devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije ni stres ni nista opravdanje za pocetak pusenja. Osobe koje puse su duhovno slabe i ne mogu da se odupru takvom iskusenju. Po meni su i kafa i cigare i stimulativna sredstva zivo sranje, jer to nije prirodno, i sta znam.

@tema

Kad vidim devojku sa cigarom, zgadi mi se zivot samo tako...

Nije ni stres ni nista opravdanje za pocetak pusenja.

Strast u nastavku... :mrgreen:

Osobe koje puse su duhovno slabe i ne mogu da se odupru takvom iskusenju.

Fidel Kastro?Teško. :mrgreen:

Po meni su i kafa i cigare i stimulativna sredstva zivo sranje, jer to nije prirodno, i sta znam.

Sa ovim se slažem.

@tema

Kad vidim devojku sa cigarom, zgadi mi se zivot samo tako...

Kako koja... ;)

Sa pusenjem se ne pocinje zbog stresa ili zbog neceg tako slicnog,to prwo uzmes jednu da bi ispala cool pred drustwom kao ti pusis zamisli onda koja si faca,tako i drugi put,treci put uzmes wec ti se swidelo,i tako se nawuces,isto je i sa drogom

Sa pusenjem se ne pocinje zbog stresa ili zbog neceg tako slicnog,to prwo uzmes jednu da bi ispala cool pred drustwom kao ti pusis zamisli onda koja si faca,tako i drugi put,treci put uzmes wec ti se swidelo,i tako se nawuces,isto je i sa drogom

Gago gresis!

Nece biti da je tako. Mozda vecina postupa tako, mozda samo 50% onih koji puse, ali ne svi.
Moj otac je poceo da pusi u dvadeset i nekoj kad se vratio sa Kosova, a majka nije imala najsrecnije detinjstvo, kao ni njen otac pa je jednom krisom uzela cigaru od njega i prijalo joj je (u stvari gusilo ju je al' je i zelela da se ugusi pa je nastavila).

Mozda danas i nije takva situacija... ali mozda je i gora, svako drustvo ima svoje probleme. Ako se neko oseca odbacen od drustva, ima probleme u porodici... cigare su mu "odlican" nacin da pobegne od svega.

Devojke koje ja poznajem, a koje puse su sve neke face, sto se tice decaka, situacija je obrnuta...

Gago gresis!

Nece biti da je tako. Mozda vecina postupa tako, mozda samo 50% onih koji puse, ali ne svi.
Moj otac je poceo da pusi u dvadeset i nekoj kad se vratio sa Kosova, a majka nije imala najsrecnije detinjstvo, kao ni njen otac pa je jednom krisom uzela cigaru od njega i prijalo joj je (u stvari gusilo ju je al' je i zelela da se ugusi pa je nastavila).

Mozda danas i nije takva situacija... ali mozda je i gora, svako drustvo ima svoje probleme. Ako se neko oseca odbacen od drustva, ima probleme u porodici... cigare su mu "odlican" nacin da pobegne od svega.

Devojke koje ja poznajem, a koje puse su sve neke face, sto se tice decaka, situacija je obrnuta...

Moj stari je pušio iz fazona, imao je pa je mogao raditi šta hoće u mladosti...
Majka je počela da puši poslije jedne stresne situacije (smrt mladog brata) i od tada uvijek puši, jer jedino je to smiri i malko skrene misli tako da kažem...

To su vec luksuzi koje nikad sebi nisam dozvoljavao... Pusim vec godinama, ne uvek istom zestinom, ali pushim... Kutiju ne mogu dnevno da sprzim pa ne znam sta da sam!

Anyway, citao sam vase komentare... i mogu vam reci da vam se zakljuchci temelje na jako malo iskustva i jako mnogo predrasuda!

Evo jedan klasican primer:

Nije ni stres ni nista opravdanje za pocetak pusenja. Osobe koje puse su duhovno slabe i ne mogu da se odupru takvom iskusenju. Po meni su i kafa i cigare i stimulativna sredstva zivo sranje, jer to nije prirodno, i sta znam.
Te tvoje formulacije ostavi u zabavistu molim te... Koliko pushaca znas? jos bolje: da li si nekada bila pushac da mozes tako temeljito da tvrdis da su svi "duhovno slabi" (i ko jos rece: "depresivne osobe", "razocarani u zivot" itd...)

Ova tvrdnja je jos idiotskija:

Ja sam prvu cigaretu zapalio u 6. osnovne... Nit' sam bio depresivan, stavise bio sam vrlo srecno cheljade, da budem razocaran u zivot stvarno nisam imao razloga. Jednostavno smo se nas trojica vracali iz skole, bilo nam je dosadno pa smo probali pljuge... Cimali smo se tako nedelju dana, pa smo batalili jer smo znali da jos nije vreme za te stvari. Dakle u pitanju je bila cista radoznalost... Kada sam malo stasao poceo sam opet jerbo sam opet hteo da vidim kakav je feeling! I dopalo mi se... Ebalo mi se da li me neko gleda, sta o meni misli, da sam ovakav ili onakav... kao sto i sad mislim isto. Da ste se malo vise udubili u problem shvatili biste da vecina ljudi pusi zato sto im se to svidja,a ne iz razloga koje ste vi naveli... Ne mogu vam opisati kakav je to osecaj zapaliti cigaretu (ne uvek, ali cesto), recimo kao kad uzmete zalogaj neceg sto smatrate jako ukusnim ili kad se dobro ispishate :lol:
No, ipak moram reci da depresija jeste u neku ruku povezana sa time. Kod mnogih ljudi pa i kod mene je lakse umanjiti emotivnu bol, fizickom boli, stoga cigareta ume neobicno lepo da legne kad te npr. ostavi devojka ili dobijes losu ocenu itd... ali to nije pravilo!

Namera ovog posta nije da sebe pravdam, niti bilo koga da osudjujem... ali razmisljajte, pobogu, malo otvorenije!

Toliko za sada...

Prvi put sam probala sa 8 god ili tako nesto,pa su mene i moju drugaricu uhvatili jer smo sakrile cigarete u salati koja je pocela da se pusi :mrgreen:

Probala sam ponovo sa 14 i kao ni sa 8 nije mi se dopalo,i zato ni ne pusim pored onog naravno poznatog da utice negativno po zdravlje

Iskreno,strastvene pusace mi je stvarno zao...kad smo bili na ekskurziji i u toku putovanja nije naravno moglo da se zapali...ah koje krize su tu bile

Nemam nista protiv kad neko zapali,ja nemam tu zelju,a sta drugi rade oko mene...i dont care

Iskreno,strastvene pusace mi je stvarno zao...kad smo bili na ekskurziji i u toku putovanja nije naravno moglo da se zapali...ah koje krize su tu bile
xaxxa ima nesto izmedju autobusa i cigareta... :lol: desavalo mi se da ne pusim 3-4 nedelje, onda smo putovali za Budimpestu, kako smo izasli na prvu pauzu jurio sam cigaretu kao zedan vodu! :lol: trip...

Meni je uzasno odbojno kad vidim devojku sa cigaretom... Ne volim miris cigareta, dim me nervira a i sam cin pusenja mi je odvratan [naravno pricamo o cigaretama :P]

Ja sam probao veoma rano oko 6. godine...Popusio mozda 5 cigareta kroz par dana i onda prestao...nije me niko terao niti me je iko "hvatao" pa da sam prestao nego sam sam bzvz prestao kao sto sam i poceo... Od tada sam popusio mozda 10tak cigareta obicno kad popijem za novu godinu npr, punoletstvo itd... A inace posto sam tad obicno pijan nije to jedina stvar koju trezan ne radim...ali nije tema o tome... Znaci jednu dve kad malo popijem...

Inace, nikada ne bih pusio jer se trudim da zivim zdravo... Od hrane do svega...jedino sto mi fali da bih bas ziveo zdravo jeste da legnem malo ranije... Pozz :D i nemojte da pusite vise... Nije cool uopste...stavise izbegavam takve devojke ;)

Te tvoje formulacije ostavi u zabavistu molim te... Koliko pushaca znas? jos bolje: da li si nekada bila pushac da mozes tako temeljito da tvrdis da su svi "duhovno slabi" (i ko jos rece: "depresivne osobe", "razocarani u zivot" itd...)

Ova tvrdnja je jos idiotskija:

Kao prvo, ja sam musko. Da nastavimo dalje, to sto sam rekao je ziva istina. Pusac bio nisam, ali sam u okruzenju pusaca (99% ljudi oko mene). I niko ne moze da se odupre nekom iskusenju (sto se tice pusaca). E sad da li si ti neki idiot ili sta. Znam da nekome (citaj NEKOME, NE SVIMA) ni cigare nisu dovoljne, pa predju na marihuanu ili tako nesto.(nekoliko mojih drugara su ovo uradili, pa sa marihuane na jace i sve tako dok se nisu "overili, ovi slucajevi se ne pojavljuju cesto, ali se ipak dogadjaju). E sada vidi se da si ti neki (ili neka) kreten koji misli da je u nekom fazonu ili tako nesto, sto ce prositpati ovako pamet svuda. E pa prvo nauci da pises, nauci pravopis i ta sranja, pa onda nesto seri. (ovde pretezno mislim na komparaciju )

Poenta jeste da svi pusaci izmisljaju milion razloga sto puse, ali nijedan razlog nije opravdanje.

Kao prvo, ja sam musko. Da nastavimo dalje, to sto sam rekao je ziva istina. Pusac bio nisam, ali sam u okruzenju pusaca (99% ljudi oko mene). I niko ne moze da se odupre nekom iskusenju (sto se tice pusaca). E sad da li si ti neki idiot ili sta. Znam da nekome (citaj NEKOME, NE SVIMA) ni cigare nisu dovoljne, pa predju na marihuanu ili tako nesto.(nekoliko mojih drugara su ovo uradili, pa sa marihuane na jace i sve tako dok se nisu "overili, ovi slucajevi se ne pojavljuju cesto, ali se ipak dogadjaju). E sada vidi se da si ti neki (ili neka) kreten koji misli da je u nekom fazonu ili tako nesto, sto ce prositpati ovako pamet svuda. E pa prvo nauci da pises, nauci pravopis i ta sranja, pa onda nesto seri. (ovde pretezno mislim na komparaciju )

Poenta jeste da svi pusaci izmisljaju milion razloga sto puse, ali nijedan razlog nije opravdanje.

slucajno sam te oslovio kao zensko, izvinjavam se...
Kako mozes da kazes da je sve sto si rekao ziva istina kad sam ti malo pre rekao da nije.
Malo si se takodje zajebao u procentima, jer stvarno sumnjam da svaka stota osoba u tvom okruzenju nije pusac, nema potrebe da preglasavas svoju (ne)upucenost.
(Ne)Odupiranje iskusenjima (sta god ti podrazumevao pod time) je svojstveno coveku, a ne pusacu... a i da jeste svojstveno samo pusacima, so what? Ne kapiram poentu...

Ono sto takodje ne kapiram jeste zasto sam uporedjen sa "idiotom"?! :dontunderstand:

Prica o drogama, i sam si rekao, moze i ne mora imati veze sa cigaretama, ne znam zasto si to uopste pominjao?

E sada vidi se da si ti neki (ili neka) kreten koji misli da je u nekom fazonu ili tako nesto, sto ce prositpati ovako pamet svuda.

Drago mi je sto si i po drugi put uspeo da predjes granicu pristojnosti u ophodjenju sa mnom, pa si uspeo jos jednom da me uvredis. Bambi za zrelost... ;)
Ali bitno je da znas pravopis i ta sranja je l' da? Steta sto ja ne znam, bice da je zato sto pusim, jer provereno se zna da vecina, NE SVI!!! pusaci nemaju pojma da pisu. Zar ne dragi moj Vuce Karadzicu?

Da se osvrnem malo i na tvoju poentu.. ja sam naglasio na kraju svog posta da ja sebe ne pravdam! apsolutno mi to nije namera! Jedino sto sam hteo jeste da vas nateram da razmisljate malo vise zdravorazumski i da ne izvlacite prebrzo zakljucke!

Anyway, citao sam vase komentare... i mogu vam reci da vam se zakljuchci temelje na jako malo iskustva i jako mnogo predrasuda!

Evo jedan klasican primer:

naprotiv, pushaci se tako dobro nose sa problemima :lol: tako su jaki bweee, cigare im niposto ne sluze za bjezanje

Kod mnogih ljudi pa i kod mene je lakse umanjiti emotivnu bol, fizickom boli, stoga cigareta ume neobicno lepo da legne kad te npr. ostavi devojka ili dobijes losu ocenu itd...

e, da, ona kategorija dosada & navika - i ona se cesto srece, ali kod starijih ljudi
tipa vozaca autobusa, kamiona, radnika na kioscima, u kancelarijama i sl poslovima
gdje se lakse smorit

Poslednja izmena:
naprotiv, pushaci se tako dobro nose sa problemima :lol: tako su jaki bweee, cigare im niposto ne sluze za bjezanje
Jako mi je čudno da vidim tebe kao nekog ko se deklariše kao oslobođen od predrasuda da ljude deliš na one koji se dobro nose s problemima (nepušače) i one koje se ne nose (pušače).

Hajmo dalje, ko se bolje nosi s problemima, ljudi koji jedu isključivo ''bounty'' ili ''twix''?
:roll:

Jako mi je čudno da vidim tebe kao nekog ko se deklariše kao oslobođen od predrasuda da ljude deliš na one koji se dobro nose s problemima (nepušače) i one koje se ne nose (pušače).

Hajmo dalje, ko se bolje nosi s problemima, ljudi koji jedu isključivo ''bounty'' ili ''twix''?
:roll:

e jbga,
tesko li je procitati vise od jednog posta pa vidjeti i ostale kategorije, eh, izabrana? :lol:

btw, ja sam ja, bez ogranicavanjima epitetima bilo koje vrste, molim

Back