoris :)

Dude, igram wow od kad je izasao. Imam mage-a na kom sam igrao 21 dan. Znas li sta znaci kad provedes 21 dan u igri :bye:... odavno je on lvl70 tako da nema vise lvlovanja... :super::super::super:

Mada sam sad malo smanjio wow kako sam znao svojevremeno...naleti mi u talasima po dva meseca da ne igram uopste a onda malo opet da igram itd...

Inace, video je epic :ok:

ne,
ne vise,
sada sam samo pasivan wowas
posto sam se jedina iz drustva izvukla,
i dalje znam sve sto se dogadja :lol:

nije me uspjelo navuci, jedan rpg davne 2001 me je sahranio,
poslije njega, nista nije isto :(
nista ne moze da me zadovolji *drops-dead*

Back