Ma kapiram ga ali neću da ga puštam da mi popuje...
Ne možeš osunećenom ko malom kad mu okolina navalila da treba (ne i da valja) da objasniš šta je propustio u seksu.
Kako da zna kad ga ojadili 20 godina pre seksa koji ga tad nije ni zanimao već lopta?
E tako i ti - navalila bosanska okolina da se pere od lojalnosti Titu a bili ste najgore drukare u celoj SFRJ.
To kakav je seks kad ti čitav a kad ti kabriolet može da zna samo onaj ko je živeo u fullu u SFRJ
a onda ga osunetili petolistopadskom tehnologijom bez anestezije preko noći sa hodžom Djindjičem i imamom Draškovićem na čelu kao zagovornikom.
Možda i niste razumjeli komunizam ali još od Turaka imate gen da "valja duvat u tikvu"...
Jer kad duvaš kome treba možda uspiješ možda i ne al bar nećeš najebat.
Puna kapa!
A vidi ovo...
U SFRJ se naručivala roba iz inostranstva, lično država to radila.
Tada bi se formirale procentaške firme jer bi distribuciju i maloprodaju obavljale sasvim druge iz drugih republika.
Tako ti je i danas.
Kada sam kupovao tablet, nadjem uvoznika kontaktiram pitam za cenu.
Opa bato: " Mi se ne bavimo maloprodajom samo uvozom, to odete u radnju a oni naruĉe od nas"
Gigatron, WinWin, Tehnomanija deru li deru...
Nadjem ja neki Stoyko Computers, okrečena prčvara poludisperzijom, neisperdašeni zidovi, prodavac gleda u svoj mobilni...
Kod njih cena mnogo niža nego u onim lancima (koji bi po teorijama neoliberala trebali da budu zapravo najpovoljniji jer naručuju na tone)
Ajd da kupim - " e može ali sutra, danas da naručim od ovih što su uvoznici"
Evo maločas isto Gillette...
Uvoznik ima samo fejsbuk stranicu lilly, dm, maxi, idea se zajebavaju...
Opet nadjoh Stoyko Brijanje d.o.o.
Sledeće nedelje stiže kod mene jer prvo mora kod njih.
Javiću obavezno.
Pa me sad zanima u čemu je razlika izmedju SFRJ uvoza i ovog Petolistopadnog sa manjim i većim žabama?
Sem što na tarabi piše: " ona stvar" za državno uredjenje?
Ok, u neoliberalizmu ne postoji mehanizam kontrole cena...
Radi ko šta hoće... 200%, 500%, 3000%...
U SFRJ je proizvodu bila fiksna cena pa kupovao u Beogradu, Zagrebu ili u Prnjavoru tu kodtebe...
A onda došao imam Drašković da zavija i hodža Djindjić da seče...
JOJ!