Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nu imovinu i privatnik mora da plaća rentiranog radnika.

Naučno je dokazano da najzdravija osoba može da izdrži tri meseca rada pod stresom i na minimalnoj ishrani.
Jelde menjate posao na ovoliko vremena?
E to vam je naučno dokazano

Videću da se zaposlim u pekari za 29.000, a i to ako me prime :malav:
Voleo bih da radim par meseci tako sa NKV i krezubim ljudima pa da i meni konačno svane.:worth:
Bilo bi oslobađajuće, verujem.;)
A na roštilju ne verujem da bih mogao - ona toplota i isparavanja nisu nimalo zdrava...:bljak:
Ima ovde neko radi u fast fudovima, čini mi se @skriboman aka @pesho aka @cave man

Voleo bih da radim par meseci tako sa NKV i krezubim ljudima pa da i meni konačno svane.:worth:
A na roštilju ne verujem da bih mogao - ona toplota i isparavanja nisu nimalo zdrava...:bljak:
Ima ovde neko radi u fast fudovima, čini mi se @skriboman aka @pesho aka @cave man

Alal vam privatni sektor :mrgreen:

Znaš li ti ko bi kod Tite sa fakultetom radio na pranju sudova?
Nek te sad posavetuju antikomunci koji se fino šlepali sa osmogodišnjom i imaju veće penzije nego ti platu.

Nije to sramota raditi teške poslove, barem rade pošteno.
Vidi ove što otimaju tebi i meni i svima nama....fokusiraj se na njih.

I još jedna stvar Smoki.

Pametni ljudi gledaju u budućnost a oni prosti večito traže razlog za neuspeh u proslosti i nikako da potraže drugi recept...
E to je ono kada vi Tita za sve živo i mrtvo teretite...a ovaj F20 vas ebe na sve strane pa vas loži da je on vas četnik...😂

I još jedna stvar Smoki.

Pametni ljudi gledaju u budućnost a oni prosti večito traže razlog za neuspeh u proslosti i nikako da potraže drugi recept...
E to je ono kada vi Tita za sve živo i mrtvo teretite...a ovaj F20 vas ebe na sve strane pa vas loži da je on vas četnik...😂
Da ti kažem, ja se Vučića grozim i ne volim ni da ga pominjem i nemam kome ni da pričam bilo šta protiv njega
Koga znaš da je SNS, a da nije bot ili partijaš, aj pošteno?
Na internetu skoro niko. U stvarnosti samo neki blentavi penzioneri što čitaju Informer, a sa njima ne vredi ni razgovarati. Ne možeš ih ubediti.

Sa vama i vašom ekipom pričamo o Titu i tome da komunizam pogrešan, jer vi kad dođete na vlast nastavićete po starom sa socijalističkim politikama koje su pogrešne.
A Vučića i njegovu mafiju ne možemo da ubedimo da ne krade... Pokušavao Miodrag Zec u Ćirilici čini mi se, ali sumnjam da je uspeo...
Ja lično ne vidim neku perspektivu za Srbiju.

Nek te sad posavetuju antikomunci koji se fino šlepali sa osmogodišnjom i imaju veće penzije nego ti platu.
Gledao sam program Matematičkog fakulteta za smer Informatičar
Knjiga i tehnologija iz 1988.godine
To je to, prava stvar, za oblast gde mnogo toga menja na svakih 5 godina ako ne i manje.:roll:
Drugo što tu ima i pametne dece pa nauče sve što treba i nakon fakulteta, ako odluče da se time bave...
Ali obrazovanje nam je užas

A ko da me zaposli i da mi pare ako ne znam ništa da radim?
Gde da se zaposlim ako sam nesposobnjaković koje ne ume ništa da radi?
Bez obzira da li imam fakultet ili nemam...

Te vaše socijalističke fabrike i firme su propale - nema više poslova preko veze u USSR i Nesvrstanima
Nema više USA donacija i finansijske pomoći

Našao sam podatak da kad su Amerikanci skinuli SFRJ sa liste najpovlašćenijih nacija 60-tih godina da je upravo tada krenulo veliko zaduživanje u SFRJ.
A tada se i dogodila ta morbidna i užasna stvar kao što je organizovana krađa beba u porodilištima
https://www.telegraf.rs/vesti/12212...roditeljima-kojima-su-oduzimali-novorodjencad

A ko da me zaposli i da mi pare ako ne znam ništa da radim?
Gde da se zaposlim ako sam nesposobnjaković koje ne ume ništa da radi?
Bez obzira da li imam fakultet ili nemam...

Te vaše socijalističke fabrike i firme su propale - nema više poslova preko veze u USSR i Nesvrstanima
Nema više USA donacija i finansijske pomoći

Našao sam podatak da kad su Amerikanci skinuli SFRJ sa liste najpovlašćenijih nacija 60-tih godina da je upravo tada krenulo veliko zaduživanje u SFRJ.
A tada se i dogodila ta morbidna i užasna stvar kao što je organizovana krađa beba u porodilištima
https://www.telegraf.rs/vesti/12212...roditeljima-kojima-su-oduzimali-novorodjencad
Pa sine ne tražiš poso u nuklearnom centru majku mu iebem?
Šta su ljudi radili ovolike vekove?
I to bez fakulteta, serem ti se na fakultet...
Čim završe fakultet odma bi da prodaju šta imaju...
Šta uče na tom fakultetu?
Deda nije imo fakultet al imo dvocevku... Zato bilo imanje čitavo...

Gledao sam program Matematičkog fakulteta za smer Informatičar
Knjiga i tehnologija iz 1988.godine
To je to, prava stvar, za oblast gde mnogo toga menja na svakih 5 godina ako ne i manje.:roll:
Drugo što tu ima i pametne dece pa nauče sve što treba i nakon fakulteta, ako odluče da se time bave...
Ali obrazovanje nam je užas
Živeli ljudi i bez kompjutera, batali ćorava posla.
Pogledaj ljudsku istoriju samo - sve bez mobilnog i bez kompjutera...
Pećinsko doba, kameno doba, bronzano doba, stari vek, srednji vek...
Živeli bez kompjutera i mlatili se, pucale lobanje, šiljili jedni na druge, ko je jači taj je u pravu plus iebe najbolje ribe iz ponude.
A danas?
Ima kompjuter, ne traži poso, neće ni u vojsku, ne iebe ništa samo da završi iebeni level...
A ako i izvede ribu u šetnju to svako čuka po mobilnom dok kao šetaju.
Serem vam se na kompjutere i telefone
A i fakultet
Nije Tito kriv što ste debili već tata i mama
Trebali da bace kad su videli šta su napravili, to rade svi u prirodi.
I kuce i mace i krave i svinje i ptice...Čim je šuntavo ostavi ga da crkne...

A ne tu, kriv Tito što sam ja debil...

Baš ti smeta što me vidiš u sred radnog vremena na Krsti?:lol:
Ne sviđa ti se ideja da radim nešto drugo osim konobarisanja u fast fudu/restoranu?:lol:
E šta da ti kažem, nećeš me viđati tamo nikad, žao mi je...:mrgreen:

I za tvoju informaciju ja ne tražim posao btw
Ne gledam oglase uopšte.:)
I neću ih uopšte gledati ni narednih godina...:malav:

Ne sviđa ti se ideja da radim nešto drugo osim konobarisanja u fast fudu/restoranu?:lol:

Pametno.

Treba se penzionisati u uzrastu 0 godina

Ma ti si nebitan, pogotovo tvoj tata bosanski neradnik :D

Ma kapiram ga ali neću da ga puštam da mi popuje...
Ne možeš osunećenom ko malom kad mu okolina navalila da treba (ne i da valja) da objasniš šta je propustio u seksu.
Kako da zna kad ga ojadili 20 godina pre seksa koji ga tad nije ni zanimao već lopta?
E tako i ti - navalila bosanska okolina da se pere od lojalnosti Titu a bili ste najgore drukare u celoj SFRJ.
To kakav je seks kad ti čitav a kad ti kabriolet može da zna samo onaj ko je živeo u fullu u SFRJ
a onda ga osunetili petolistopadskom tehnologijom bez anestezije preko noći sa hodžom Djindjičem i imamom Draškovićem na čelu kao zagovornikom.
Možda i niste razumjeli komunizam ali još od Turaka imate gen da "valja duvat u tikvu"...
Jer kad duvaš kome treba možda uspiješ možda i ne al bar nećeš najebat.
Puna kapa!

A vidi ovo...

U SFRJ se naručivala roba iz inostranstva, lično država to radila.
Tada bi se formirale procentaške firme jer bi distribuciju i maloprodaju obavljale sasvim druge iz drugih republika.

Tako ti je i danas.
Kada sam kupovao tablet, nadjem uvoznika kontaktiram pitam za cenu.
Opa bato: " Mi se ne bavimo maloprodajom samo uvozom, to odete u radnju a oni naruĉe od nas"
Gigatron, WinWin, Tehnomanija deru li deru...
Nadjem ja neki Stoyko Computers, okrečena prčvara poludisperzijom, neisperdašeni zidovi, prodavac gleda u svoj mobilni...
Kod njih cena mnogo niža nego u onim lancima (koji bi po teorijama neoliberala trebali da budu zapravo najpovoljniji jer naručuju na tone)
Ajd da kupim - " e može ali sutra, danas da naručim od ovih što su uvoznici"

Evo maločas isto Gillette...
Uvoznik ima samo fejsbuk stranicu lilly, dm, maxi, idea se zajebavaju...
Opet nadjoh Stoyko Brijanje d.o.o.
Sledeće nedelje stiže kod mene jer prvo mora kod njih.
Javiću obavezno.

Pa me sad zanima u čemu je razlika izmedju SFRJ uvoza i ovog Petolistopadnog sa manjim i većim žabama?
Sem što na tarabi piše: " ona stvar" za državno uredjenje?

Ok, u neoliberalizmu ne postoji mehanizam kontrole cena...
Radi ko šta hoće... 200%, 500%, 3000%...

U SFRJ je proizvodu bila fiksna cena pa kupovao u Beogradu, Zagrebu ili u Prnjavoru tu kodtebe...
A onda došao imam Drašković da zavija i hodža Djindjić da seče...

JOJ!
:mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back