Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.505
Ala se zapenilooooo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitanga si ti , onda se radilo a danas seres iz stana u NBG .... ti i takvi poput tebe.
Aj danas da izgradite citav jedan grad ... libtardi.
Bitanga si ti , onda se radilo a danas seres iz stana u NBG .... ti i takvi poput tebe.
Зато што је то спин, лаж, покушај да се нађе оправдање.
Види ово: https://rs-lat.sputniknews.com/svet/201808063829117-Hirosima-japan-video/ па из тога овај део: Bacanje atomskih bombi na već poraženi Japan smatra se najvećim ratnim zločinom u istoriji čovečanstva.
Ако Американци сматрају да је то за њих било корисно, онда је губитак оноликих живота само колатерална штета.
Да ли је неко терориста или борац за слободу зависи од тога да ли је користан Американцима.
Прилика је да се вратим на Броза. Тврдим да је он би пројекат Запада, важан играч у геополитичком надметању.
Зашто је Запад њему дозвољавао онолико расипништво какво се могло видети само у афричким царевинама? Данас кад хоће неког њима неподобног владара да свргну прво га оптуже за расипање новца. Оног Македонца јуре због једног блиндираног мерцедеса, а Брозу, који је имао фарму аутомобила, нико није замерао.
Објашњење је просто, Броз је био њихов човек и градио је социјализам по њиховим захтевима. Ви млађи не можете ни да замислите колико је по фабрикама било џабалебарења, забушавања,фушерисања, ситних и крупних крађа, арчења материјала и енергената и свега другог. Постојао је неко време у Чачку Суд удружемог рада који је редовно враћао на посао оне који су били отпуштени због стварно озбиљних прекршаја. Руководиоци су имали врло мала овлашћења и пословођа није могао лошем раднику да покаже врата и каже му: "Отпуштен си".
Самоуправљање које је, како сам рекао, ремек-недело наших непријатеља, само је свесрдно доприносило томе да економски систем постане неодржив.
Износим једну јеретичку тезу и полажем ауторско право на њу: Социјализам не би пропао да се у њему радило као у капотализму.
Radilo moega medenoga.
Živelo na plenu otetom od reakcije, a posle na kredit.
Radilo moega medenoga.
Živelo na plenu otetom od reakcije, a posle na kredit.
Pa sto ne rece da je NBGD populejsn u pitanju?
Oni su uvek na steti i nikad nisu placeni koliko visoko vrede.
Nema ker za sta da ih ujede.
Cim nadju posao kukaju po firmi da im daju pravo na kredit
Da uznu mobilni preko banke
Toliki im kapacitet
Ne bih nikog da vredjam al takav je presek stanja
Bitango, ja živim u Engleskoj.
Komunjaro, Jugoslaviju su posle Drugog svetskog rata stvarali ljudi koji su vaspitavani i školovani u Kraljevini. U Srbiji su danas na vlasti ljudi koji su odrasli u komunizmu.
Bitango, ja živim u Engleskoj.
Komunjaro, Jugoslaviju su posle Drugog svetskog rata stvarali ljudi koji su vaspitavani i školovani u Kraljevini. U Srbiji su danas na vlasti ljudi koji su odrasli u komunizmu.
A sutra ce da vode odrasli u neoliberalnom banditizmu
Jel ti vidis ponasanje omladine?
Pokupili model srpskih liberala koje Tito nije nalovio dovoljno:
Bahato, alavo preko svake mere, arogantno, samodovoljno i nesposobno.
Da prodamo, samo da igramo
![]()
Aham, ceo narod ziveo od otetog, si video?
komunjare tajkunjare
- - - - - - - - - -
Jok pojeli skakavci još 1951.
Aham, ceo narod ziveo od otetog, si video?
Što ja ne imah prilike da nešto zakačim od toga?
Što ja ne imah prilike da nešto zakačim od toga?
............moralo se na specijalizaciju prijatelju.
Kad ti dupe zevalo za jackpot po inostranstvu.
Mi ovde uboli stan
- - - - - - - - - -
Pa jel ima leba od skole?![]()
Znaaci tamo ti deda pobegao kad su partizani proterali ustase i cetnike ... siguran dom za izdajnike ... ahahahahahah.
Ma nemoj mi reci ... a koliko je to bilo skolovanih u kraljevini a koliko kada je preuzeo Tito ... velika razlika , zato je i crkla trula kraljevina.
............moralo se na specijalizaciju prijatelju.
I ti ne veruješ da sam bio na specijalizaciji?
A jes ono, zemlja bila porusena, radilo se i gradilo krvnicki...
Vojska se sluzila po dve godine da i vojska zida i gradi
Nije se bezalo redovnim letom za Cikago
Inace i po onim Amerikama, nisu firme otvarali skolovani nego banditi.
Tako da sta da vam kazem sem da sazaljevam slucaj.
Skola daje znanje ali ne i pamet.
Drustveni smer je smisljen da bi se regrutovali podobni ali nesposobni za prirodne nauke gde treba mozak.
Kad je neko posten, nema sta da bezi.
Recimo vlasnik KFC nema skolu, od diploma ima poveci policijski dosije o dzeparenju.
Dzepari i danas ali kulturno, preko firme.
Onda Bil Gejts, isto nema skolu al ima trilijarde
Jel vidite koliko ste nesposobni?
Nije vazno sto mama od Bila radila tamo u CIA-inom IBM-u, pa sad nije sto je njen sin nego stvarno ima potrebne osobine
Ono sto vi tupavi ne mozete da shvatite.
Mislim, ne krivim ja vas, ova civilizacija funkcionise neprirodno.
Jer kad bi ziveli prirodno pa to bi se radjalo, iebalo i mlatilo....
Koje i vama zelim za laku noc
Verujem.
moralo se, takva su bila vremena.