devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neko mi je obrisao post...al' nije ni bitno...
evo dovoljno je reci da je to brooka,mislim bzvz je i dosta je i toliko reci,jer sve ostalo je besmisleno....
Ali najjachi je onaj auto shto je proshao kroz BG,kao u fazonu mrtvachka kola i pishe:Pushite i dalje,vidimo se uskoro!
Najbolja akcija ikad sprovedena,dakle pushachi uzimate cigare na sopstvenu odgovornost....

Neko mi je obrisao post...al' nije ni bitno...
evo dovoljno je reci da je to brooka,mislim bzvz je i dosta je i toliko reci,jer sve ostalo je besmisleno....
Ali najjachi je onaj auto shto je proshao kroz BG,kao u fazonu mrtvachka kola i pishe:Pushite i dalje,vidimo se uskoro!
Najbolja akcija ikad sprovedena,dakle pushachi uzimate cigare na sopstvenu odgovornost....

Bas cool

e ja u gradu kada izadjem wise widjam dewojke sa cigarama nego momke

Sad su aktivne te kampanje, dan protiv duvanskog dima i ostalo...
Kad pogledas devojcice u mom odeljenju koje puse, vidis da je vecini skola na 2000. mestu, da im ni pijancenje nije strano, da i carape redje menjaju od decka itd. Znam samo 4 devojke kojima je razlog zasto puse nije to sto su sa drustvom pocele pa nisu mogle da ostave, ima devojaka koje imaju veoma tezak zivot i cigarete ih smiruju... ali i drugih razloga.

Kao maloj smetalo mi je sto moja majka pusi i bilo mi je izuzetno ruzno kad vidim da zena pusi, dok sam muskarce koji ne puse smatrala cudnim. E od tada je proslo dosta vremena, navikla sam se na devojke koje puse, ali mi se zato svidjaju momci sa cigarom u ustima. U opste sam protiv pusenja jer nije zdravo, a kad meni cigare ne bi smetale ne bih se mogla pohvaliti da sam ne pusac...

Inace na fakultetima je sprovedeno ispitivanje prema kojem 60% devojaka pusi, a momaka 40%.

pa ja kazem wise puse dewojke

a slusajte owo nama je juce bio zadnji dan u skoli i otisli mi na jezero i neki kupili cigare,i mi se okupili i pouzimali cigare ko je hteo neki decaci i 2 dewojcice(inace iz mog razreda)i dodje jedna iwana(isto iz mog razreda)i kaze daj meni jednu cigaru,mada ne pusim,i uzme ona cak 2,a ja joj kazem e iwana bas si me razocarala samo da bi ispala faca(jel su te 2 koje puse najwece face u generaciji)
i otisla sam od te iwane naljutila sam se na nju...msm ja ne pusim al daj
razocarala sam se,a nekada mi je cak bila najbolja drugarica

Pa dobro.
Kod nas možda pola njih ne puši.
Ali smo za maturu svi po tomBus. Pućkali onako, bez uvlačenja. Fino bilo. Pa se slikali u odelima sa tomBusima.
pimp.gif

"Dobro veče, direktore". "-Dobro veče." "Čujem skočila cena barela sirove nafte na tržištu?" "-Ma jeste, ja baš pre poskupljenja hteo da izvršim transakciju na račun bušotine u Severnom moru, ali se korespodent zeznuo, pa sam umesto toga kupio 560 tona kaljenog čelika http://yugofanclub.com/forum/images/smilies/doh1.gif".
:lol:
Ima još fora.

edit: zbunio sam se, ovaj post baš i ne bi trebalo da bude ovde.

Ali nije problem sto i sebi unistavaju zdravlje vec i drugima. Zamislite roditelje koji puse pred malom decom. Samo ako im duvan ne ogadi i oni ce po uzoru na roditelje. To je moje razmisljanje u opsteno, protivim se pusenju, pricam ljudima do kojih mi je stalo da prestanu, ali izgleda da kad jednom krenes da pucis, tesko se skidas, mada zavisi i od osoba. Cesto se namrstim kad mi dim ode u lice i onda se pomeram na drugo mesto, ali su svi obicno fer i ispostuju me.

Vec sam rekla da mi je nekad bilo uzasno da vidim osobu zenskog pola kako pusi, sada mi je svejedno da li je musko ili zensko, kroz sve ove godine sam se navikla i na devojke koje puse i vise mi nije odbojno ali ni privlacno...

vec sam pochela da shvatam to kao deo nashe sredine,ruzno ali svi smo na to vec navikli.....
negde sam prochitala,da vishe duvanskog dima ode u telo nepushacha nego u telo pushacha....
E,kada bi nasha zemlja makar imala evropske propise,pa da pushenje makar na javnim mestima bude zabranjeno...i kada,i da ima tih zakona,bi se poshtovala....

Back