Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.095
ALDIPETE-T je vakcina protiv petrusisa, difterije tu vakcinu mora da daje baš iskusan pedijatar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@buudala daje prasetu vakcinu bez konsultacije sa strukom a sebi neće pa makar struka bila u pravu?Decoubice su tvoji sledbenici, a ti svoju decu i svoje prase uredno vakcinisao. Jesi li znao @Stojkov Menidjer
Sve je ok dok se dešava drugome jel da?Изгледа магарећи ковид.![]()
Kad ideš da primiš magareći buster?Sve je ok dok se dešava drugome jel da?
Ja sam protiv sezonskog gripa primio pre nedelju dana i sad deluje.Kad ideš da primiš magareći buster?
Najskuplji je sir iz mišolovke.Ja sam protiv sezonskog gripa primio pre nedelju dana i sad deluje.
Veċ danas kolegijum zakrljao...
Vakcina besplatna a fervexi i pičkematerine koštaju...
Који је баксуз, Рифета ће козји кашаљ да навуче и у реални, не само по форумуNajskuplji je sir iz mišolovke.
Protiv magarećeg si nezaštićen.
Ја разумем вас црквењаке, ви по наређењу морате да верујете у теорије завере ... а тек после 10ак година прихватите оно што нисте прихватали на почетку, што се тиче медицине и науке.Умире се сваки дан овде од ''безазлених болести''... ето, обновио си градиво из реалног живота
Не знам што ви сајентифик фантазери себе ''прогресивно научно лажете'' у земљи трећег света о неком ''здрављу и прогресу Србистана'' 21вом веку...?
Знамо да правимо лекове против прехладе...Ја разумем вас црквењаке, ви по наређењу морате да верујете у теорије завере ... а тек после 10ак година прихватите оно што нисте прихватали на почетку, што се тиче медицине и науке.
Шта ћете сутра да радите када генетски ижењеринг буде напредовао, па када родитељи буду бирали расу детета, пол, предиспозиције итд.
Па ћете и то прихватити, као што сте сада прихватили струју, интернет итд.
Ко спомиње Србију, наука и вештачка интелигенција напредују и не питају Србију да ли их прати или не.Знамо да правимо лекове против прехладе...
Тај клиначки трансхуманизам обећавај усплахиреним бабама на Хепију, можда купе причу, јер здравство више ни просте болести попут великог кашља не уме да третира сељачком инхалацијом под пешкиром, а камо ли нешто озбињније да зна и модификује генетски...
Заносиш се науком, а живиш у Србији...![]()
Опет износиш неистине?Šta kaže doktor Nestorović, pulmolog sVeTsKog gLasa na pertusis?
Da se lečimo sangejzingom?
Ja protiv gripa krajem novembra. Dok mnogi ripaju, ja laganice radim.Ja sam protiv sezonskog gripa primio pre nedelju dana i sad deluje.
Veċ danas kolegijum zakrljao...
Vakcina besplatna a fervexi i pičkematerine koštaju...
NijeOd velikog kašlja je četvoro dece umrlo.
Treća doza - tromboza.Ja protiv gripa krajem novembra. Dok mnogi ripaju, ja laganice radim.
1.alergolog nije stručnjak za vakcineОпет износиш неистине?
Кога занима да чује како говори прави стручњак може да погледа ову епизоду из серије Здраво са професором Несторовићем.
Тема је обичан кашаљ, али је свакако интересантно и корисно, а и лепо се уочи разлика у приступу између врхунског стручњака и помахниталих фармакомафијаша.
Zdravo sa profesorom Nestorovićem – Kašljucanje opasnije od jakog kašlja Epizoda 6
Nisu svi1.alergolog nije stručnjak za vakcine
2. Ni jedan lekar nije stručnjak za vakcine
3. Naučnici su stručnjaci za vakcine
A ti kao dobar paor znaš da se za grip daje više doza?Treća doza - tromboza.
Nisam autor...![]()