Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja budala uvela vremenski rok za izmenu, dopunu, ukrašavanje i donadrkavanje poruke na samo 15 minuta???
Kad ste startovali softver moglo i sutra...
Imam ja i drugih obaveza i objava preko mobilnog da bi mi 15 minuta bilo dovoljno, znate.
Nemate pojma s kim se drkate, niste svesni...

@Stojkov Menidjer , ne može više ko u SFRJ, digneš kredit i to pojede inflacija. Napišeš ček iz neke bosanske pripizdine i dok to stigne u BG na naplatu pola pojela inflacija...:hahaha:

Neće to više - sad je neoliberalizam :per:

Aham
Digneš kredit za stan, završiš kod kontejnera :lol:
Serem ti se na kredit :lol:
Jel čuvaš priznanicu od pre 10 godina?
Plaćaš elektronski?
Evo tebi izvršitelja!
5000 maraka plus izlazak 1000 maraka :rotf:
:lol:

U SFRJ je proizvodu bila fiksna cena pa kupovao u Beogradu, Zagrebu ili u Prnjavoru tu kodtebe...
A onda došao imam Drašković da zavija i hodža Djindjić da seče...

JOJ!

Jeste al' bi se zezali...

Ja iz Prnjavora prelazio u tadašnju BiH da kupujem jer su cene bile niže za iznos ''republičkog poreza na promet'' (savezni 11%,republičku 12%,opštinski 11%)

Još bolja varijanta,napišem ček u BiH a on putuje mesec i po dana do SRB...inflacija 200 % godišnje...

Kome tad nije bilo jasno da je sfrj odsvirala kraj?

Informator.jpg

Sve je to bilo za vreme Tita.Danas nema toga.

A kad iebeš promeniš ruku... :lol:
Nek ti Branko Nordeus i Vukan FishingBooker budu uzor, a ne partijska knjižica.
Ako imaš 40 god nije kasno za tebe .Čovek mlad da pravi planove, već star da ih ostvaruje, pa i nije baš tako sada šta god Meša pričao.
Produžio se životni vek i kvalitet života.:)

Pogledaj, vlasnici turističkih ribarskih brodova u SAD kukaju na neoliberale u Beogradu, pa ti razmišljaj šta ćeš :per:
https://www.thehulltruth.com/sportf...-captains-list-fishingbooker-experiences.html

Srećno.:)

• Podržavam
Reactions: BG5
Nek ti Branko Nordeus i Vukan FishingBooker budu uzor, a ne partijska knjižica.
Ako imaš 40 god nije kasno za tebe .Čovek mlad da pravi planove, već star da ih ostvaruje, pa i nije baš tako sada šta god Meša pričao.
Produžio se životni vek i kvalitet života.:)

Pogledaj, vlasnici turističkih ribarskih brodova u SAD kukaju na neoliberale u Beogradu, pa ti razmišljaj šta ćeš :per:
https://www.thehulltruth.com/sportf...-captains-list-fishingbooker-experiences.html

Srećno.:)
Nije grehota kad je čovek mlad i ne koristi svoju mladost, već je grehota kad dodje u godine ko GeBels a ništa ne nauĉi
A od onih stvari kaže da su gejovi jako pametni i stvaraju napredak.
U jednoj stvari ste isti :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back