Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Oni će biti prelazna vlada nešto kao Nedić pošto ima tu i fašista. A onda preuzimaju punomasne komunjare opet.Па, ако поредиш са овима за које тренутно навијаш- потпуно се слажем.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni će biti prelazna vlada nešto kao Nedić pošto ima tu i fašista. A onda preuzimaju punomasne komunjare opet.Па, ако поредиш са овима за које тренутно навијаш- потпуно се слажем.![]()
Kako ti to znaš? Možda sam i za anarhiju.. uglavnom sam pretnja po tebe, razumljivo je da se bojis.Ti si komunista.
Никад вам нико није по мери.
Kako ti to znaš? Možda sam i za anarhiju.. uglavnom sam pretnja po tebe, razumljivo je da se bojis.
Uff mnogo si naivan , nije sve levo komunizam ...
Pa odakle ti to da su levičari normalni !? [emoji23]Normalni levičari ne glorifikuju Broza.
Pa odakle ti to da su levičari normalni !? [emoji23]
Аха, а овај актуелни му дође као неки Стојадиновић, шта ли?Oni će biti prelazna vlada nešto kao Nedić pošto ima tu i fašista. A onda preuzimaju punomasne komunjare opet.

Ma ne zaludjujem se toliko a i treba malo karati ove liberalne fašiste.. antikomunjare hoću reci.Аха, а овај актуелни му дође као неки Стојадиновић, шта ли?
Батали се тога, немој да ти младос' прође у шунтавилу, почни да схваташ игру.
Да би овде неки црвени опет узели шњур. треба да прођемо кроз "црну рупу" историје, или да се Бог, "ибер комуњара", смилује и сиђе са небеса...
То је машта, Деки.
Остави то деци да се играју, ти си сад велики дечко!![]()
Ma ne zaludjujem se toliko a i treba malo karati ove liberalne fašiste.. antikomunjare hoću reci.
Аха, а овај актуелни му дође као неки Стојадиновић, шта ли?
Батали се тога, немој да ти младос' прође у шунтавилу, почни да схваташ игру.
Да би овде неки црвени опет узели шњур. треба да прођемо кроз "црну рупу" историје, или да се Бог, "ибер комуњара", смилује и сиђе са небеса...
То је машта, Деки.
Остави то деци да се играју, ти си сад велики дечко!![]()
Никад вам нико није по мери.
Kakvi crni crveni?
Pa ni onda oni nisu ništa mogli a upravo ih je tito sa svojim sotonistima potepao ki vrapce.
Prvo pre rata, a onda definitivno u pojam posle rata.
Izgleda da Deki bolje sagledava stvari nego ti koji mu deliš savete.
Sad može da se očekuje jedino ponovo neki sorošijanski pokret preokret.
Čeda, Čanak i onaj Pozderac uz podršku Vuka manitoga.
Pa dobrodošo prijatelju sa "službenog puta".Pa da ti objasnim te što je on tamanio su sve takozvani "kontra-revolucionari"
Da njega nije bilo sumnjam da bi ja bio ovde.Čak sam i ovde bio zaštišen a šteta je što nisi u toku kakva je to gromada bio.

taj hrvatski kepec je nosio štiklice i miderePa dobrodošo prijatelju sa "službenog puta".Pa da ti objasnim te što je on tamanio su sve takozvani "kontra-revolucionari"
Da njega nije bilo sumnjam da bi ja bio ovde.Čak sam i ovde bio zaštišen a šteta je što nisi u toku kakva je to gromada bio.
Ti kako ih nazivaš kontraši su ustvari bili pravi iskreni komunisti koji su verovali naivno u priču koja im je servirana iz sotonističkog izvora.
To da si ti bio zaštićen tamo, to ti verujem jer da si bio ovde, drugu bi pesmu pevao, prijatelju.
Kao što Hitlera ne možeš zvati gromadom iako je bio veoma cenjen političar u svoje vreme, ne možeš ni jednog osvedočenog kriminalca, pedofila, sotonistu i masovnog ubicu kakav je bio tito
A šta misliš kako su Bugari sanjali o našoj državi ili Čehoslovačka? Znaš li kako su se patili ovi za vreme
Enver Hođže? To je meni sve poznato i ne verujem da je tebi tako poznato.
Poznato je to svakom.
To samo govori u prilog tome da tito nije nikad bio nikakav komunista, nego jedan vrhunski treniran i obučen kriminalac koji je radio poslove za oberkriminalce, baš kao Soroš danas.
O tome ti pričam što nije bio komunista ali je bio veliki demokrata.Zaštiti radnika u inostranstvu nije mala stvar,danas
možeš samo sanjati o tome.Da ti ne pričam o najboljem iseljeničkom pasošu,što i danas se ne postiže.
Poznato je to svakom.
To samo govori u prilog tome da tito nije nikad bio nikakav komunista, nego jedan vrhunski treniran i obučen kriminalac koji je radio poslove za oberkriminalce, baš kao Soroš danas.