buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.956
Jok .Jesi li ti duplirao svojoj deci i svom prasetu?
Ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok .Jesi li ti duplirao svojoj deci i svom prasetu?
Ал пошто имамо само 91%, ће сви дизгинемо.93% imuni na veliki kašalj bi sprečilo dalje širenje.
Ne bi93% imuni na veliki kašalj bi sprečilo dalje širenje.
Odakle ti ta ideja da sprečava samo teže oblike?Ако цијепљење спречава само теже облике болести, стварање имунитета крда можеш објаснити само Земљом као равном плочом.
(Која умјесто на 4 слона стоји на 4 игле.)
Ово ко да је писао AI кога је подацима напунио неко из Лазе.„Jasno nam je da će se ovom trenutnom delta sojem i dalje zaražavati oni koji su vakcinisani, što znači da će se svi koji se još nisu vakcinisali u jednom trenutku susresti s virusom”, rekao je poslanicima.
„Mislim da u trenutnoj situaciji kolektivni imunitet nije moguć, jer se i dalje zaražavaju vakcinisani.”
Ser Endrju smatra da bi sledeći mogao da bude „soj koji se još bolje i brže prenosi kod vakcinisanih populacija”, dodavši da je „to još razlog više da se ne pravi program vakcinacije za kolektivni imunitet”.
Čovek je sve objasnio.Ово ко да је писао AI кога је подацима напунио неко из Лазе.
Pa ti veruj Kingu baš svaku.Ал пошто имамо само 91%, ће сви дизгинемо.
Не вјерујем ја ником, него због тако протурјечног лупетања и има све мање повјерења и у љекаре, а поготово у фармакоиндустрију па и у цјепива.A ti veruješ baš svakom? Aaaa, pa tako kaži.![]()
A preporučuješ drugima, dakle neuki licemer.Jok .
Ti?
Јасно ко дан, лаже за плату, само лаже очајно лоше.Čovek je sve objasnio.
Pa sam si kriv što svašta čitaš.Не вјерујем ја ником, него због тако протурјечног лупетања и има све мање повјерења и у љекаре, а поготово у фармакоиндустрију па и у цјепива.
Срам га било, умјесто да ко Дркон буде учени лицемјер.A preporučuješ drugima, dakle neuki licemer.
Па кад свашта пишете.Pa sam si kriv što svašta čitaš.![]()
NeA preporučuješ drugima, dakle neuki licemer.
Eto rešenja.Reffika što se tiče covid vakcine stav lekara je da nema efekte na sve segmente virusa zato što svaki mesec dođe novi soj,i tačno je da se vakcinisani reinficiraju više puta,ali vakcina sprečava hospitalizaciju što znači težak oblik bolesti.
Tako vakcina protiv petrusisa ALDIPETE-T sprečava hospitalizaciju.
Што, не примају их у молнице па морају да мру по кућама?Tako vakcina protiv petrusisa ALDIPETE-T sprečava hospitalizaciju.
Опа, шта ли ће све испливати на површину... Значи потпуно здравом дјетету треба набости у тијело нешто што има озбиљне контраиндикације? Машала!Svaki lek, svaka vakcina ima ozbiljne kontraindikacije.
Vidiš kako ne razumeš.Што, не примају их у молнице па морају да мру по кућама?
Опа, шта ли ће све испливати на површину... Значи потпуно здравом дјетету треба набости у тијело нешто што има озбиљне контраиндикације? Машала!
Tek taj lupa.Срам га било, умјесто да ко Дркон буде учени лицемјер.![]()
Nije tema. A i da jeste, koja vakcina?Reffika što se tiče covid vakcine stav lekara je da nema efekte na sve segmente virusa zato što svaki mesec dođe novi soj,i tačno je da se vakcinisani reinficiraju više puta,ali vakcina sprečava hospitalizaciju što znači težak oblik bolesti.
Tako vakcina protiv petrusisa ALDIPETE-T sprečava hospitalizaciju.
Svaki lek, svaka vakcina ima ozbiljne kontraindikacije.
Od mene nećeš da čuješ gluposti po ovom pitanju. Kao što ih do sad nisi čuoПа кад свашта пишете.
Јбт, кад бих прескакао глупости, како бих знао да си ишта писао по форуму?![]()
Па кад Крста нема спикерфон.Od mene nećeš da čuješ gluposti po ovom pitanju. Kao što ih do sad nisi čuo