Dete i religija

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih samo hteo da kažem i zapazim da i ovde ima nekih koji propagiraju i nabacuju svoj stav ne poštujući tuđi stav. Ne bih da ih imenujem da mi ne pošalju satelite koji će me pratiti i agente Cije, Bije, Mije u Kuje. Hoću samo da im kažem da džabe mlate praznu slamu i da im kažem da je jednom mom članu porodice bilo mnogo više kul u jednoj sekti, nego mnogima iz porodice koji šatro nešto veruju u neke crkve i te stvari.
I rekao bih još da svako zarađuje za svoju egzistenciju i da nema tu pomoći od nekih crkava i organizacija i šta ti ja znam kakvih udruženja.
I dodao bih na kraju da ću početi da verujem i da budem zaslepljen onda kada mi te vaše organizacije omalterišu i okreče kuću, kada mi zaštite auto od rđe i porpave ga, posade baštu, ofarbaju ogradu... Dok to budem mogao sam da radim, nikakva organizacija bilo kog tipa mi ne treba.
Veliki pomagači Velike Slobodne Ujedinjene Srbije, zašto se pravite da ovo ne vidite? Nije pisano nevidljivim mastilom.

Veliki pomagači Velike Slobodne Ujedinjene Srbije, zašto se pravite da ovo ne vidite? Nije pisano nevidljivim mastilom.

За Јутицу јесте, драги мој Сантјаго!
Он види само оно што хоће, писао неко, не писао..
После ће да ти каже да си неписмен и да ниси био у Америци, па појма немаш!
Могу и ја да ти одговарам исто као он.
Онда ће да поставља неке клипове као доказ за нионнезнашта, а тад ће тема бити затворена.. У међувремену ће он отворити још 2389 тема, па ћемо се преселити тамо да убијамо време. :)

За Јутицу јесте, драги мој Сантјаго!
Он види само оно што хоће, писао неко, не писао..
После ће да ти каже да си неписмен и да ниси био у Америци, па појма немаш!
Могу и ја да ти одговарам исто као он.
Онда ће да поставља неке клипове као доказ за нионнезнашта, а тад ће тема бити затворена.. У међувремену ће он отворити још 2389 тема, па ћемо се преселити тамо да убијамо време. :)
Evo recimo ti se nisi izjasnili ni da li vernik ni ateista, i na svako moje postavljeno pitanje bezis, a ne znas nista ni o Crkvi LDS. SMESNO

Evo recimo ti se nisi izjasnili ni da li vernik ni ateista, i na svako moje postavljeno pitanje bezis, a ne znas nista ni o Crkvi LDS. SMESNO

Шта ме питаш?
Ништа ме ниси питао до сад!

Успут, рекох ти да знам довољно о тој цркви, а иначе, какве везе има да ли знам ишта? Мислим, каве везе с темом има ЛСД црква?

Шта ме питаш?
Ништа ме ниси питао до сад!

Успут, рекох ти да знам довољно о тој цркви, а иначе, какве везе има да ли знам ишта? Мислим, каве везе с темом има ЛСД црква?

isto pitanje po deseti pit da li vernik ili ateista ? Sta si ?
O Crkvi LDS ne znas nista, da znas znao bi da je glavni pricip humanitarni rad. Tema je dete i religija, a u okviru religije je i Crkva LDS.
Vrlo jednostavno samo sto trebam da ti crtam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back