Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li si i ti da se Srbi okupljaju u Blajburgu i da pored Hrvata obelezavaju dan palih boraca ?!

To je stav Fosilnog ...

Ne znam kakav je tvoj , posto si neoliberal ne bi me cudio da imas slican...

Мој је став да се ја нећу појавити ни на каквој комеморацији јер су то партијски скупови. А све и да нису, бесмислено је одговарати на твоје питање. Ваљда је очигледно шта мислим о томе ако сам већ Србин који познаје историју.

• Podržavam
Reactions: BG5
Мој је став да се ја нећу појавити ни на каквој комеморацији јер су то партијски скупови. А све и да нису, бесмислено је одговарати на твоје питање. Ваљда је очигледно шта мислим о томе ако сам већ Србин који познаје историју.
Fosil npr zali i pale borce u Blajburu ...

Ti npr negiras da su upravo Srbi u najvecoj meri bili medju partizane ...

Opsta frka i zbrka medju vama.

Da li si i ti da se Srbi okupljaju u Blajburgu i da pored Hrvata obelezavaju dan palih boraca ?!
To je stav Fosilnog ...

Ne znam kakav je tvoj , posto si neoliberal ne bi me cudio da imas slican...
Da li ti smatraš da su na Bleiburgu i nakon toga pobijeni samo zločinci, ili je bilo i NEDUŽNIH?
Ili ćeš kao savasavanovic, parafrazirano:
Сваки HRVAT је био злоничац и заслуживао је смртну казну, без обзира да ли је лично некога убио.

• Podržavam
Fosil npr zali i pale borce u Blajburu ...

Ti npr negiras da su upravo Srbi u najvecoj meri bili medju partizane ...

Opsta frka i zbrka medju vama.

Не знам ја шта Фосил мисли о томе, нас двојица смо два појединца, можемо се слагати или неслагати. Код нас некомуниста је плурализам мишљења уобичајен и добродошао.

• Podržavam
Не знам ја шта Фосил мисли о томе, нас двојица смо два појединца, можемо се слагати или неслагати. Код нас некомуниста је плурализам мишљења уобичајен и добродошао.
Valjda i nefasista a ne samo nekomunista... hehe

Ниј ебио комунизам... Био ј ефалисификат комунизма

Нисам ја крив што је Марксов комунизам немогућ па сваки пропали покушај није био прави. Те не значи да вам требамо дозволити да наставите да покушавате.

Valjda i nefasista a ne samo nekomunista... hehe

Исто је то. Нпр. српски антиглобалисти и левичари су истовремено и националисти и не разликују се много од фашиста. Мрзе Шиптаре, воле Русију, мрзе мигранте, муслимане и готиве Национални фронт.

Сваки HRVAT је био злоничац и заслуживао је смртну казну, без обзира да ли је лично некога убио.
Сваки усташа и домобран је заслуживао смртну казну, а не сваки Хрват.То што је већина домобрана поштеђена је акт милости, и то није могло да буде апсолутно правило.

Нисам ја крив што је Марксов комунизам немогућ па сваки пропали покушај није био прави. Те не значи да вам требамо дозволити да наставите да покушавате.

Хммммм.... ?!

Некоме Ви дозвољавате ? Општи развој светских производних снага неминовно води ка комунизму ....

То није ствар ничије дозвол еили воље .....

Исто је то. Нпр. српски антиглобалисти и левичари су истовремено и националисти и не разликују се много од фашиста. Мрзе Шиптаре, воле Русију, мрзе мигранте, муслимане и готиве Национални фронт.
Ne podmeci to , smrdljivo je ... to sto radis.

Хммммм.... ?!

Некоме Ви дозвољавате ? Општи развој светских производних снага неминовно води ка комунизму ....

То није ствар ничије дозвол еили воље .....

Маркс је такође рекао да је комунизам неминован па су ствари пошле по злу у свакој земљи која је комунизму тежила. Свакој, без изузетка. Мало се тога може поуздано доказати у политикологији и друштвеним наукама али за неисправност Марксових теорија има више него довољно доказа.

Тако да, ствари нису неминовне.

Зашто, није нека тајна да су српски левичари по правилу нацисти или национал-социјалисти ако ти је тако драже.
:rotf: jbt koja podmetacina i laz ... daj jedan primer da vidimo

Srpski levicari , levicar je sirok pojam bulumentum ... auuuu

Kao i laz da je Hitler bio levicar , podmetacina na kvadrat a nemate ni jedan jedini strucan tekst da to dokaze ... zamisli dosli su demokratijom na vlast !

Ali su mnogi četnici i ustaše PLATILI za svoje zločine, a komunjare NISU platile za svoje zločine! :zcepanje:

Кад су усташе и четници ПЛАТИЛИ ЗА ЗЛОЧИНЕ .. у том моменту је КВИТ .......

О ком езлочину после свођења рачуна причаш ... ?

Блајбург ј есвожење рачуна .. дошао конобар и каже .. 'ко ј ешта имао да плати '

Маркс је такође рекао да је комунизам неминован па су ствари пошле по злу у свакој земљи која је комунизму тежила. Свакој, без изузетка. Мало се тога може поуздано доказати у политикологији и друштвеним наукама али за неисправност Марксових теорија има више него довољно доказа.

Тако да, ствари нису неминовне.
Svima prema potrebama? Naučno fantastična, iliti DEBILNA utopija! Za to trebamo imati NEOGRANIČENE resurse!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back