Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Sada lupetam?
Da li demokratija ako imas deep state ?!
Da li demokratija ako imas deep state ?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sada lupetam?
Da li demokratija ako imas deep state ?!![]()
Ма, то није битно.Sada lupetam?
Da li demokratija ako imas deep state ?!![]()

Postoje različite definicije termina “deep state”. Lupetanje je tvoja tvrdnja da je sistem u Americi gori od bilo koje diktature.

Kako se bes pise dicktatura ili diktatura ?!
Nisi odgovorio ... jel moze demokratija u Cmariku bez duboke drzave![]()
Postoje različite definicije termina “deep state”.
Ма, јеси сигуран да није рекао Дип спејс...?Deep state' — for which he cites Mike Lofgren’s 2014 definition: "a hybrid association of elements of government and parts of top-level finance and industry that is effectively able to govern … without reference to the consent of the governed as expressed through the formal political process …”.

Ма, јеси сигуран да није рекао Дип спејс...?
Или дип шит?![]()

Требаће им, почели су да дооовају све чешће...Deep Throat .

Ajmo ovako , Cmarikanac je sam dao definiciju.
Deep state' — for which he cites Mike Lofgren’s 2014 definition: "a hybrid association of elements of government and parts of top-level finance and industry that is effectively able to govern … without reference to the consent of the governed as expressed through the formal political process …”.
Kaži ti meni da li si čuo za neoliberalnu demokratiju?! ipak je demokratija [emoji23] za nas nema bolje a ti srećan pošto nema komunizma.
Tražili ste e pa gledajte ... Deep [emoji23]
Kaži ti meni da li si čuo za neoliberalnu demokratiju?! QUOTE]
Не постоји то.
Химера, која цркне чим их укрстиш.
Схватићеш, временом...![]()
Kaži ti meni da li si čuo za neoliberalnu demokratiju?!

Švajcarska je najbolji primer neoliberalne demokratije.
uf nemoj danas bar da smaras ... nije , opet si omasio.uf nemoj danas bar da smaras ... nije , opet si omasio.
bez njih ne mogu da odrade lustraciju , cuvaj tvog Vucica ko oci u vugla.Javni protesti su bili zabranjeni za vreme Broza.
a sta je bilo 1968?a sta je bilo 1968?
https://sr.wikipedia.org/wiki/Студентске_демонстрације_у_Југославији_1968.
joj kako balavo lazes ...
Ne seri.
“Sam povod za junske demonstracije u Beogradu dosta je bizaran - sukob koji se desio 2. juna 1968. između studenata iz Studentskog grada i brigadista radne akcije "Novi Beograd 1968" oko ulaza u salu Radničkog univerziteta na priredbu "Karavan prijateljstva". U međusobni obračun umešala se i policija, koja je došla u žestok sukob sa studentima u kojem je više studenata, brigadista i milicionara povređeno. U TOKU noći okupljena masa od oko 3.000 studenata demonstrira, govornici traže odgovornost za nasilje i stanje u društvu, a jedna grupa je polupala prozore u brigadirskom naselju. Kolona studenata i građana odlučuje da krene prema Beogradu, gurajući pred sobom vatrogasna kola zaplenjena tokom sukoba. Zaustavljeni su kod podvožnjaka od kordona milicionara. Prilikom pregovora, dolazi do koškanja, odjeknuli su pucnji, pogođena je jedana studentkinja, da bi ubrzo usledio brutalan obračun milicije sa okupljenim studentima, uz upotrebu palica i vatrenog oružja. Tanjug i zvanična štampa za sukob okrivljuju "razjarene studente", dok je Akcioni odbor demonstracija preko razglasa u Studentskom gradu pozvao na novi protestni miting protiv nasilja nad studentima.”
http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:651943-Pobuna-sinova-radnog-naroda

Polako bez glupiranja ... protesti su odrzani ... studenti su rekli svoje , znaci niko im nije to zabranio.
Da je bilo zabranjeno protest ne bi ni postojao ...![]()