fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 40.397
U ilegali, kukavichke PICHKICE!A tek fasisti ... ali vidi sede u EU parlamentu hehe.
Gde vi vidite komuniste , marksiste ? Gde su ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ilegali, kukavichke PICHKICE!A tek fasisti ... ali vidi sede u EU parlamentu hehe.
Gde vi vidite komuniste , marksiste ? Gde su ?

Ja sam ti jasno pitanje postavio, sada ti pominjes 90e koje znamo kako su prosle i zasto ... a period pre 90ih ne vidis ...
Povrsan si.
Kako su se drugi ponasali i zasto je svet to gledao mirno 90ih ?
Nato bombardovanje SRJ nije fasizam?
Pobednik sve odnosi , to izgleda nisi do sada ukapirao.
Pravda je u drugom planu , uvek bila i bice.
Ja tebe iskreno zalim ...Ја то савршено капирам. Зато си и смешан што овде заузимаш тај став, а НАТО бомбардовање ти је фашизам, кме кме.
A ti nisi ukapirao šta je on napisao! Ukratko: Uglavnom, pobednik je slična svinja kao i poraženi!Pobednik sve odnosi , to izgleda nisi do sada ukapirao.
Pravda je u drugom planu , uvek bila i bice.

ja tebe iskreno zalim ...
U ilegali, kukavichke PICHKICE!![]()
samo se ti raduj i moli se neoliberalnom poretku da potraje jos dugo posto ako ne potraje bice tesno.On nije Srbin ... moras ga razumeti sto ima takav stav.Праведно ј ебацати касетн ебомбе по цивилима ?
https://www.danas.rs/drustvo/kasetne-bombe-iz-nato-bombardovanja-i-dalje-rasejane-po-srbiji/
Jasno , ustvari revizionar ...Немој молим те. Ја само заузимам једнак приступ, увек. Нисам ја као ви да ликујем када кољем и палим, а кукам када то раде мени.
Правда је правда, а морал морал. Увек и независно од учесника догађаја.
Праведно ј ебацати касетн ебомбе по цивилима ?
https://www.danas.rs/drustvo/kasetne-bombe-iz-nato-bombardovanja-i-dalje-rasejane-po-srbiji/
Dobro, idemo ovako: JA dolazim u Beograd i imam zadatak da očistim grad od prokomunjarskih svinja! Kako ću ja znati koji su to? Trebam dokaze! Nema ih, svi ćute, niko se ne hvali! I šta sada, kako obaviti temeljito posao? Privoditi i mučiti ljude dok ne priznaju i/ili odaju takve svinje? Ili redom, za primer drugima, UBITI svakog desetog građana! Vrati sada ovu priču u oktobar 1944-e, razmisli pa se javi!Докауи су Закопани код Блајбурга ... Тамо их откопај па читај

Једнак приступ знали да је НАТО бомбародвање злочин. Значи да је Јасеновац злочин и геноцид. Али значи и то да је гранатирање Дубровника и Сарајева злочин и да је неселективно убијање на Блајбургу злочин према неким невиним људима, иако су вероватно многи мећу њима заслужили метак.Заузмеш једнак приступ .....?!
Ти си за хладно клање ..... без ликовања ? Колетарлну штету?
Pa ne bi ni ja... ja prvi osudjujem svinjarije 90ih , ako smo se vec raspadali , moglo je to i mirno bez nepotrebnih zrtava.Једнак приступ знали да је НАТО бомбародвање злочин. Значи да је Јасеновац злочин и геноцид. Али значи и то да је гранатирање Дубровника и Сарајева злочин и да је неселективно убијање на Блајбургу злочин према неким невиним људима, иако су вероватно многи мећу њима заслужили метак.
Да скртатим, ја лично не бих узео учешћа ни у једном од тих догађаја на страни егзекутора.
Tosu Lažneb rojkeЗакаснио си ... 1999те су бацали бомбе и побили 5 000 људи
то је 0.1 % од популације Србије .......
Значи срба ј епобијено као да је неко побио 50 000 Италијана или 50 000 Енгелза или 200 000 Американаца .....
Pa ne bi ni ja... ja prvi osudjujem svinjarije 90ih , ako smo se vec raspadali , moglo je to i mirno bez nepotrebnih zrtava.
A mogla je jos bolja varijanta da dobije kredit i lepo uplivamo u EU , kako nam je i nudjeno ... niko nista ne bi izgubio.
1999те су бацали бомбе и побили 5 000 људи
Tosu Lažneb rojke
Након неколико стотина страна расправе дошли смо до zaključka:Након неколико стотина страна расправе дошли смо до синтезе:
"Наши" Немци-фолксдојчери су имали право да добровољцима напуне СС "Принц Еуген", да спаљују читава села, да стрељају и вешају по целој Србији.Ето, морали су то да раде јер је неки комуниста убио неког Немца.Није било потребно суђење, никакав правни основ, једноставно наиђе фолксдојчерска јединица и спали неколико села у западној Србији , или наиђу трупе Вермахта и похватају људе по улици Крагујевца и Краљева и стрељају их.
Ми их никако нисмо смели да санкционишемо.Наиме, нема поузданих доказа да је баш тај Курт или Ханс неког убио можда му се баш тада пушка заглавила.
Исто је и са усташама и домобранима.Они су имали право да упадају у села, бацају људе у јаме, праве Јасеновац и читав систем конц-логора.За то им нису била потребна суђења, пресуде и слично.
Ни њих никако нисмо смели да санкционишемо.Нема поузданих доказа да је баш тај сатник неког убио, нема сведока-побацани у јаму, а он каже да није крив.
Дакле, долазимо до закључка, да су једино припадници НОВЈ морали да сваком злочинцу организују суђење и да га ослободе уколико нема доказа да је неког убио.
Dobro, idemo ovako: JA dolazim u Beograd i imam zadatak da očistim grad od prokomunjarskih svinja! Kako ću ja znati koji su to? Trebam dokaze! Nema ih, svi ćute, niko se ne hvali! I šta sada, kako obaviti temeljito posao? Privoditi i mučiti ljude dok ne priznaju i/ili odaju takve svinje? Ili redom, za primer drugima, UBITI svakog desetog građana! Vrati sada ovu priču u oktobar 1944-e, razmisli pa se javi!![]()

Pazi ne postoje tacne brojke ? Srbija to nije uradila , jel znas ti mozda od Mi6 neka informacija?5.000 ljudi? Kako te nije sramota da tako lažeš?
Ми нисмо никада пописали наше жртве бомбардовања. Не би ме чудило да је то намерно занемарено да би митомани могли да фрљају бројке и временом повећавају. За десет година биће то и 7-8 хиљада.
Tosu Lažneb rojke
5.000 ljudi? Kako te nije sramota da tako lažeš?
Након неколико стотина страна расправе дошли смо до zaključka:
Svi su nešto radili kao odmazdu za nešto! Znači, svi su isti ZLOČINCI!

5.000 ljudi? Kako vas nije sramota?Pazi ne postoje tacne brojke ? Srbija to nije uradila , jel znas ti mozda od Mi6 neka informacija?
Kod nas dpsöa demokratija , neki nisu smeli ni da se bave poginulima u NAto bombardovanju ...
Znam da bi NAto rado rekao da nije bilo civilnih zrtava ...
Ubijanje radi rasnih razlika, ili radi ideoloških razlika? Sve su to nijanse, rekao bi Đole!Pa vidim ti sve znas i kazes cak da je bio fasizam u SFRJ hahahahahahahaha
Pazi samo jednom profesoru to da kazes rekao bi ti da si lud u najmanju ruku poremecen.