gost 94023
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pokushava da svede na minimum u poslednje vreme![]()
da se ne vadim sad, ali ko što Nevena reče: pokušavam da svedem na minimum u poslednje vreme.
А зашто се Шиноди обраћаш са ''срцеееееееее''?
cuti tu, pravimo Nikseta ljubomornim...nema vishe...
Ne kontam zasto DEVOJKE I CIGARETE, a kada cura poljubi momka koji pusi, onda je to ok??!!!
Pa i nije bas tako. To koliko ti smeta,zavisi od toga da li ti sam pusis.
Npr,ja sam prvu cigaru probala sa deckom,i ne smeta mi ni danas kad neki decko pusi.
Al dobro....
Kad je Shinoda veci chmeker od tebe, ***!
cuti tu, pravimo Nikseta ljubomornim![]()
Vidite simpaticnu, zgodnu, zavodljivu, potpuno ok devojku. A onda zapali cigaretu, sexy ili ne![]()
![]()
![]()
Vidite simpaticnu, zgodnu, zavodljivu, potpuno ok devojku. A onda zapali cigaretu, sexy ili ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad sam se ljubio sa ribom koja pusi imao sam osecaj kao da lizem pepeljaru.Odvratno..
uzhas
pogotovo kad pushe marlboro, to je najsmrdljivije
a kako se to klasifikuju cigarete po fencerastvu [ili kako vec glasi taj pridev] ?E da jes'
I naj fencerastije![]()
![]()
![]()
a kako se to klasifikuju cigarete po fencerastvu [ili kako vec glasi taj pridev] ?
Recimo ja pushim Marlboro, i sta sam sad ja?
ja ne pushim,i uopshte mi se ne svidjaju momci koji pushe.......odvratno......a shto se devojaka tiche......pa neke moje drugarice pushe(aaaaaaaaaaaaaa,kako je to uzhasnooooooo).........i ruzhno je
em shto je ruzhno,ruzhan je zadah,a + je shtetno za zdravlje.....
maaaa ajde zubi....nego odu pluca,srce,cirkulacija......ode sve.....i nekoliko godina zivota........